BANCI | Stirea Zilei

Emporiki Bank ofera o dobanda record pentru economii: 24% pe an

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-01-14 17:49

Emporiki Bank a lansat recent doua produse de economisire la termen, adresate clientilor persoane fizice si PFA: depozitul cu dobanda progresiva – Depozaur - si depozitul cu dobanda in avans - Avantastic, se arata intr-un comunicat al bancii.

Cele doua depozite au cea mai variata oferta din punct de vedere al termenului de constituire si moneda, oferind posibilitatea clientilor de a-si alege tipul de depozit in functie de nevoile fiecaruia. De asemenea, pentru ambele produse, banca nu percepe comision de retragere la maturitatea depozitului.

Depozitul cu dobanda progresiva – Depozaur - se adreseaza clientilor care doresc sa isi plaseze economiile in siguranta, pe termene de constituire de 3, 6, 9 sau 12 luni, incepand de la 500 RON, EUR sau USD. Dobanzile practicate de Emporiki Bank la acest depozit sunt extrem de avantajoase pentru client, crescatoare de la o luna la alta pe durata de constituire a depozitului, cu posibilitatea optarii la scadenta pentru reinnoire automata si de capitalizare a dobanzii.

“Principalul avantaj oferit de banca noastra clientilor sai pentru depozitul cu dobanda progresiva este acela ca in acest moment are una dintre cele mai bune dobanzi de pe piata la lei, ajungand pana la 24% pe an. Alt avantaj al produsului este ca pentru clientii care vor sa isi lichideze depozitul inainte de termen, Emporiki Bank va plati dobanda calculata pana la ziua lichidarii cu ratele dobanzii aferente fiecarei perioade. De asemenea, clientul va sti de la inceputul constituirii depozitului care sunt dobanzile pentru toata perioada si ca acestea nu se vor modifica”, declara Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Depozitul cu dobanda in avans – Avantastic - este un alt produs inovativ lansat de Emporiki Bank, adresat clientilor care doresc sa beneficieze de castigurile produsului de economisire din momentul constituirii depozitului, fara a mai astepta scadenta finala a depozitului. Ca si in cazul depozitului cu dobanda progresiva, suma minima pentru constituirea depozitului cu dobanda in avans este de 500, fie ca sunt RON, EUR sau USD si se poate constitui tot pentru 3, 6, 9 sau 12 luni. “Emporiki Bank acorda dobanda acestui depozit chiar in ziua constituirii lui. In cazul in care clientul sparge depozitul inainte de maturitate, acesta nu va trebui sa restituie dobanda in avans, ci se retine automat din suma depusa la constituire”, spune Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Cele doua produse de economisire au fost create de Emporiki Bank pentru piata romaneasca luand in considerare particularitatile acesteia si nevoile consumatorilor. Aceste depozite se adreseaza persoanelor care vor sa economiseasca si sa beneficieze de dobanzi pe masura. “Aceste depozite au fost create in uma unei analize riguroase a preferintelor si exigentelor unui segment important de clienti ai bancii. Depozitele ofera beneficiarilor un plus de confort financiar”, declara Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Crédit Agricole Group este lider financiar in Franta cu un numar de 26 milioane de clienti, iar la nivel mondial numarul clientilor este de 44 de milioane. Valoarea capitalurilor proprii ale grupului la sfârşitul anului 2007 a fost de 64 miliarde euro . Crédit Agricole Group ocupa a treia pozitie in Europa si a saptea pozitie la nivel mondial în funcţie de rata capitalului de bază (Tier 1), conform publicaţiei The Banker. Grupul este prezent în peste 70 de ţări din întreaga lume. Începând din august 2006, Crédit Agricole Group este principalul acţionar al băncii greceşti Emporiki Bank, in prezent detinand 77,5% din capitalul sau.

Emporiki Bank a fost fondată în 1907 şi este una dintre cele mai mari bănci comerciale din Grecia. Prin cele 372 de sucursale aflate în Grecia şi cele 83 din Albania, Bulgaria, România, Cipru şi Londra, Emporiki Bank oferă servicii de finanţare şi investiţii, managementul activelor, managementul titlurilor de valoare, leasing, capital de risc şi produse de asigurare.

Emporiki Bank Romania îşi desfăşoară operaţiunile în România începând din 1996, având sediul central în Bucureşti. 98.48% din capitalul Emporiki Bank Romania este deţinut de Grupul Emporiki. Sucursala operează, prin intermediul unei reţele de 30 filiale, drept o bancă comercială integrată şi asigură o gamă largă de servicii si produse bancare, cum ar fi: credite pentru nevoi personale, credite pentru achizitionarea de locuinte, carduri de debit si de credit, Internet Banking, finantari pe termen scurt / mediu / lung atat in RON cat si in moneda internationala, tranzactii zilnice (conturi curente, transferuri, operatiuni monetare), economii si investitii, afaceri documentare, servicii de trezorerie etc.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare sunt, in ordine, CEC Bank, BRD, Libra Bank, ING Bank si Banca Transilvania (BT), conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza informatiilor publicate de banci. Clasamentul a fost intocmit detalii

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

 



 

Ultimele Comentarii