ASIGURARI | Cariera

Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) are un nou director: Cristian Rosu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-04-22 16:03

Cristian Rosu este noul director general la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), in locul lui Nicolae Crisan.

Intr-un comunicat de presa al FGA se precizeaza urmatoarele:

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a definitivat procesul de selecție pentru cele trei posturi din conducerea executivă a instituţiei. 

Întregul proces, care s-a desfăşurat, în perioada 4 noiembrie 2015-7 aprilie 2016, a respectat principiile politicii de recrutare și promovare a FGA. Concursul a fost deschis atât candidaților din interiorul organizației, cât și celor din afara acesteia.

Începând cu 1 mai 2016, conducerea executivăa Fondului de Garantare a Asiguraților va fi formată din următorii membri:

Director General - Cristian Roșu – Domnul Cristian Roşu (foto) ocupă în prezent funcţia de director al Direcţiei de Rezoluţie din cadrul FGA și are o experienţă de peste 15 de ani atât în domeniul bancar, unde a deținut funcții de conducere, cât și în instituția de supraveghere a sistemului de pensii private ocupând funcţia de director general al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private(CSSPP). Domnul Cristian Roşu este licențiat în inginerie, cu specializare universitară în management şi finanţe.

Director General Adjunct 1 - Mona Cucu – care va avea în subordine Direcţia Tehnică Despăgubiri şi Structura Operativă de gestionare a situaţiilor de faliment al unui asigurator. Doamna Mona Cucu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul asigurărilor. A coordonat timp de 8 ani activitatea de constatare, instrumentare şi lichidare a dosarelor de daună la una dintre cele mai vechi societăţi de asigurări din România. De asemenea, a lucrat în cadrul CSA / A.S.F – sectorul de supraveghere şi reglementare activitate asigurare, în mod special, asigurări obligatorii. Doamna Mona Cucu este licențiată în inginerie auto.

Director General Adjunct 2 - Nicolae Crișan - va avea în subordine Direcţiile Economică şi Juridică. Domnul Nicolae Crişan are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul asigurărilor şi supravegherii sectorului asigurărilor. Domnul Nicolae Crişan este licențiat în finanţe.

Despre FGA

Fondul de Garantare a Asiguraților s-a constituit ca persoană juridică de drept public conform Legii nr. 213/2015 privind Fondul de Garantare a Asiguraților.

Fondul este o schemă de garantare în domeniul asigurărilor și are drept scop protejarea creditorilor de asigurări de consecințele insolvenței unui asigurător.

Taguri: Fondul de Garantare a Asiguratilor  FGA  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraCare este noua conducere a Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania, preluata de la banca-mama din Grecia de fondul de investitii JC Flowers si BERD, va avea o noua conducere aprobata de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Piraeus Bank va avea un comitet executiv format din 6 persoane si un consiliu de administratie cu 8 detalii

Philippe Heim, numit membru in conducerea BRD

Philippe Heim, directorul adjunct al diviziei internationale de retail a Societe Generale, responsabil cu serviciile financiare si asigurarile, a fost numit administrator provizoriu in cadrul Consiliului de Administratie al BRD, pana la data intrunirii primei AGA a actionarilor bancilor, dupa ce detalii

ING Bank isi schimba directorii de risc si financiar

ING Bank anunta ca directorul sau de risc, Ronald Oort, va fi inlocuit, dupa patru ani, cu Thomas Bernet, co-director in trezoreria grupului onlandez, in timp ce directorul financiar Steven Foos paraseste dupa 3 ani banca din Romania pentru a conduce divizia de IMM-uri din ING Germania, detalii

O persoana din conducerea BRD a fost sanctionata cu avertisment scris de BNR

O persoana din conducerea BRD, subsidiara bancii franceze Groupe Societe Generale, a primit avertisment scris de la Banca Nationala a Romaniei (BNR), pentru ca nu a respectat o masura dispusa printr-un ordin al prim-viceguvernatorului BNR responsabil de supravegherea bancilor, Florin detalii

Ultimele Comentarii