BANCI | Ultima Ora

UniCredit Tiriac Bank lanseaza aplicatia de mobile banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-10-02 15:00

- Aplicatia de Mobile B@nking, lansata de UniCredit Tiriac Bank, este compatibila cu majoritatea tipurilor de telefoane mobile, in orice retea de telefonie mobila, nationala sau din strainatate. (VEZI DETALII IN PREZENTAREA ATASATA)

- Dispozitivul de securitate (token) utilizat pentru accesul la Online B@nking in cazul desktop-urilor/laptopurilor nu mai este necesar, datorita incorporarii programului de securitate in aplicatie. Accesul se face folosind doar telefonul mobil si un cod PIN care garanteaza siguranta si confidentialitatea tranzactiilor.

- Cu noile functionalitati, banca doreste sa le ofere clientilor servicii bancare la distanta cat mai complete, accesibile si avantajoase. UniCredit Tiriac Bank doreste sa se impuna drept cea mai buna banca din Romania cu acces de la distanta.

UniCredit Tiriac Bank lanseaza aplicatia de Mobile B@nking, care permite clientilor sa acceseze serviciile bancare in orice moment, cu minimum de efort si in deplina singuranta, avand la dispozitie un telefon mobil cu acces la internet, anunta banca intr-un comunicat.

Astfel, UniCredit Tiriac Bank se afla printre primele banci din Romania care implementeaza serviciul de Mobile B@nking pentru aproape orice tip de telefon sau tableta: iPhone, iPad, BlackBerry, Nokia, Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony Ericsson, etc.

Clientul poate solicita noua aplicatie fie intr-una din sucursalele bancii, fie prin contul deja existent de Online B@nking, folosind submeniul dedicat. In maximum 48 ore, clientul primeste, prin sms, din partea UniCredit Tiriac Bank, datele necesare descarcarii aplicatiei si validarii propriului cont. Este foarte simplu: aplicatia securizata este descarcata direct pe telefonul mobil/tableta clientului. Aceasta poate fi descarcata pe aproape orice telefon mobil, indiferent de reteaua de telefonie mobila nationala sau din strainatate.

O alta inovatie aplicata pentru serviciile bancare pe telefonul mobil de la UniCredit Tiriac Bank, comparativ cu utilizarea unui desktop/laptop, este inlocuirea token-ului cu un program de securitate in aplicatie. Serviciul de Mobile B@nking este sigur pentru client, dispozitivul de securitate nemaifiind necesar, datorita incorporarii acestui program special. Astfel, codul de securitate poate fi acum introdus direct de pe terminal/telefonul mobil. Accesul la aplicatie este, astfel, protejat de codul de activare, codul PIN definit de client si de codul de securitate incorporat in aplicatie.

Serviciul de Mobile B@nking este foarte accesibil si avantajos din punctul de vedere al costurilor. Cu doar 2 lei pe luna sau gratuit in cadrul anumitor pachete, clientul are acces la conturile sale. Pentru tranzactiile efectuate prin Mobile B@nking, clientilor le sunt percepute aceleasi comisioane aferente platilor efectuate prin Online B@nking.

Serviciile bancare la distanta, Online B@nking/Mobile B@nking, ii permit clientului sa economiseasca semnificativ, avand in vedere ca operatiunile astfel efectuate sunt gratuite in cazul tranzactiilor intre conturi deschise la UniCredit Tiriac Bank sau cu 50% mai ieftine in raport cu cele efectuate la ghiseele bancii in cazul tranzactiilor catre conturi deschise la alte banci.

"Dorim sa le oferim clientilor nostri un mod de lucru cat mai complet, cat mai avantajos si oricand la indemana. Mobile B@nking si Online B@nking reprezinta unele dintre cele mai dinamice servicii oferite de banca noastra, deoarece suntem constienti ca este foarte important sa tinem pasul cu inovatiile tehnologice, pentru a le oferi clientilor cele mai bune solutii", a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing & Segmente in cadrul diviziei Retail a UniCredit Tiriac Bank.

Numarul utilizatorilor de servicii bancare prin internet de la UniCredit Tiriac Bank a ajuns, la jumatatea acestui an, la peste 116.000 de clienţi dintre care peste 79.000 sunt persoane fizice, si 37.00 persoane juridice.

Tranzactii care pot fi efectuate in prezent prin Mobile B@nking:

- Vizualizare conturi (istoric, tranzactii efectuate, fara limita de timp)
- Plati in RON (standard si in regim de urgenta)
- Transfer intre conturile proprii
- Sabloane plati (sincronizate cu sabloanele existente in OnlineB@nking)
- Carduri (informatii, sold, tranzactii)
- Schimb valutar (informatii rate de schimb ,schimb valutar intre conturile proprii)

Avantaje

- Economie de timp - Seviciul este activ permanent. In plus, clientii beneficiaza de asistenta tehnica profesionala prin telefon, e-mail sau mesaje online, de luni pana vineri intre orele 08:00 si 20:00. Mai mult, orele limita de procesare a tranzactiilor sunt prelungite, prin Mobile B@nking, fata de casieria sucursalei.

- Economie de bani – Operatiunile efectuate prin Online B@nking sunt gratuite in cazul tranzactiilor intre conturi deschise la UniCredit Tiriac Bank sau cu 50% mai mici in raport cu cele efectuate la ghiseele bancii in cazul tranzactiilor catre conturi deschise la alte banci

- Acces simplu si mobilitate – serviciul poate fi folosit non – stop direct de pe telefon, iPAD sau iPOD, indiferent unde se afla clientul, atat timp cat exista conexiune la internet, accesul facandu-se direct prin introducerea codurilor de securitate pe telefonul mobil, nefiind necesar un alt dispozitiv pentru logare si/sau semnare/validare a platilor

- Informare permanenta – Clientul poate verifica in orice moment ce cheltuieli a facut si de unde, fiind suficient sa verifice optiunea Istoric din meniul Informatii Conturi. De asemenea, beneficiaza oricand de asistenta tehnica prin telefon.

Despre UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala şi de Est, numarand peste 3.900 sucursale. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS). 

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii