BURSA | Noutati BVB

Obligatiunile Good Pople SA (FRU21) au debutat pe piata AeRO

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-06-14 15:58

Obligațiunile emise de compania Good Pople SA (FRU21) au debutat pe piața AeRO în data de 14 iunie 2016. Aceasta este a patra emisiune de obligațiuni corporative listate pe Sistemul Alternativ de Tranzacționare al Bursei de Valori București, anunta BVB intr-un comunicat in care mai arata urmatoarele:

Compania a atras în luna martie 4,55 milioane de lei prin vânzarea de obligațiuni cu maturitate de cinci ani și o dobândă fixă de 9% pe an, plătibilă trimestrial.

„Noi am fost deschizători de drumuri în ceea ce privește industria alimentelor proaspete și sănătoase în România. Când am inceput, acum 10 ani, nu exista o piață pentru frufru. Noi am creat-o. Am creat mâncarea pe care am dorit să o consumăm și care să fie accesibilă. Nu suntem încă perfecți. Învățăm în fiecare zi. La început am avut un grup de fani care apoi s-a transformat într-o mișcare. Vreau să felicit investitorii care sunt acum o parte din această schimbare pe care am adus-o în lumea alimentației. Visul trebuie să meargă mai departe.”, a declarat Mihai Simiuc, Director General al Good People SA.

„Ne bucurăm să vedem că investitorii individuali decid să pună banii într-un instrument care generează randament, care, în acest caz particular, este dat obligațiuni. Obligațiunile, în virtutea diferitelor caracteristici și a flexibilității drepturilor acordate deținătorilor, poate fi un instrument foarte atractiv, oferind investitorilor oportunități financiare unice. Emisiunea de obligațiuni care a debutat astăzi la Bursa de Valori București este un bun exemplu al unui produs financiar inteligent, adaptat la nevoile investitorilor ”, a afirmat Ludwik Sobolewski, Director General al Bursei de Valori București.

Compania a fost înființată în anul 2005 sub numele Mondo di Pasta, având misiunea de a oferi o alternativă sănătoasă, calitativă și gustoasă la produsele de tip fast food, prezente la acel moment ca ofertă majoritară pe piața de “convenience food”. Încă de la înființare, produsele au fost comercializate sub marca frufru©. În prezent marca frufru© este cea mai cunoscută marcă de mâncare sănătoasă din București.

Produsele frufru© se găsesc în peste 200 de puncte de vânzare, incluzând rețelele Mega Image, Inmedio și 1 Minute, Billa, OMV etc. În anul 2015 a fost lansată marca de sucuri Urban Monkey cu scopul de a adresa consumatorii tineri. În luna februarie 2016, compania și-a schimbat numele în Good People SA, cu scopul de a reflecta cât mai fidel strategia de business.

În cadrul ofertei de vânzare (plasament privat) au fost vândute un numar de 45.592 de obligațiuni, la prețul nominal de 100 de lei, acestea fiind achiziționate de un număr de 25 de investitori (un investitor persoană juridică și 24 de investitori persoane fizice).

Taguri: Bursa de Valori Bucuresti (BVB)  Indici bursa  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Noutati BVBLaptaria cu Caimac s-a listat pe piata AeRO a BVB

Lăptăria cu Caimac a debutat pe piața AeRO în urma celui mai mare și rapid plasament privat de acțiuni pe această piață. Adrian Cocan, managerul de proiect al producătorului autohton de produse lactate premium a sunat în această dimineață clopoțelul la Bursa de Valori detalii

Banca Transilvania plateste un dividend brut pe actiune de 0,17 lei din profitul pe 2018

Banca Transilvania (BT) a anuntat convocarea Adunarilor Generale a Actionarilor (AGA), ordinare si extraordinare, in data de 24 aprilie 2019, in cadrul carora se vor propune pentru aprobare repartizarea profitului net realizat in suma de 1.219.390.604 lei, astfel: alocarea sumei de 196.188.315 detalii

Obligatiunile Bancii Transilvania se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti

Obligațiunile subordonate ale Băncii Transilvania au intrat astăzi la tranzacționare, la Bursa de Valori Bucureşti, anunta banca intr-un comunicat, in care mai arata urmatoarele: Emisiunea este în valoare totală de 285 de milioane de euro. „Banca detalii

Obligatiunile Good Pople SA (FRU21) au debutat pe piata AeRO

Obligațiunile emise de compania Good Pople SA (FRU21) au debutat pe piața AeRO în data de 14 iunie 2016. Aceasta este a patra emisiune de obligațiuni corporative listate pe Sistemul Alternativ de Tranzacționare al Bursei de Valori București, anunta BVB intr-un comunicat in care mai detalii

  

Ultimele Comentarii