BANCI | Ultima Ora

Bank Leumi acorda credite prin programul Prima Casa

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-10-11 13:35

Bank Leumi România şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) au semnat protocolul de participare al băncii la etapa a IV-a a programului Prima Casă, anunta banca intr-un comunicat.

Banca va putea acorda credite în valoare de 7,2 mil euro finanţând în cadrul programului atât achiziţionarea de locuinţe finalizate sau în construcţie, precum şi imobile care urmează să fie construite.

Condiţiile de acordare a împrumuturilor Prima Casă 4 rămân neschimbate faţă de etapele precedente ale programului, finanţările fiind acordate atât în lei cât şi în valută.

Astfel, pentru împrumuturile în lei, dobânda va fi egală cu ROBOR 3M + 2.45% (marja băncii) iar pentru cele în valută, dobânda va fi de EURIBOR 3M + 3.95%. Valoarea comisionului cuvenit FNCGIMM este de 0.49%/an.

Pentru un credit în valoare de 57.000 de euro, contractat pe o perioadă de 30 de ani, DAE va fi de 5,91%, rata lunară va fi 324 euro iar suma totală plătibilă va fi de 119.223 euro. Pentru un credit în valoare de 245.000 de lei, contractat tot pe o perioadă de 30 de ani, DAE va fi 9,29 %, rata lunară 1.912 lei, în timp ce suma totală plătibilă de client va fi de 701.013 lei. În acest exemplu s-au folosit indicii de referinţă valabili la data de 30.09.2011, EURIBOR la 3 luni - 1.55% şi ROBOR la 3 luni - 6.21%.

"Succesul pe care l-am avut în etapele anterioare ale Programului „Prima Casă” ne-a determinat să luăm decizia de a intra şi în Programul Prima Casa 4. Acest produs este, pentru persoanele eligibile, cea mai bună opţiune pentru achiziţionarea sau construirea unei locuinţe, cu atât mai mult cu cât comisioanele noastre sunt ZERO, iar dobânzile sunt astfel calculate încât să sprijinim cât mai bine accesarea fără probleme a unui împrumut”, spune Alin Alupei (foto) - Director Divizia Retail şi Private Banking, Bank Leumi România.

Bank Leumi România este subsidiară a Bank Leumi le-Israel, liderul sectorului bancar israelian. Stabilită în 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are în prezent o reţea internaţională de 328 de sucursale şi reprezentanţe în cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. În România, Bank Leumi este prezentă din anul 2006, având o reţea de 30 de unităţi.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii