BANCI | Analiza

Genoxinvest, o frauda online deghizata in platforma de investitii in criptomonede

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-08-10 05:55

Din reclamatiile cititorilor rezulta ca aplicatia de investitii in criptomonede, Genoxinvest, este de fapt o frauda online, orchestrata prin intermediul unor asa-zisi brokeri sau consultanti financiari, care opereaza pe retelele sociale si efectueaza tranzactii prin platforme online cunoscute, precum Binance si Revolut.

Si Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a publicat recent numele entitatii Genoxinvest ca fiind neautorizata pentru investitii financiare. De altfel, nici nu exista vreo platforma de investitii in criptomonede autorizata de ASF. (vezi aici detalii)

Reclamatiile primite de cititori:

Platforma bitcoin bankbreak a fost promovata la TV

„Frauda online. Eu am depus petitie - plangere la politie online. Am depus si eu aprox. 1000$ pe platforma lor prin revolut si binance. Momentant sunt conturile in investigatie revolut si alta banca. Cei de la genoxinvest mi.au trimis o parte din bani prin intermediul altei banci/persoane. Sper sa se rezolve ceva , de mentionat si platforma bitcoin bankbreak de unde incepe activitatea , care a fost promovata si la TV!!!”

Nu pot sa retrag banii

„Eu vreau să retrag bani depuși le dau o grămadă de conturi la care îmi spun că platforma lor chiar și cu revolut nu lucrează,și plus de alta mi-au închis și contu de pe saitu lor și saitu nu mai funcționează, mai departe cum să procedez, că îmi cer digipass.”

Atentie! pentru ca in acest caz fraudatorul vrea sa va fure si datele de acces in aplicatia bancara, daca-i oferiti datele digipass-ului.

Consultant financiar fals, cu telefon de Bucuresti

„Am câteva documente și o poză cu pașaportul așa zisului consultant financiar și evident vreo 3 numere de telefon unul chiar de la sediul din București,cel puțin așa mi-a apărut la primul apel că este inițializat din București.”

Unde se poate face reclamatie

„Bună ziua unde pot face și eu o reclamație contra celor de la Genoxinvest?” intreaba un cititor.

Din pacate, nu exista o structura specializata in fraudele online in Romania, desi ar fi mare nevoie de asa ceva, asa incat singura solutie este sa faceti o plangere la politie, pentru inselatorie.

Taguri: Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF)  bitcoin  

Comentarii

Ionescu
Genoxinvest
Am fost și eu victima genoxinvest, cui Sa mă adresez?

Gigi
Genoxinvest
O mare inselaciune

Albulescu Gheorghe
Genoxinvest o excrocherie
Atenție sporita, eu era cât pe ce sa fiu "clientul" lor

Florea
Genoxinvest -Manuel Barbu- insalatorie
Cui sa ma adrsez pentru inselatoria facuta de unul Manuel Barbu ?

Vagner
Genoxinvest
Și eh am fost înșelat de genoxinvest am băgat 3550 euro consultantul meu financiar unul Michel Conta banii sunt blocați de asfalt și trebuie să mai plătesc 4000 de euro ca să deblochez banii contul îl am banii vad Coinbase valet și mai am pe platforma 1431 USD dar dacă el lucra pe tlf meu după laptop ce știu eu sa fac! Unde sa ma adresez

Gulias
Înșelăciune
Eu am pățit exact că D-nul Vacner la indigou Ce se poate face pentru recuperarea banilor depuși cât și cei câștigați? Vă mulțumim anticipat.

Barbu
Genoxinvest.cc
Fraudă, înșelăciune și fals! Cui mă adresez și eu? Eu am pierdut suma de început 250 euro. Trebuie să fie o cale legală să-i întrerupem. Mulțumesc

dorel
sa-mi recuperez banii mei !
am fost si eu victima acestora ,nu au un program prin cara pot sa recuperez banii mei .

dorel
sa-mi recuperez banii mei !
am fost si eu victima acestora ,nu au un program prin cara pot sa recuperez banii mei .

dorel
sa-mi recuperez banii mei !
am fost si eu victima acestora ,nu au un program prin cara pot sa recuperez banii mei .

dorel
sa-mi recuperez banii mei !
am fost si eu victima acestora ,nu au un program prin cara pot sa recuperez banii mei .



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Analiza



La care banci se poate face actualizarea online a datelor de catre firme

Actualizarea online a datelor firmelor, pe site-urile sau in aplicatiile bancilor, este posibila la doar trei institutii de credit, la restul fiind nevoie de prezenta intr-o sucursala. ING Bank a anuntata ca a introdus opțiunea de actualizare a datelor 100% detalii

Conturi bancare gratuite pentru incasarea salariului, pensiei si indemnizatiilor sociale. Dar cine poate sa-si faca unul?

Legea care permite in prezent celor fara conturi bancare sa-si deschida unul nou, denumit cont de baza, fara comisioane de deschidere, inchidere si retragere numerar la bancomat, a fost modificata de Parlament. Noua varianta a acestei legi, care mai asteapta detalii

Indicatorii sistemului bancar la finalul trimestrului 3 din 2023

Indicatorii sistemului bancar la finalul lunii iunie 2023, conform datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).  Indicatorii au fost calculați pe baza raportărilor financiar-contabile trimise la banca centrală de instituțiile de credit, detalii

Indicatorii sistemului bancar la finalul T2 2023

Indicatorii sistemului bancar la finalul lunii iunie 2023, conform datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Indicatorii au fost calculați pe baza raportărilor financiar-contabile trimise la banca centrală de instituțiile de credit, detalii

 



 

Ultimele Comentarii