BANCI | Ultima Ora

Mesaje inselatoare catre clientii OTP Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-11-06 13:30

Clientii OTP Bank trebuie sa fie atenti la mesajele inselatoare primite prin e-mail, aparent de la banca OTP Bank (vezi foto), in realitate de la hotii de bani din conturile bancare.

Sub pretextul, culmea ironiei, ca li s-au furat cardurile, clientilor OTP Bank li se cere sa intre pe un site unde sa-si introduca datele contului bancar:

"Dragă client!

Am descoperit că cardul dvs. de credit a fost utilizat într-un mod neobișnuit. Drept urmare, am stabilit că altcineva a folosit cardul dvs. fără permisiunea dvs.

Ceea ce ar trebui să faci?

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a deschide o fereastră de browser securizată și urmați instrucțiunile pentru a vă verifica identificarea instantanee și pentru a vă revizui activitatea recentă.

Confirmați acum

Vă rugăm să faceți acest lucru în 24 de ore, altfel va trebui să vă blocăm cardul pe termen nelimitat, deoarece ar putea fi folosit în scopuri frauduloase.

Notă: Răspunsul dumneavoastră imediat este esențial pentru a rezolva situația eficient și rapid.
Multumesc pentru incredere

Cele bune,

OTP Bank"

Trebuie sa stiti ca nicio banca nu va trimite e-mailuri cu linkuri catre un anumit site in care sa va introduceti datele personale.

Daca nu sunteti siguri ca un mesaj este de la banca, sunati pentru a verifica.

Taguri: OTP Bank  reclamatie banca  banca  Educatie financiara  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii