BANCI | Stirea Zilei

Credit Europe Bank plateste o dobanda de 14% pentru depozitele IMM-urilor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-01-28 17:10

Întreprinderile Mici şi Mijlocii din România au acum mai multe motive să-şi economisească disponibilităţile temporare de bani prin oferta Credit Europe Bank pentru contul de economii „Acumulare IMM”, fără sumă minimă la constituire şi cu dobânzi de până la 14% pentru economiile în RON, se arata intr-un comunicat al bancii.

„Fiind conştienţi de importanţa economisirii pentru IMM-uri în această perioadă, încercăm să venim cu soluţii de economisire cât mai avantajoase pentru aceştia. Astfel, am decis că pentru contul de economii Acumulare IMM să oferim dobânzi foarte atractive, de până la 14% pentru economiile în RON - similare cu cele acordate persoanelor fizice - precum şi alte facilităţi menite să ajute IMM-urile în a-şi spori disponibilităţile de bani de care dispun la un moment dat” a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

„Acumulare IMM” este un cont de economii dedicat clienţilor din categoria IMM care, pe lângă dobânda competitivă oferă şi accesul permanent şi rapid la banii firmei, specific conturilor curente, putând efectua încasări şi plăţi diverse direct din contul de economii. Avantajul principal oferit de noul produs constă în garantarea unor câştiguri suplimentare, dobânda fiind comparabilă cu cea a unui depozit la termen. Contul de economii „Acumulare IMM” este totodată un instrument eficient de optimizare a fluxurilor de numerar a firmelor, permitându-le acestora să îşi sporească fondurile disponibile în anumite perioade şi să le folosească în orice moment pentru finanţarea activităţilor lor specifice.

Rata dobânzii pentru conturile de economii „Acumulare IMM” este diferenţiată pe tranşe valorice, fiind crescătoare pe măsură ce sumele depuse în acest cont sunt mai mari, şi începe de la 6% pentru economiile în RON. Pentru companiile care preferă economisirea în valută, contul de economii Acumulare IMM este disponibil EUR şi USD. Dobânda este calculată zilnic la soldul contului de economii şi este plătită lunar. Sumele economisite prin intermediul conturilor „Acumulare IMM” sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita plafonului comunicat periodic de acesta.

Contul de economii „Acumulare IMM” este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Informaţii suplimentare referitoare la acest produs pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro, sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro şi portalul dedicat femeilor întreprinzator www.femeiadeafaceri.ro.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru – reţea mereu în dezvoltare, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de internet banking.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare sunt, in ordine, CEC Bank, BRD, Libra Bank, ING Bank si Banca Transilvania (BT), conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza informatiilor publicate de banci. Clasamentul a fost intocmit detalii

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

 



 

Ultimele Comentarii