BANCI | Ultima Ora

Proiectul rezidential Green Lake, finantat de Bancpost, cere intrarea in insolventa

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-05-30 16:08

Proiectul rezidenţial Green Lake, finantat de Bancpost, a cărui primă fază totalizând circa 160 de apartamente şi vile este finalizată, ar putea intra în insolvenţă, dezvoltatorul complexului, Greenlake Development, depunând săptămâna trecută o cerere în acest sens la Tribunalul Bucureşti.

Valoarea totala a proiectului Green Lake se ridica la aproximativ 200 milioane de euro, iar finantarile au fost acordate de catre Bancpost.

Ansamblul rezidential se intinde pe o suprafata de peste 100.000 mp si ofera o deschidere catre lacul Grivita de 225 de metri.

Constructia Green Lake a inceput in vara anului 2006, proiectul fiind dezvoltat in doua etape. Prima etapa s-a finalizat cu constructia a 39 de vile si 118 apartamente vandute.

Cea de-a doua etapa de dezvoltare, care cuprinde alte 19 vile si 14 noi blocuri, urma sa fie livrata in primul trimestru al anului 2010.

Vanzarile la cea de-a doua faza au inceput in prima parte a lunii ianuarie 2008, fiind vanduta o parte de 33% din cele 480 de locuinte. Pretul mediu pe metru patrat este de 1.800 euro, plus TVA si se aplica la suprafata construita a apartamentului si la suprafata teraselor, spatiile comune neintrand in acest calcul, ele fiind calculate la euro / mp”, au declarat reprezentantii companiei la acea vreme.

Cele mai ieftine locuinte ale proiectului au fost apartamentele cu doua camere, cu suprafete cuprinse intre 62 si 113 mp, preturile din aprilie 2008 variind intre 118.000 si 238.000 euro, fara TVA.

Cele mai mari preturile le au vilele individuale, intre 655.000 si 885.000 euro, fara TVA, avand suprafete cuprinse intre 487 si 559 mp.

Quality Living Developers (QLD) este companie de dezvoltare imobiliara, apartinad unui grup de oameni de afaceri din Grecia. QLD a avut opt proiecte imobiliare in Romania, aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii