TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Mobile banking

Cardul de masa BT poate fi inregistrat in BT Pay, pentru platile cu telefonul

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-10-12 21:39

Cardul de masa BT, versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite, poate fi inrolat in aplicatia de tip wallet BT Pay, anunta banca intr-un comunicat.

Cardul de masa poate fi folosit, in functie de accesarea aplicatiei prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumparaturilor alimentare si a consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii, respectiv pentru verificarea sumelor de pe card si a tranzactiilor efectuate cu acesta.

Lansarea acestei optiuni, in premiera in Romania, este inca un pas facut de Banca Transilvania in directia digital, de data aceasta pentru clientii in numar foarte mare care primesc salariul la BT.

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardurilor BT, asa cum este cardul de masa.

BT Pay, experiente noi la cumparaturi

Principalele functionalitati ale BT Pay sunt urmatoarele:

- Cumparaturi si Transfer de bani cu telefonul, Imparte costul, Solicita bani de la mai multe persoane si Trimite bani catre contacte multiple din telefon.

- Pentru cardul de masa BT inrolat in aplicatie, avand in vedere specificitatea lui, sunt valabile o parte dintre functionalitatile BT Pay: de pe iOS clientii pot vizualuza soldul şi istoricul tranzactiilor efecuate cu acestea, iar de pe Android pot efectua inclusiv plati cu telefonul in reteaua de parteneri ai bancii, care poate fi consultata aici.

BT este prima banca din România care ofera posibilitatea de a plati contactless, cu telefonul, cu ajutorul BT Pay.

Aplicatia este descarcata, in medie, de 1.000 de ori/zi, de la lansarea din ianuarie a.c.

Face parte din Colectia BT Pay, care cuprinde, pe langa aplicatie, stickerul, ceasul şi bratara contactless.

Cardul de masa BT a luat locul tichetelor de masa clasice

Acest produs, lansat de BT in acest an, este un card Visa contactless, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator daca se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor tichete/bonuri de masa ca beneficiu extra-salarial.

Confera flexibilitate la plata,indiferent daca valoarea acesteia este mai mica sau mai mare decat cea a unui tichet de masa clasic.

Este reincarcabil: angajatorul alimenteaza lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa. Banii de pe Cardul de masa – fizic sau din BT Pay - nu pot fi retrasi, respectiv transferati.

Pentru clientii persoane fizice care au Card de masa BT, comisionul de emitere/reemitere, adminstrare si plati este zero.

Asistență 24h/24: 0800 80 CARD (2273); 0264.594.337.

Banca Transilvania este cel mai mare jucator pe piata de carduri din Romania, cu 3,2 milioane de carduri emise.

Tranzactiile efectuate cu acestea si cu accesoriile de plata BT Pay au crescut cu aproape 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Mobile bankingBCR a lansat noua platforma de online banking, George

BCR a pus la dispozitia clientilor noua sa platforma de online banking, dezvoltata la nivelul intregului grup Erste din regiune, denumita George, dupa pilotul automat al avioanelor, si descrisa ca fiind “primul banking inteligent”. Sunt subliniate trei avantaje ale lui detalii

BBVA ofera open banking

Banca spaniola BBVA a introdus in aplicația de mobile si internet banking opțiunea de open banking, facilitata de noul regulament european privind platile, PSD 2, astfel încât clienții băncii pot să-și consulte din aplicație si alte conturi deținute la alte bănci. Este o premiera pe piața bancara spaniola, după ce Barclays a fost prima banca din Anglia care a lansat o astfel de facilitate. Clienții celor doua bănci pot verifica in aplicație situația conturilor deținute la alte bănci, mai exact sumele de bani existente in sold si tranzacțiile efectuate, pe care le pot integra in contul si aplicația de baza. Din 2019, PSD 2 va permite clienților unei bănci să-și administreze toate conturile la mai multe bănci, dintr-o singura detalii

Horum Bank, banca poloneza bazata pe tehnologia blockchain

Horum Bank ar putea fi prima banca poloneza bazata pe tehnologia blockchain, daca va primi licenta de functionare. Banca a fost infiintata de fostul vicepresedinte al PKO, cea mai mare banca poloneza, Jacek Oblekowski, conform presei poloneze. Va fi fireste o banca digitala cu servicii pentru IMM-uri ci persoane detalii

Nicio zi la ING fara o problema la Home Bank

Home Bank, aplicatia de internet si mobile banking a ING Bank a avut din nou probleme de functionare in cursul zilei de marti, conform reclamatiilor clientilor bancii. “Homebank.ro e jos de o ora. Cum justificati asta?” a reclamat un client al ING. Situatia a fost detalii

Ultimele Comentarii