BANCI | Ultima Ora

Banca Romaneasca acorda pe cardul de salariu un descoperit de cont (overdraft) cu dobanda de 13,45 la suta

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-11-15 15:36

Banca Românească oferă clienţilor săi - posesori de carduri de salariu -facilitatea de descoperit de cont (overdraft). Limita de creditare este de 3 salarii, respectiv maxim 20.000 RON şi poate fi acordată inclusiv pentru refinanţarea facilităţilor de overdraft acordate de alte banci, anunta banca intr-un comunicat.

„Oferirea acestui serviciu aduce un beneficiu clienţilor care îşi încasează salariul într-un cont deschis la Banca Românească. Astfel, existenţa unui overdraft asigură clienţilor confortul unei rezerve financiare ce poate fi folosită cu costuri printre cele mai scăzute. Ne dorim ca prin utilizarea acestui nou produs să creştem numărul de clienţi activi, ce vor prefera să îşi efectueze toate tranzacţiile prin utilizarea serviciior şi produselor băncii, în paralel cu posibilitatea obţinerii unor beneficii suplimentare la produsele destinate persoanelor fizice, banca oferind reduceri ale dobânzilor şi comisioanelor”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail, în cadrul Băncii Româneşti.

Rata dobânzii pentru opţiunea overdraft este de 13,45%, moneda în care se acordă acest tip de credit fiind RON. Noua facilitate oferită clienţilor Băncii Româneşti nu are comision de acordare sau administrare.

În plus, pe durata încasării salariului prin Bancă, pe lângă contractarea unui overdraft, clienţii pot beneficia de o serie de avantaje, cele mai importante fiind: dobânda atractivă la credite noi sau pentru refinanţare, comision 0 pentru retrageri numerar de la orice ATM al băncii, comision 0 la utilizarea cardului pentru cumpărăturile efectuate on-line sau la comercianţi, posibilitatea accesării salariului direct din contul curent, fără utilizarea cardului, la orice sucursală sau de la distanţă, prin Internet Banking. În plus, clienţii pot beneficia de reduceri de până la 35% la plata cu cardul în oricare din cele peste 900 de locaţii ale partenerilor băncii (magazine, restaurante, hoteluri, cafenele, agenţii de turism, saloane de înfrumuseţare, servicii auto, chiar şi asigurări de casă şi CASCO).

Despre Banca Românească

Cu un capital social de pana la 200 milioane Euro şi o reţea naţională de sucursale distribuite in toate orasele importante ale tarii, Banca Romanească are 18 ani de activitate pe piaţa bancară din România.  În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care deţine 10,21% din capitalul social al băncii. Banca Romaneasca este una dintre cele mai lichide banci de pe piata locala, cu un indice de solbavilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% si un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, in prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punct de vedere al depozitelor atrase.  National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu Octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 169 de ani, cu o puternică prezenţă  internaţionala prin cele peste 1.700 unităţi bancare. Dintre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numară: NBG Securities România, Garanta Asigurări, NBG Leasing si NBG Factoring Romania.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii

  • LOAN OFFER

    Buna ziua Aceasta pentru a informa publicul larg că oferim împrumuturi celor care au nevoie de ... detalii

  • !

    Greu cu limba romana! Ce legatura are cuvantul "ecosistem" din limba romana cu sistemul de plati ... detalii

  • Bancnote vechi

    Am 2 bancnote vechi:1-1000000lei;2-5000000lei Anul ... detalii

  • Bancnote vechi

    Numar de ... detalii

  • Bancnote vechi

    Am 3 bancnote vechi:1-1000000lei;1-5000lei;1-100000;mai multe bancnote cu eclipsa de ... detalii