LEASING | Ultima Ora

Garanti Leasing lanseaza un website interactiv

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-11-22 16:25

Garanti Leasing lansează un website interactiv, unde clientii au acces direct la ofertele companiei și la alte informații utile prezentate într-un mod dinamic.

Clienții companiei își pot consulta direct statusul contractului de leasing, precum facturile emise și plățile efectuate, pot descărca documentele de care au nevoie – pot genera copii ale facturilor sau împuterniciri de daună, împuterniciri ieșire din țară – sau pot solicita rapid diverse informații legate de contractul de leasing, anunta compania intr-un comunicat.

Comunicat de presa Garanti Leasing:

Garanti Leasing lansează un website interactiv și facilitează accesul clienților către oferte personalizate


București, 22 noiembrie 2012 – Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare din România, își îmbunătățește comunicarea cu clienții și lansează un website interactiv, unde aceștia au acces direct la ofertele companiei și la alte informații utile prezentate într-un mod dinamic.

Accesibil la www.garantileasing.ro, noul website se înscrie în strategia companiei de a fi cât mai aproape de clienții săi, astfel încât să le poată oferi servicii și produse cât mai adaptate nevoilor lor. În acest sens, platforma nou lansată pune la dispoziția tuturor celor care doresc să aplice pentru o finanțare de tip leasing o serie de aplicații care să simplifice procesul de interacțiune cu compania.

Website-ul permite calcularea automată a ratelor pe care un potențial client le-ar plăti. Odată stabilită valoarea achiziției, avansul plătit și perioada de rambursare, clientul poate aplica direct online pentru a fi contactat de către un consultant Garanti Leasing, în vederea finalizării ofertei și semnării contractului.

O altă facilitate este accesul la zona MyLeasing, unde clienții companiei își pot consulta direct statusul contractului de leasing, precum facturile emise și plățile efectuate, pot descărca documentele de care au nevoie – pot genera copii ale facturilor sau împuterniciri de daună, împuterniciri ieșire din țară – sau pot solicita rapid diverse informații legate de contractul de leasing.

„Garanti Leasing se aliniază strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse și servicii. Era deci firesc ca și prezența online a companiei să faciliteze accesul clienților și potențialilor clienți la oferte dedicate, astfel încât interacțiunea cu aceștia să crească, și la fel și gradul acestora de satisfacție cu privire la serviciile companiei”, a declarat Directorul General al Garanti Leasing, Okan Yurtsever (foto).

Noua platformă online găzduiește și categoria „Autoturisme și echipamente de ocazie”, care cuprinde informații complete privind starea tehnică a bunului respectiv, oferind în acelaşi timp şi posibilitatea vizualizării acestuia, astfel încât să simplifice decizia de cumpărare. Categoria „Parteneri” aduce la rândul său informații despre companiile cu care Garanti Leasing colaborează pentru a aduce clienților cele mai potrivite oferte.

„În condițiile actuale de piață, secretul stă în relația pe care o clădești cu clientul tău, în facilitățile pe care i le oferi atunci când are cea mai mare nevoie de ele și de gradul de personalizare a ofertelor. Avem ca scop creșterea eficienței operaționale, ca unul dintre elementele care ne vor ajuta să ne creștem cota de piață, iar eficientizarea comunicării cu clienții este un pas esențial în atingerea acestui obiectiv”, a adăugat Okan Yurtsever.

Despre Garanti Leasing

Garanti Leasing este brandul sub care funcționează compania Motoractive IFN SA, parte din Grupul financiar-bancar Garanti. Compania completează oferta financiară a Grupului, cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente şi imobiliar – şi sale & lease-back), precum şi servicii de administrare a flotelor.

Cu o cotă de piață în continuă creștere față de anii anteriori, compania estimează că va oferi, la nivelul întregului an, finanțări pentru achiziția de bunuri, aferente contractelor noi, în valoare totală de aproximativ 45 de milioane de euro.

Motoractive IFN SA a fost înfiinţată în anul 1998, având ca activitate principală finanţarea în leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania şi-a diversificat produsele pentru a oferi clienţilor săi soluţii valoroase pe pieţele comerciale, industriale şi de retail.

După doar cinci ani de activitate, în 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independentă de leasing din România. În 2006, Motoractive şi încă alte două companii specializate în servicii financiare - Ralfi IFN SA (companie care oferă credite de consum) şi Domenia Credit IFN SA – au fost achiziţionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

La sfârşitul anului 2010, acţionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care deţine 100% din acţiuni. În urma acestei modificări a acţionariatului, Motoractive a fost inclusă în Grupul financiar bancar Garanti, continuându-şi activitatea sub brandul Garanti Leasing.”

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii