ASIGURARI | Stirea Zilei

Generali lanseaza Crescendo, asigurarea unit-linked pentru copii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-09-20 11:37

Generali lansează Crescendo, un plan de investiţie în lei, destinat acumulării de capital pentru copii. Acest produs oferă părinţilor sau bunicilor posibilitatea plasării banilor destinaţi copiilor sau nepoţilor în diverse programe investiţionale, în funcţie de toleranţa la risc şi de orizontul de timp al investiţiei, se arata intr-un comunicat al companiei.

Produsul este unul extrem de flexibil, oferind asiguraţilor posibilitatea de a adăuga opţiuni suplimentare poliţei pe toată perioada de contribuţie. În plus, se pot efectua şi plăţi suplimentare de către orice persoană apropiată care doreşte să-i facă astfel un cadou copilului beneficiar.

“Începerea anului şcolar reprezintă contextul optim pentru ca părinţii să se gândească serios la viitorul copiilor lor şi să evalueze opţiunile de protecţie şi investiţie. Produsul unit-linked Generali Crescendo este o modalitate completă şi flexibilă de a oferi copilului protecţia financiară atât de necesară pentru momentul în care îşi va începe viaţa pe cont propriu. Şi pentru că susţinem importanţa educaţiei în formarea unui viitor de excepţie, am ales să răsplătim copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură cu un bonus de 50% din valoarea contului, la expirarea contractului de asigurare”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă, Generali Asigurări.

Asigurarea poate fi încheiată de către persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani, iar vârsta optimă a copilului beneficiar este de 13 de ani la încheierea asigurării. Durata contractului de asigurare este de minimum 5 ani, iar durata maximă este egală cu diferenţa dintre 30 de ani şi vârsta actuală a copilului beneficiar.

Poliţa Generali Crescendo oferă beneficiul la maturitatea contractului şi acoperă decesul din orice cauză al persoanei asigurate şi preluarea de către asigurător a plăţii primelor de asigurare până la expirarea contractului în caz de deces.

Asiguratul poate opta de asemenea pentru acoperirea unor riscuri suplimentare: decesul ca urmare a unui accident/accident de circulaţie, invaliditate permanentă totală sau parţială din orice cauză/din accident, spitalizare continuă din orice cauză/din accident, intervenţii chirurgicale din orice cauză/din accident, exonerare de la plata primelor de asigurare în caz de invaliditate permanentă totală din orice cauză, imobilizare în aparat gipsat ca urmare a unui accident, fracturi/arsuri, boli grave.

Pe lângă protecţia oferită părintelui, Generali oferă protecţie şi copilului beneficiar (cu vârsta minimă de 1 an), prin ataşarea unor acoperiri suplimentare, cum ar fi: spitalizare continuă din orice cauză/din accident, intervenţii chirurgicale din orice cauză/din accident sau imobilizare în aparat gipsat ca urmare a unui accident.

Flexibilitatea, caracteristica de bază a acestui produs, este susţinută şi prin opţiunile oferite asiguraţilor. Aceştia pot prelungi oricând durata contractului de asigurare, pot ţine pasul cu inflaţia prin actualizarea periodică a valorii primelor şi a sumei asigurate. De asemenea, pot alege modalitatea de încasare a sumei asigurate la final, prin plata integrală a acesteia (într-o singură tranşă) sau sub formă de rentă.

Pe lângă componenta de protecţie, produsul are şi componentă investiţională. Banii acumulaţi sunt investiţi, în funcţie de apetenţa la risc a contractantului poliţei, în instrumente investiţionale structurate în trei fonduri, diferenţiate prin gradul de risc:
- GENerali Investment Unit Solution – Confident, caracterizat prin risc scăzut şi câştig potenţial mic
- GENerali Investment Unit Solution – Armonie, care presupune risc mediu şi câştig potenţial mediu
- GENerali Investment Unit Solution – Activ, pentru cei care doresc să îşi asume un risc mare pentru un câştig potenţial mare.

În fiecare an, se pot efectua gratuit două transferuri şi două redirecţionări ale unităţilor de fond dintr-un program de investiţii în altul, în funcţie de gradul de risc pe care părintele este dispus să şi-l asume.

În cazul în care copilul beneficiar a obţinut în toţi anii de şcoală, până la expirarea contractului de asigurare, numai calificative de „Foarte bine” şi medii anuale cuprinse între 9.50 şi 10, Generali Asigurări plăteşte, odată cu indemnizaţia de asigurare, un bonus de performanţă în valoare de 50% din valoarea contului.

Produsul Generali Crescendo intră pe lista produselor de asigurări de viaţă din campania recent lansată de companie, care aduce în plus, la capitolul beneficii, o extra-acoperire de 600 de lei pentru cheltuieli medicale (vizite medicale de control sau diagnostic sau alte investigaţii de laborator şi medicamente recomandate de către medic) şi contribuţia la plata pentru a doua opinie medicală.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare sunt, in ordine, CEC Bank, BRD, Libra Bank, ING Bank si Banca Transilvania (BT), conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza informatiilor publicate de banci. Clasamentul a fost intocmit detalii

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

 



 

Ultimele Comentarii