LEASING | Revista presei

Leasing operational: LeasePlan si-a majorat cu 30% numarul autovehiculelor in administrare

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-07-16 07:21

LeasePlan România estimează investiții de peste 35 de milioane euro în anul 2014, din care, în primul semestru, au fost investiți deja peste 18 milioane de euro în achiziția de noi autovehicule, informează compania.

LeasePlan România a înregistrat la finalul primului semestru din 2014 o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro.

La finalul primului semestru din 2013, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan era de circa 7.500. Creșterea înregistrată anul acesta este de 30%, LeasePlan România având, în prezent, în administrare peste 9.700 de autovehicule, dintre care aproximativ 1.000 au fost achiziționate în primele șase luni ale anului 2014.

"Cifrele primului semestru sunt încurajatoare și se suprapun peste o dinamică ascendentă a pieței autovehiculelor noi din România (s-au înmatriculat cu 24% mai multe mașini noi — autoturisme și autovehicule comerciale ușoare — față de prima jumătate a anului trecut). Dacă ținem cont și de tendințele pozitive din economie, avem convingerea că, până la finalul anului, vom reuși să ne atingem obiectivele, și anume administrarea unei flote de 10.000 de mașini, continuând, în același timp, să reprezentăm o referință atât în relația cu clienții, cât și cu furnizorii", a spus Bogdan Apahidean, director general al LeasePlan România.

În structura flotei LeasePlan România serviciile complete reprezintă 85%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote deținute de clienți.

LeasePlan este o companie olandeză care activează în domeniul leasing-ului operațional și al managementului de flote auto pentru companii. Cu o experiență de peste 50 de ani, LeasePlan este în prezent liderul la nivel mondial în domeniul serviciilor de management de flote. Compania are peste 6.500 de angajați, o flotă de 1,3 milioane de autovehicule multi-brand și activează în 32 de țări, atât pe piețe cu tradiție în domeniul leasing-ului operațional, cât și pe piețe noi, în dezvoltare.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Revista preseiVodafone a pierdut 300.000 de clienti

Vodafone a pierdut peste 300.000 de clienti in primul semestru din acest an, scrie Hotnews.ro. Firma de telefonie britanica pierde clienti in conditiile in care serviciile sale sunt mult mai scumpe si mai dezavantajoase fata de ofertele altor concurenti. Astfel, abonamentele detalii

Salariul minim brut creste de la 1.450 lei la 1.900 lei din 1 ianuarie 2018

Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va creşte de la 1.450 de lei la 1.900 de lei lunar, începând cu 1 ianuarie 2018, în această sumă nefiind incluse sporuri şi alte adaosuri, conform unei Hotărâri de Guvern publicată în Monitorul detalii

Bancile vor putea face plati instant din 2018

Băncile aflate în top cinci în România vor începe din februarie testarea sistemul Instant payments, iar până la finalul anului viitor este posibil ca șase bănci să ofere serviciul în piață, a anunțat Bogdan Năstase, project manager Transfond, potrivit detalii

Retea de camatarie cu un executor judecatoresc si un membru al trupei Vunk, anihilata de DIICOT

Trompetistul trupei Vunk, Dan Nicolau, a fost reținut de procurorii DIICOT într-un dosar de cămătărie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Comunicat DIICOT: La data de 12.10.2017 procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu detalii