BANCI | Ultima Ora

Cum am pierdut 10.000 de euro cu investitia in criptomonede: nu faceti ca mine ca veti regreta!

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-06-19 17:52

"Am fost păcălit de firma de tranzactionare și investiții CRYPTO GLOBAL GROWTH-SAFE am investit pîna la 5000 de euro suma în cont crescuse pîna la 54000 !

Cînd am încercat sa fac retragerea m-au pus sa plătesc diploma de comerciant , taxe pe statul American taxa de verificare !

După o sumedenie de taxe mi-au zis că pot face retragerea ! Am făcut retragerea dar în cont nau ajuns ! Au zis că au rămas blocați și că trebuie să plătesc 1000 de euro pentru deblocare !

Am platit și pe aia ,dar bani nau intrat ! I-am întrbat de ce n-au intrat și au zis că nu am BNB în binace ! de atunci nam mai platit nimic ! Eii mi-au blocat contul și acum vor 100 de euro pentru deblocare și promit că retragerea o fac în contul bancar ! Dar eu știu că și asta este tot o minciună !

Pe scurt am cheltuit 10.000 de euro care am muncit foarte greu săi strîng ! Nu faceți că mine că veți regreta", a comentat un cititor, la un articol despre o inselatorie cu criptomonede.

Si in acest caz, reteta inselatoriei este cea clasica, pe care o inghit cu lacomie atat de multi oameni.

Totul incepe pe retelele sociale, de regula, pe Facebook, Telegram sau Whatsapp, unde sunt nenumarate anunturi, platite de escroci (de la care firmele americane care detin aplicatiile de socializare incaseaza astfel multi bani), care promit castiguri fabuloase, in doar cateva zile, prin investitii in actiuni sau criptomonede.

Asa-zisi brokeri sau consultanti financiari intra apoi pe fir, cu nume romanesti, false, bineinteles, ba chiar si cu conturi la bancile romanesti, pacalind naivii sa faca transferuri in platforme si portofele de criptomonede tip scam (inselatorii), cum este cea de fata: crypto-global.net.

Prima greseala pe care o fac cei care cad in plsa escrocilor este sa-si transfere banii catre persoane necunoscute sau in platforme (siteuri) necunoscute. Este ca si cum ti-ai arunca banii la gunoi.

Dupa prima asa-zisa investitie, coptura inselatoriei se umfla rapid: oamenilor li se fac niste portofele electronice (conturi) false, in care li se arata castiguri uriase, de la o zi la alta. Asa ca sunt momiti sa mai bage niste bani. 

Iar cand naivii vor sa-si retraga asa-zisele castiguri, hotii profita sa-i mai stoarca putin de bani: trebuie sa plateti diverse taxe, de deblocare a banilor sau de retragere.

In concluzie, nu transferati niciodata bani unor persoane necunoscute, intalnite pe retele sociale, orice v-ar promite, pentru ca in toate aceste cazuri este vorba de inselatorii sau fraude online.

Iar hotii online sunt cu nemiluita. Vezi aici o lista a platformelor tip inselatorii (scam).

Taguri: bitcoin  criptomonede  frauda online  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Credite cu garantii BEI pentru firme la BCR

Banca Comercială Română (BCR) și Banca Europeană de Investiții (BEI) au semnat un acord pentru implementarea garanției de portofoliu PNRR, prin care BCR va acorda credite de până la 200 milioane de euro companiilor cu peste 500 de angajați, anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Depozitele la Credit Europe Bank vor fi garantate in Olanda

Depozitelele persoanelor fizice si firmelor la Credit Europe Bank vor fi garantate in Olanda, sediul bancii-mama detinute de oligarhul turc Hüsnü Özyeğin, dupa ce banca inregistrata pana acum in Romania se va transforma in sucursala a celei olandeze. Credit Europe Bank detalii

Cum am pierdut 10.000 de euro cu investitia in criptomonede: nu faceti ca mine ca veti regreta!

"Am fost păcălit de firma de tranzactionare și investiții CRYPTO GLOBAL GROWTH-SAFE am investit pîna la 5000 de euro suma în cont crescuse pîna la 54000 ! Cînd am încercat sa fac retragerea m-au pus sa plătesc diploma de comerciant , taxe detalii

Bancile dezvolta un sistem de antifrauda online la nivel national

Bancile sunt nevoite sa adopte tot mai multe masuri pentru prevenirea fraudelor online, care s-au raspandit profitand de dezvoltarea retelelor sociale online, inteligentei artificiale, digitalizarea serviciilor bancare si transferurile instant. Oamenii sunt mult detalii

 



 

Ultimele Comentarii

  • plangere

    de 9 zile ma zbat sa mi retrag o suma foarte mare din coinbase si acum de 2 ore m-au sunat din ... detalii

  • Revolut

    Multe dintre produsele si serviciile Revolut nu sunt cele mai bune din piata, nici in privinta ... detalii

  • Am fost păcălit

    Am fost păcălit de firma de trasctionare și investiții CRYPTO GLOBAL GROWTH-SAFE am investit ... detalii

  • frauda prin GapInvest

    Daca ajuta va pot da nume si numere de telefon de la GapInvestCapital. 1. Lilian Antonescu +40 764 ... detalii

  • frauda GapInvestCapital

    Buna ziua. Din pacate sunt victima acestui sistem. Am incercat sa investesc in actiuni, prin acest ... detalii