ASIGURARI | Cariera

Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) are un nou director: Cristian Rosu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-04-22 16:03

Cristian Rosu este noul director general la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), in locul lui Nicolae Crisan.

Intr-un comunicat de presa al FGA se precizeaza urmatoarele:

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a definitivat procesul de selecție pentru cele trei posturi din conducerea executivă a instituţiei. 

Întregul proces, care s-a desfăşurat, în perioada 4 noiembrie 2015-7 aprilie 2016, a respectat principiile politicii de recrutare și promovare a FGA. Concursul a fost deschis atât candidaților din interiorul organizației, cât și celor din afara acesteia.

Începând cu 1 mai 2016, conducerea executivăa Fondului de Garantare a Asiguraților va fi formată din următorii membri:

Director General - Cristian Roșu – Domnul Cristian Roşu (foto) ocupă în prezent funcţia de director al Direcţiei de Rezoluţie din cadrul FGA și are o experienţă de peste 15 de ani atât în domeniul bancar, unde a deținut funcții de conducere, cât și în instituția de supraveghere a sistemului de pensii private ocupând funcţia de director general al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private(CSSPP). Domnul Cristian Roşu este licențiat în inginerie, cu specializare universitară în management şi finanţe.

Director General Adjunct 1 - Mona Cucu – care va avea în subordine Direcţia Tehnică Despăgubiri şi Structura Operativă de gestionare a situaţiilor de faliment al unui asigurator. Doamna Mona Cucu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul asigurărilor. A coordonat timp de 8 ani activitatea de constatare, instrumentare şi lichidare a dosarelor de daună la una dintre cele mai vechi societăţi de asigurări din România. De asemenea, a lucrat în cadrul CSA / A.S.F – sectorul de supraveghere şi reglementare activitate asigurare, în mod special, asigurări obligatorii. Doamna Mona Cucu este licențiată în inginerie auto.

Director General Adjunct 2 - Nicolae Crișan - va avea în subordine Direcţiile Economică şi Juridică. Domnul Nicolae Crişan are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul asigurărilor şi supravegherii sectorului asigurărilor. Domnul Nicolae Crişan este licențiat în finanţe.

Despre FGA

Fondul de Garantare a Asiguraților s-a constituit ca persoană juridică de drept public conform Legii nr. 213/2015 privind Fondul de Garantare a Asiguraților.

Fondul este o schemă de garantare în domeniul asigurărilor și are drept scop protejarea creditorilor de asigurări de consecințele insolvenței unui asigurător.

Taguri: Fondul de Garantare a Asiguratilor  FGA  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraLibra Internet Bank isi extinde echipa de IT

Libra Internet Bank anunta ca isi extinde echipa de IT, formata in prezent din 70 de persoane, banca dezvoltandu-si aproape in totalitate aplicatiile in-house. Banca angajeaza specialisti IT, cu o experienta de minim 2 ani, pentru pozitiile: Software Developer, Network Administrator si detalii

Mugur Isarescu spune ca nu mai poate sa ramana inca un mandat la BNR, desi Liviu Dragnea il sustine

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, spune ca nu mai poate sa ramana la conducerea BNR pentru inca un mandat, care expira anul viitor, el invocand varsta de 70 de ani pe care-i implineste anul viitor. Pe de alta parte, Isarescu a precizat ca "intrebarea nu e de actualitate", iar detalii

Codrut Nicolau a fost numit director general adjunct la Patria Bank

Codrut Stefan Nicolau a fost numit in functia de Director General Adjunct - Divizia Comerciala, membru al Comitetului Directorilor al Patria Bank pentru un mandat de 4 ani, a anuntat banca. El isi va exercita atributiile de la data obtinerii aprobarii prealabile a Bancii Nationale a detalii

BCR modifica structura Consiliului de Supraveghere

BCR a decis sa-si modifice componenta Consiliului de Supraveghere, una dintre cele doua structuri de administare in sistem dualist, alaturi de Comitetul Executiv, acesta din urma fiind format din presedintii si vicepresedintii bancii. Consiliul de Supraveghere al bancii este format in detalii

Ultimele Comentarii