BANCI | ING Bank

La ING se vor putea face plati instant din decembrie 2022

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-09-07 06:08

Clientii ING vor putea face, din luna decembrie 2022, plati instant in lei catre clientii altor sase banci care accepta astfel de plati: Banca Transilvania, BCR, CEC Bank, Libra Bank, Patria Bank, Vista Bank.

Banii trimisi cu platile instant ajung in doar cateva secunde in contul celeilalte banci, indiferent de ora sau ziua in care se fac, spre deosebire de platile normale interbancare, care pot dura chiar si o zi si se pot efectua doar in zilele lucratoare.

Anuntul ING:

Banii ajung instant când plăteşti din Home’Bank, chiar şi când beneficiarii au cont la alte bănci

Din luna decembrie 2022, plăţile interbancare în lei făcute din Home’Bank, inclusiv plăţile efectuate utilizând Alias Pay, vor ajunge la destinatari în doar câteva secunde, indiferent că este noapte sau zi, weekend ori sărbătoare legală. La fel şi în cazul unei încasări.

Plăţile se efectuează instant atunci când transferul este efectuat către conturi deschise la prestatori de servicii de plată de pe teritoriul României, care sunt participanţi la sistemul de plăţi instant, pentru plăţi cu valoare mai mică de 50.000 lei, respectiv 3.000 lei în cazul Alias Pay.

Plăţile instant nu te vor costa suplimentar. Comisionul pentru o plată instant este acelaşi ca şi cel pentru o plată interbancară în lei.

ACTUALIZARE

Articolul a fost actualizat in 12.09.2022, astfel: titlul a fost modificat din "ING devine a 7-a banca la care se pot face plati instant" in "La ING se vor putea face plati instant din decembrie 2022", intrucat intre timp alte doua banci, Raiffeisen si BRD, au introdus platile instant.

Taguri: Patria Bank  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  Raiffeisen Bank  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  CEC Bank  banca  Vista Bank  transferuri de bani  plati instant cu telefonul  transfer bancar  Libra Internet Bank  plati instant  

Comentarii

nume
Doar o intrebare
Cum puteti comunica de astazi pana in decembrie 2022 care vor fi bancile si ordinea? Daca se adauga si altele intre timp?

Vasile Coman - Bancherul.ro
plati instant
Daca intre timp o alta banca va oferi plati instant, aceea va fi a 7-a, iar ING va cadea pe 8. Deocamdata, conform informatiilor disponibile, ING urmeaza sa fie pe a 7-a.

nume
Raspuns
..mai verificati inainte sa postati. Sau macar ajustati subiectul stirii. Nu va fi a saptea din ceea ce citesc in alte publicatii. Ca sa faceti un articol in luna septembrie despre cum vor sta lucrurile in luna decembrie…poate doar un glob magic ar putea spune.

Vasile Coman - Bancherul.ro
plati instant
In acest moment nu avem informatii oficiale de la o alta banca privind platile instant. Daca aveti dumneavoastra, va rog sa ni le transmiteti si le vom publica.

eugen
plati instrant
"TRANSFOND a dezvoltat și finalizat aplicația (octombrie 2017), a realizat testarea internă (noiembrie 2017 – februarie 2018), a coordonat testarea cu băncile (februarie 2018 – deschidere mediu de test pentru bănci), iar operaționalizarea serviciului a avut loc în 22 aprilie 2019. Primii parteneri în furnizarea acestui serviciu au fost Banca Transilvania și CEC Bank. Au urmat, în decursul aceluiași an, Libra Internet Bank și Banca Comercială Română. Începând cu data de 9 august 2021, Vista Bank a devenit a cincea bancă ce oferă serviciul Plăți Instant clienților săi. Din 2 decembrie 2021, Patria Bank s-a alăturat băncilor ce oferă serviciul Plăți Instant clienților săi. În data de 7 septembrie 2022 Raiffeisen Bank a operaționalizat serviciul Plăți Instant. Începând cu 12 septembrie 2022, BRD Groupe Societe Generale a devenit a 8-a bancă ce aderat la infrastructura de Plăți Instant. La scurt timp, în data de 6 octombrie, o nouă bancă - Intesa Sanpaolo Bank adaugă în portofoliul propriu de servicii - serviciul Plăți Instant." - SURSA: TRANSFOND SUMAR: TRANSIVANIA, CEC, LIBRA, BCR, VISTA, PATRIA RAIFFEISEN, BRD, INTESA + ING din decembrie 2022

Popescu
ING e pe pozitia 10 daca se misca
De pe platiinstant.ro: Banca Transilvania CEC Bank Libra Internet Bank Banca Comercială Română Vista Bank Patria Bank Raiffeisen Bank BRD Groupe Societe Generale Intesa Sanpaolo Bank

ingineanu
ING e banca care spune si nu face
Se termina luna decembrie si ING nu a implementat plata instant. Hype si reclama gratuita si cam atat.

Daniel
Nu va fi ING in 2022 aderata la transfond!
Conform ultimei discuții cu ING pe Facebook aceștia mi-au spus ca vor implementa plățile instant abia după 15 Ianuarie 2023.

Cristian
Încă nimic de la ING
Se termină și luna februarie și ING tot nu a implementat plățile instant …

Cristi
Este 1 martie 2023 si inca asteptam...
Intre timp, pe site, apare acelasi mesaj - incepand cu Decembrie 2022 vom face, vom drege... Deja miroase a reclama mincinoasa.

Mihai
Plati instant
18 martie 2023 (Sambata), ora 22:30, transfer din Raiffeisen in Ing, banii au intrat instant. Pe Platiinstant tot nu apare Ing in lista.

Utilizator
Ing are instant pay
Nu apare..dar are implementat instant cu bancile care implementat instantAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankCum evitam tentativele de frauda online?

ING Bank si OLX ne informeaza, intr-un comunicat, cum ne putem apara de fraudatorii din mediul online: • Dă IBAN-ul, nu datele de pe card (numărul de pe fața cardului) dacă vinzi produse pe Internet Ține datele de pe card pentru tine. detalii

Clientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank pana in 20 martie

Clientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank, pana in 20 martie 2022, de cand va putea fi folosita pe telefoanele mobile doar noua versiune 4.8 pentru Android si 4.7 pentru iOS. "Pe lângă siguranță, un update la vremea lui detalii

Obligatiunile Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, intermediata de ING Bank

ING Bank a fost implicată într-o nouă emisiune de obligațiuni verzi, în valoare de 500 milioane de euro, pentru NEPI Rockcastle - cel mai mare proprietar de centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Fondurile vor fi utilizate pentru detalii

ING Bank transforma departamentul de responsabilitate sociala intr-unul de sustenabilitate

 ING transformă departamentul de responsabilitate socială corporativă, format în 2012, într-unul de Sustenabilitate, pentru a facilita tranziția către o economie verde și dezvoltarea parteneriatelor cu societatea civilă, anunta banca intr-un detalii

  

Ultimele Comentarii