BANCI | Stirea Zilei

Banca Transilvania lanseaza o platforma online de schimb valutar pentru companii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-04-04 14:31

Banca Transilvania lansează serviciul online BT Money Connect, dedicat companiilor. Acesta este o platformă multi-produs, oferită gratuit, cu ajutorul căreia pot fi efectuate tranzacţii de vânzare – cumpărare valută contra lei, valută contra valută, spot şi forward, precum şi operaţiuni de piaţa monetară – depozite în lei şi valută.

BT Money Connect conţine inclusiv un plafon de creditare pentru operaţiunile de cumpărare – vânzare valută/lei (valută). Banca oferă cotaţii on-line pentru 14 valute, selectate în funcţie de necesităţile de business ale clienţilor, precizeaza banca intr-un comunicat.

Pe lângă aceste facilităţi, BT Money Connect înseamnă informaţii despre fluctuaţiile cotaţiilor de piaţă, furnizate în timp real. Acestea îi ajută pe clienţii Băncii Transilvania să ia decizii de business rapide şi corecte. Platforma este destinată clienţilor sofisticaţi, corporate, care, prin departamentele financiare, realizează în mod frecvent tranzacţii pe piaţa financiară şi valutară, fie pentru asigurarea lichidităţilor pentru operaţiunile curente în diferite valute, fie pentru « cumpărarea » protecţiei împotriva fluctuaţiilor valutare, prin realizarea de operaţiuni de hedging.

Partenerul BT pentru construirea acestui serviciu este Thomson Reuters, prin softul oferit, şi anume Reuters Automated Dealing Technologies (RET-AD).

Accesul la serviciul BT Money Connect este facil, prin accesarea unei pagini web securizate. Platforma are o interfaţă care poate fi urmărită uşor, intuitiv. Pentru că nu necesită instalare, aplicaţia poate fi accesată de oriunde, oferind astfel mobilitate utilizatorului. Una dintre secţiuni, “Panoul cotaţiilor”, poate fi configurată în funcţie de dorinţa utilizatorului, pentru vizualizarea perechilor valutare favorite. Serviciul BT conferă, de asemenea, posibilitatea filtrării tranzacţiilor din arhivă, pe baza unor criterii de căutare precum data tranzacţiei, suma negociată sau tipul de valută tranzacţionată. Astfel, Banca Transilvania îşi ajută clienţii să ia parte real-time la piaţa valutară şi financiară globală, prin propriul lor «desk de trading».

Clienţii Băncii Transilvania au la dispoziţie un interval optim de tranzacţionare electronică a produselor de trezorerie - de luni până vineri, între orele 9 şi 17. De asemenea, au posibilitatea de a negocia cotaţiile cu specialiştii Direcţiei Trezorerie din cadrul băncii. BT pune la dispoziţie două adrese de e-mail, în sprijinul unei comunicări cât mai eficiente şi mai rapide cu cei interesaţi de utilizarea BT Money Connect: btmoneyconnect@btrl.ro şi dealing@btrl.ro.

Cel mai nou serviciu BT conferă clienţilor posibilitatea de a efectua tranzacţii printr-un singur click, în condiţii de confort, rapiditate şi mobilitate.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la refinantarea unui credit de nevoi personale

Dobanzile practicate de banci pentru refinantarea unui credit de nevoi personale variaza intre 7,7% si 21%, conform informatiilor disponibile pe site-urile bancilor. Au fost luate in calcul dobanzile standard, fara reducerile aferente incasarii veniturilor detalii

Un IFN le cere clientilor sa plateasca nu doar restantele, ci si ratele din viitor

O Institutie Financiara Nebancara (IFN) care acorda credite online le cere restantierilor, prin intermediul unei alte firme pe care o controleaza, sa achite nu doar datoriile din trecut, ci si dobanzile aferente ratelor care ar fi urmat sa le achite in urmatorii ani, ceea ce nu este detalii

Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

 



 

Ultimele Comentarii