BANCI | Stirea Zilei

Banca Romaneasca majoreaza dobanzile pentru depozitele la termen in lei si euro

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-07-28 10:36

Banca Romaneasca majoreaza ratele de dobanda pentru depozitele la termen in lei si euro cu pana la 0,50%, in functie de maturitate. Noile valori sunt valabile incepand cu aceasta saptamana.

„Banca Romaneasca isi actualizeaza ratele de dobanda pentru depozitele la termen, in acord cu evolutiile macro-economice din ultima perioada, precum si cu noua politica fiscala, protejand astfel economiile clientilor sai. Vom continua sa oferim clientilor nostri variante atractive si competitive de economisire, astfel incat sa raspundem nevoilor actuale ale acestora”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitatea Retail a Băncii Româneşti.

Astfel, pentru depozitele constituite in lei cu maturitate de 180, 270 si 365 de zile, valorile de dobanda sunt in crestere cu 0,50%, ajungand la 8% p.a., 8% p.a. si respectiv 7,75% p.a..
In paralel, economiile in euro cu scadenta la 30 si 60 de zile vor fi bonificate cu 3,25% p.a., in crestere cu 0,20%. Pentru contul Super Depozit cu maturitate de 120 de zile, dobanda se majoreaza cu 0.10%, pana la valoarea de 4.25% p.a., in timp ce pentru scadentele de 180 de zile, 270 de zile si 365 de zile, dobanda creste cu 0,45%, pana la 3,65% p.a.

Despre Banca Românească

Cu un capital social de pana la 200 milioane Euro şi o reţea naţională formată din 146 de sucursale, Banca Romanească are 17 ani de activitate pe piaţa bancară din România.
În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care deţine 10,21% din capitalul social al băncii. În prezent, NBG este banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punct de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu Octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de peste 160 de ani, cu o puternică prezenţă internaţionala prin cele peste 1.700 unităţi bancare. Dintre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numară: NBG Securities România, Garanta Asigurări şi NBG Leasing.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare sunt, in ordine, CEC Bank, BRD, Libra Bank, ING Bank si Banca Transilvania (BT), conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza informatiilor publicate de banci. Clasamentul a fost intocmit detalii

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

 



 

Ultimele Comentarii