IT&C | Stiri economice

Termeni si conditii de utilizare Google AdSense Online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-05-09 06:01

Termeni și condiții de utilizare Google AdSense Online

1. Bine ați venit la AdSense!
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de serviciile noastre de căutare și de publicitate („Serviciile")!

Prin utilizarea Serviciilor noastre, acceptați (1) aceste Condiții de utilizare, (2), Politicile de produs AdSense, care includ, fără a se limita la, Politicile de conținut, Regulamentul pentru webmasteri privind calitatea, Politicile de implementare a anunțurilor și Politica privind consimțământul utilizatorilor din UE (denumite împreună „Politicile AdSense") și (3) Regulamentul Google de branding (generic „Condițiile AdSense"). În cazul unui conflict, prezentele Condiții de utilizare vor avea prioritate față de orice alte condiții din politicile și regulamentul menționate la punctele (2) și (3) de mai sus. Vă rugăm să citiți cu atenție prezentele Condiții de utilizare și celelalte prevederi ale Condițiilor AdSense.

Așa cum este utilizat în prezentele Condiții de utilizare, „dvs." sau „editor" înseamnă persoana sau entitatea care folosește Serviciile (și/sau orice persoană fizică, agent, angajat, reprezentant, rețea, societate mamă, filială, afiliat, succesor, entitate asociată, cesionar sau toate celelalte persoane fizice sau juridice care acționează în numele dvs., sub coordonarea dvs., sub controlul dvs. sau sub coordonarea sau controlul aceleiași persoanei fizice sau entități care deține controlul asupra dvs.) „Noi", „nouă" sau „Google" înseamnă Google Ireland Ltd., iar „părți" înseamnă dvs. și Google.

2. Accesul la Servicii; Conturile AdSense
Utilizarea de către dvs. a Serviciilor presupune crearea de către dvs. și aprobarea de către noi a unui Cont AdSense (un „Cont"). Avem dreptul de a refuza sau de a limita accesul dvs. la Servicii. Pentru a vă verifica Contul, este posibil ca ocazional să vă solicităm informații suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, verificarea numelui, adresei și a altor date de identificare. Prin depunerea unei cereri de utilizare a Serviciilor, dacă sunteți persoană fizică, declarați că aveți cel puțin 18 ani. Puteți deține un singur Cont. Dacă dvs. (inclusiv persoanele aflate sub coordonarea sau controlul dvs.) creați mai multe Conturi, nu veți avea dreptul la plăți suplimentare din partea Google, iar Conturile dvs. vor fi închise, conform prevederilor de mai jos.

Prin înscrierea în programul AdSense, îi permiteți companiei Google să vă transmită, după caz, (i) reclame și alte comunicări („Anunțuri"), (ii) casete de căutare Google și rezultate ale căutării și (iii) interogări de căutare și alte linkuri către site-urile, aplicațiile mobile, playerele media, conținutul mobil și/sau alte proprietăți ale dvs. aprobate de către Google (fiecare, individual, reprezentând o „Proprietate"). În plus, acordați companiei Google dreptul de a accesa, a indexa și a stoca în memoria cache Proprietățile sau oricare parte din acestea, inclusiv prin mijloace automate. Google poate refuza să furnizeze Serviciile pentru orice Proprietate.

Orice Proprietate care este o aplicație software și accesează Serviciile noastre (a) poate presupune aprobarea prealabilă, în scris, de către Google și (b) trebuie să respecte Principiile software ale companiei Google.

3. Utilizarea Serviciilor noastre
Puteți utiliza Serviciile noastre numai în modurile permise de Condițiile AdSense, precum și de orice legi aplicabile. Nu abuzați de Serviciile noastre. De exemplu, nu interveniți în Serviciile noastre și nu încercați să le accesați folosind o altă metodă decât interfața și instrucțiunile pe care vi le oferim.

Serviciile noastre sunt instrumente comerciale. Puteți folosi Serviciile noastre numai în scopuri care au legătură cu domeniul, compania, meșteșugul sau profesia dvs.

Puteți întrerupe utilizarea oricărui Serviciu, în orice moment, prin eliminarea codului corespunzător din Proprietățile dvs.

4. Modificări ale Serviciilor noastre; Modificări ale Condițiilor AdSense
Serviciile noastre sunt în continuă schimbare și îmbunătățire. Putem adăuga sau elimina funcții sau caracteristici ale Serviciilor în orice moment și putem suspenda sau opri integral un anumit Serviciu.

Putem modifica Condițiile AdSense în orice moment. Vom publica toate modificările aduse Condițiilor de utilizare în această pagină și modificările aduse Politicilor AdSense sau Regulamentului Google de branding în paginile corespunzătoare acestora. Modificările intră în vigoare, în general, la 14 zile de la publicare. Cu toate acestea, modificările privind noile funcții ale unui Serviciu sau modificările efectuate din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteți de acord cu anumite modificări ale Condițiilor AdSense, va trebui să încetați utilizarea Serviciilor afectate.

5. Plată
Sub rezerva prezentei Secțiuni și a Secțiunii 6 din aceste Condiții de utilizare, veți primi o plată corelată cu numărul de clicuri valide înregistrate de Anunțurile afișate pe Proprietățile dvs., cu numărul de reprezentări valide ale Anunțurilor afișate pe Proprietățile dvs. sau cu alte evenimente valide realizate în legătură cu afișarea Anunțurilor pe Proprietățile dvs., doar dacă și atunci când Google stabilește că Proprietățile dvs. au respectat Condițiile AdSense (inclusiv toate Politicile AdSense, astfel cum sunt identificate în Secțiunea 1 de mai sus) pe durata întregii perioade aferente plății și până la data la care plata este emisă.

În cazul în care Contul dvs. este în regulă până la data la care Google vă emite o plată, vă vom plăti până la sfârșitul următoarei luni calendaristice, pentru oricare lună calendaristică în care veniturile reflectate în Contul dvs. sunt egale cu sau mai mari decât pragul de plată aplicabil. În cazul în care Google verifică respectarea de către dvs. a Condițiilor AdSense sau dacă Contul dvs. a fost suspendat sau reziliat, plata către dvs. poate fi amânată sau reținută. Pentru a asigura plata corectă, sunteți responsabil pentru furnizarea și menținerea corectitudinii datelor de contact și a informațiilor de plată din Contul dvs.

Dacă implementați Servicii de căutare, plățile noastre pot fi compensate cu orice taxe aplicabile pentru astfel de Servicii. În plus, este posibil ca Google (a) să rețină și să compenseze eventualele plăți datorate către dvs. conform Condițiilor AdSense cu orice taxe pe care ni le puteți datora în temeiul Condițiilor AdSense sau al oricărui alt acord sau (b) să solicite să restituiți în termen de 30 de zile de la orice factură orice sume plătite în plus către dvs. în perioadele anterioare. Sunteți responsabil pentru toate taxele percepute de banca sau de furnizorul dvs. pentru plăți.

Cu excepția cazurilor autorizate în scris de către Google, în mod expres, nu puteți încheia niciun tip de acord cu o terță parte în care respectiva terță parte să primească plățile efectuate către dvs. conform Condițiilor AdSense sau alte beneficii financiare în legătură cu Serviciile.

Plățile vor fi calculate exclusiv pe baza evidențelor contabile ale Google. Confirmați și acceptați că aveți dreptul de a primi plăți numai pentru utilizarea Serviciilor pentru care Google a încasat plăți; în cazul în care, din orice motiv, Google nu încasează plata de la un agent de publicitate sau rambursează unui agent de publicitate respectiva plata, nu aveți dreptul să fiți plătit pentru nicio utilizare asociată a Serviciilor. Totodată, în cazul în care un agent de publicitate ale cărui Anunțuri sunt afișate pe orice Proprietate nu efectuează o plată către Google, putem reține plata sau vă putem debita Contul.

Google are dreptul de a reține sau de a ajusta plățile către dvs. pentru a exclude orice sume pe care Google le identifică drept rezultând dintr-o activitate nevalidă. Activitatea nevalidă include, dar nu este limitată la: (i) spam, clicuri nevalide, reprezentări incorecte, interogări incorecte, conversii incorecte sau alte situații nevalide pe Anunțuri generate de orice persoană, programe bot, programe automate sau dispozitive similare, inclusiv prin orice clicuri, afişări, interogări, conversii sau alte evenimente care provin de la adresele dvs. IP sau computerele aflate sub controlul dvs.; (ii) clicuri, afișări, interogări, conversii sau alte evenimente solicitate sau generate de plata de sume de bani, reprezentări false sau cereri pentru utilizatorii finali de a da clic pe Anunțuri sau de a lua alte măsuri; (iii) Anunțurile destinate utilizatorilor finali ale căror browsere au JavaScript dezactivat sau care interferează altfel cu publicarea sau cuantificarea anunțurilor; (iv) orice clic, afișare, interogare, conversie sau alt eveniment care are loc pe o Proprietate care nu respectă Politicile AdSense; (v) orice clic, afișare, interogare, conversie sau alt eveniment care are loc pe o Proprietate asociată cu un alt Cont AdSense pe care îl utilizați; și (vi) toate clicurile, afișările, interogările, conversiile sau alte evenimente din orice Cont cu volume semnificative de activitate nevalidă, conform punctelor (i-v) de mai sus sau cu tipurile de activitate nevalidă care sugerează abateri intenționate. În cazul în care Google depistează o activitate nevalidă, fie înainte, fie după emiterea unei plăți pentru respectiva activitate, Google își rezervă dreptul de a vă debita Contul și de a ajusta corespunzător plățile viitoare, pentru toate clicurile, afișările, interogările și conversiile nevalide, sau pentru alte evenimente inclusiv toate clicurile, afișările, interogările și conversiile nevalide de pe Proprietăți care nu respectă Politica AdSense.

În plus, Google poate rambursa sau achita agenților de publicitate unele sau toate plățile agenților de publicitate asociate Contului unui editor. Confirmați și acceptați că, oricând Google emite astfel de rambursări sau plăți, nu veți avea dreptul la o plată pentru o utilizare asociată a Serviciilor.

6. Încetare, suspendare și dreptul la plăți subsecvente
Google are oricând posibilitatea, fără transmiterea unui avertisment sau unei notificări prealabile, de a suspenda temporar plățile subsecvente pentru Contul dvs., de a suspenda sau revoca participarea oricărei Proprietăți la Servicii, sau de a vă suspenda sau rezilia Contul, printre altele, din cauza activității dvs. nevalide sau a nerespectării în totalitate a Politicilor AdSense. Google vă poate revoca participarea la Servicii și vă poate închide Contul în cazul în care Contul este inactiv timp de cel puțin 6 luni consecutive. În cazul în care Google vă închide Contul pentru inactivitate, iar suma reflectată în Contul dvs. este egală cu sau depășește pragul aplicabil, vă vom achita suma respectivă, cu respectarea dispozițiilor noastre privind plățile din Secțiunea 5. În cazul în care Google vă închide Contul pentru inactivitate, aveți posibilitatea de a depune o nouă cerere de utilizare a Serviciilor.

În cazul în care Google vă reziliază Contul pentru încălcarea Condițiilor AdSense, inclusiv dar fără a se limita la, pentru cauzarea sau neîmpiedicarea de către dvs. a unei activități nevalide pe oricare Proprietate, sau pentru nerespectarea în totalitate a Politicilor AdSense, nu veți avea dreptul la o altă plată din partea Google pentru nicio utilizare anterioară a Serviciilor. În cazul în care încălcați Condițiile AdSense sau Google vă suspendă sau reziliază Contul, (i) vi se interzice să creați un Cont nou și (ii) este posibil să nu vi se permită monetizarea conținutului pe alte produse Google.

În cazul în care contestați o plată efectuată sau reținută cu privire la utilizarea Serviciilor de către dvs., sau în cazul în care Google vă reziliază Contul și contestați acest lucru, trebuie să notificați compania Google în termen de 30 de zile de la orice astfel de plată, neplată sau reziliere a Contului prin transmiterea unei contestații. În cazul în care nu transmiteți o astfel de contestație, se consideră că renunțați la orice plângere referitoare la plata în litigiu sau la închiderea Contului dvs.
Puteți înceta utilizarea Serviciilor oricând prin parcurgerea procesului de anulare a contului. Contul dvs. AdSense va fi considerat a fi încetat în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea de către Google a notificării dvs. Dacă v-ați reziliat Contul și dacă suma reflectată în Cont este egală cu sau mai mare decât pragul aplicabil, vă vom plăti respectiva sumă, conform prevederilor privind plățile din Secțiunea 5, în termen de aproximativ 90 de zile de la sfârșitul lunii calendaristice în care ați încetat utilizarea Serviciilor. Orice sumă reflectată în Contul dvs. sub pragul aplicabil va rămâne neplătită.

7. Taxe
Între dvs. și Google, Google este responsabil pentru toate taxele (dacă există) asociate tranzacțiilor dintre Google și agenții de publicitate în legătură cu Anunțurile afișate pe Proprietăți. Sunteți responsabil pentru toate taxele (dacă există) asociate Serviciilor, altele decât cele bazate pe venitul net al companiei Google. Toate plățile de la Google către dvs. în legătură cu Serviciile vor fi tratate ca incluzând taxe (dacă este cazul) și nu vor fi ajustate.

8. Testare
Autorizați Google să realizeze periodic teste, care vă pot afecta utilizarea Serviciilor. Pentru a asigura promptitudinea și validitatea rezultatelor acestor teste, autorizați Google să realizeze testele fără o notificare prealabilă.

9. Proprietate intelectuală; Caracteristicile mărcii
În afară de cazul în care acest lucru se prevede în mod expres în Condițiile AdSense, niciuna dintre părți nu va dobândi niciun drept, titlu sau interes asupra oricăror drepturi de proprietate intelectuală aparținând celeilalte părți sau licențiatorilor celeilalte părți.

În cazul în care Google vă pune la dispoziție programe software în legătură cu Serviciile, vă acordăm o licență de utilizare neexclusivă și nesublicențiabilă asupra acelui software. Această licență este acordată cu unicul scop de a vă permite să utilizați și să beneficiați de Serviciile furnizate de Google, în maniera permisă de Condițiile AdSense. Google garantează că, pentru o perioadă de 90 de zile de la data furnizării sale, respectivul software va fi liber de orice defect care ar avea un efect negativ semnificativ asupra utilizării sau exploatării acestuia. În afară de distribuirea conținutului prin setul SDK AdMob, nu aveți dreptul să copiați, să modificați, să distribuiți, să vindeți sau să închiriați nicio parte a Serviciilor noastre sau a programului software inclus și nici să decriptați prin inginerie inversă sau să încercați să extrageți codul sursă al programului software, cu excepția cazului în care legile interzic aceste restricții sau în care aveți permisiunea noastră scrisă. Nu veți elimina, ascunde sau modifica înștiințarea Google cu privire la drepturile de autor, Caracteristicile mărcii sau alte drepturi de proprietate atașate la sau conținute în orice servicii Google, programe software sau documentații.

Vă acordăm o licență neexclusivă, nesublicențiabilă de a folosi denumirea comercială Google, mărcile, mărcile de servicii, siglele, domeniile și alte caracteristici distinctive ale mărcii („Caracteristicile mărcii") numai în legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor și în conformitate cu Condițiile AdSense. Putem revoca această licență în orice moment. Orice fond comercial apărut din utilizarea de către dvs. a Caracteristicilor mărcii Google va aparține companiei Google.

Este posibil să includem numele dvs. și Caracteristicile mărcii în prezentările noastre, materialele de marketing, listele de clienți și rapoartele financiare.

10. Date personale
Politica noastră de confidențialitate explică modul în care tratăm datele dvs. personale și în care vă protejăm confidențialitatea atunci când utilizați Serviciile noastre. Prin folosirea Serviciilor noastre, sunteți de acord că Google poate utiliza aceste date în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. De asemenea, atât dvs., cât și Google acceptați Condițiile operatorului de date cu caracter personal privind protejarea datelor ale Operatorului de date Google Ads.

Dvs. vă veți asigura că, în orice moment în care utilizați Serviciile, Proprietățile sunt însoțite de o politică de confidențialitate etichetată în mod clar și ușor accesibilă, care oferă utilizatorilor finali informații clare și complete despre module cookie, informații caracteristice pentru dispozitive, informații referitoare la locații si alte informații stocate, accesate sau culese de pe dispozitivele utilizatorilor finali, în legătură cu Serviciile, inclusiv, după caz, informații despre opțiunile utilizatorilor finali pentru gestionarea modulelor cookie. Veți depune eforturi comerciale rezonabile pentru a asigura faptul că utilizatorul final își dă acordul pentru stocarea și accesarea de module cookie, informații caracteristice dispozitivelor, informații privind locația sau alte informații de pe dispozitivul utilizatorului final în legătură cu Serviciile, în cazul în care un astfel de acord este cerut de lege.

11. Confidențialitate
Sunteți de acord să nu divulgați informații confidențiale Google fără acordul nostru scris prealabil. „Informațiile confidențiale Google" includ: (a) toate programele software, tehnologia și documentația Google referitoare la Servicii; (b) ratele de clic sau alte statistici referitoare la performanța Proprietăților prin raportare la Servicii; (c) existența a, informații despre, sau condițiile privind orice caracteristici ale unei versiuni beta care nu este publică sau caracteristici experimentale din cadrul unui Serviciu; și (d) orice alte informații puse la dispoziție de Google, care sunt marcate drept confidențiale sau care ar fi considerate, în mod normal, confidențiale, în condițiile în care acestea sunt prezentate. Informațiile confidențiale Google nu includ informații pe care dvs. le cunoașteți deja înainte de utilizarea Serviciilor, care au devenit publice fără vina dvs., care au fost dezvoltate independent de dvs. sau care au fost în mod legal transmise către dvs. de o terță parte. În pofida prezentei secțiuni 11, puteți dezvălui cu exactitate valoarea plăților brute Google care rezultă din utilizarea de către dvs. a Serviciilor.

12. Despăgubiri
Sunteți de acord să despăgubiți și să protejați compania Google, afiliații săi, agenții și agenții de publicitate de și împotriva oricăror și tuturor pretențiilor terților și răspunderilor care decurg din sau sunt în legătură cu Proprietățile, inclusiv orice conținut plasat pe Proprietăți care nu este generat de Google; utilizarea de către dvs. a Serviciilor; sau încălcarea de către dvs. a oricărei prevederi din Condițiile AdSense. Agenții de publicitate Google sunt terții beneficiari ai acestei indemnizații.

13. Declarații; Garanții; Condiții legale
Declarați și garantați că: (i) aveți putere și autoritate depline pentru a încheia Condițiile AdSense; (ii) sunteți proprietarul sau sunteți autorizat legal să acționați în numele proprietarului pentru fiecare Proprietate; (iii) sunteți factor de decizie tehnic și editorial în legătură cu fiecare Proprietate pe care Serviciile sunt puse în aplicare și aveți control asupra modului în care sunt puse în aplicare Serviciile pe fiecare Proprietate; (iv) Google nu a reziliat anterior sau dezactivat în alt mod un Cont AdSense creat de dvs. din cauza încălcării de către dvs. a Condițiilor AdSense, inclusiv ca urmare a activității nevalide; (v) încheierea sau îndeplinirea Condițiilor AdSense nu vor încălca vreun acord pe care îl aveți cu o terță parte sau orice drepturi ale unor terțe părți; şi (vi) toate informațiile furnizate de dvs. companiei Google sunt corecte și actuale.

Fiecare parte garantează celeilalte părți că va manifesta grijă rezonabilă şi îndemânare în utilizare în conformitate cu obligațiile ce îi revin în cadrul Condițiilor AdSense.

CU EXCEPȚIA CELOR MENȚIONATE EXPLICIT ÎN CONDIȚIILE ADSENSE, NU FACEM NICIO PROMISIUNE CU PRIVIRE LA SERVICII. DE EXEMPLU, GOOGLE POATE REFUZA SĂ PUBLICE, DUPĂ CAZ, (I) ANUNȚURI ȘI ALT TIP DE CONȚINUT („ANUNȚURI"), (II) CASETE DE CĂUTARE GOOGLE ȘI REZULTATE ALE CĂUTĂRII ȘI (III) INTEROGĂRI DE CĂUTARE ȘI ALTE LINKURI CĂTRE PROPRIETĂȚILE DVS. NU GARANTĂM FAPTUL CĂ FIECARE PAGINĂ VA PRIMI ANUNȚURI SAU CĂ GOOGLE VA PUBLICA UN ANUMIT NUMĂR DE ANUNȚURI. DE ASEMENEA, NU FACEM NICIUN ANGAJAMENT CU PRIVIRE LA CONȚINUTUL DIN CADRUL SERVICIILOR, LA FUNCȚIA SERVICIILOR SAU PROFITABILITATEA ACESTORA, LA FIABILITATEA, DISPONIBILITATEA SAU CAPACITATEA DE A SATISFACE NECESITĂȚILE DVS. SERVICIILE VĂ SUNT FURNIZATE „ÎN STAREA ÎN CARE SE AFLĂ".

Nu există condiții, garanții sau alți termeni care se aplică oricăror Servicii sau oricăror altor bunuri sau servicii furnizate de Google în cadrul Condițiilor AdSense cu excepția cazului în care sunt prevăzute în mod explicit în Condițiile AdSense. Nu există condiții implicite, garanții sau alți termeni care se aplică (inclusiv orice condiții implicite, cum ar fi calitatea satisfăcătoare, adecvarea pentru utilizare sau conformitatea cu descrierea).

14. Limitarea răspunderii
Nimic din aceste Condiții AdSense nu va exclude sau limita răspunderea oricăreia dintre părți pentru (a) fraudă sau declarații false; (b) deces sau vătămare corporală cauzate de neglijență; (c) culpă gravă sau conduită ilicită intenționată; sau (d) orice act sau fapt pentru care, prin lege, răspunderea nu poate fi exclusă sau limitată.

Niciuna dintre părți nu va avea vreo răspundere (contractuală, delictuală sau de altă natură) în cadrul sau în legătură cu Condițiile AdSense pentru orice pierderi speciale, indirecte sau de consecință (indiferent dacă astfel de pierderi au fost previzibile, cunoscute sau nu).

Răspunderea totală a vreunei părți (contractuală, delictuală sau de altă natură) în cadrul sau în legătură cu Condițiile AdSense nu va depăși 125% din suma netă plătită de Google către dvs. în perioada de 12 luni care precede imediat data cea mai recentă de la care o astfel de răspundere subzistă.

Limitările și excluderile de răspundere din această Secțiune 13 nu se aplică în ceea ce privește eventuala dvs. răspundere în temeiul Secțiunii 9 (Proprietate Intelectuală; Caracteristicile mărcii), Secțiunii 11 (Confidențialitate) sau Secțiunii 12 (Despăgubiri).

15. Diverse
Întregul Acord; Modificări. Condițiile AdSense reprezintă întregul nostru acord referitor la utilizarea de către dvs. a Serviciilor şi înlocuiesc toate acordurile anterioare sau actuale pe acest subiect. Nicio parte nu va beneficia de vreun drept sau remediu în baza vreunei declarații, reprezentări sau garanții (făcută neglijent sau nevinovat) care nu este prevăzută în mod explicit în Condițiile AdSense. Condițiile AdSense pot fi modificate (i) în scris în cazul în care ambele părți semnează şi precizează în mod explicit că modifică Condițiile AdSense sau (ii) conform prevederilor din Secțiunea 4, în cazul în care continuați să utilizați Serviciile după ce Google modifică Condițiile AdSense.

Cesiune. Nu puteți cesiona sau transfera vreun drept pe care îl dețineți în temeiul Condițiilor AdSense.

Contractanți independenți. Părțile sunt contractanți independenți şi Condițiile AdSense nu duc la constituirea unei agenții, unui parteneriat sau unei asocieri în participațiune.

Fără beneficiari terți. Cu excepția celor prevăzute în Secțiunea 12, Condițiile AdSense nu creează drepturi pentru beneficiari terți.

Fără renunțare. Cu excepția celor prevăzute în Secțiunea 6, omisiunea oricărei părți de a aplica orice prevedere a Condițiilor AdSense nu va constitui o renunțare.

Independența clauzelor. Dacă se dovedeşte că o anumită prevedere a Condițiilor AdSense nu este aplicabilă, restul prevederilor Condițiilor AdSense vor rămâne în vigoare şi cu efecte depline.

Supraviețuirea. Secțiunile 5, 6, 8, 12, 14 şi 15 ale acestor Condiții de utilizare vor supraviețui încetării.

Acceptare expresă. Conform art. 1203 din Noul Cod Civil român, declarați că acceptați în mod expres prevederile Secțiunilor 4, 5, 6 și 14 și Clauza de cesiune din prezenta Secțiune 15.

Legislația aplicabilă; Jurisdicție. Condițiile AdSense sunt guvernate de legea română şi părțile se supun jurisdicției exclusive a instanțelor competente române în ceea ce priveşte orice conflict (contractual sau necontractual) referitor la Condițiile AdSense.

Forța majoră. Nicio parte nu va fi răspunzătoare pentru funcționarea necorespunzătoare determinată de o stare (de exemplu, dezastru natural, război sau act de terorism, revoltă, starea forței de muncă, acțiuni guvernamentale şi defecțiuni legate de internet) care nu se află sub controlul rezonabil al părții respective.

Comunicări. În legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor, vă putem contacta în ceea ce priveşte anunțurile de servicii, mesajele administrative şi alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări din setările Contului dvs. Pentru informații despre cum să contactați compania Google, vă rugăm să accesați pagina noastră de contact.

16. Condiții specifice privind Serviciile
Dacă alegeți să puneți în aplicare oricare dintre următoarele Servicii pe o Proprietate, acceptați, de asemenea, condițiile suplimentare identificate mai jos:

AdMob: Politicile şi regulamentul pentru editori AdMob.

Motor de căutare personalizat: Termeni și condiții de utilizare a Motorului de căutare particularizat.

Sursa: google.com

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stiri economiceRomânia, tot prima la inflația anuală, dar diferența față de media UE a scăzut

România a păstrat și mai 2024 prima poziție în UE în ce privește inflația anuală, conform datelor publicate de Eurostat. Deși (din nou) în scădere semnificativă (-0,4 puncte procentuale față de luna precedentă), avansul detalii

România, pe primul loc în UE la creșterea costului muncii

România s-a situat în T1 2024 pe primul loc în UE la creșterea costului muncii, potrivit datelor publicate de Eurostat. Cu un nivel de +16,4%, țara noastră a devansat Bulgaria (+15,8%), Croația (+15,3%) și Polonia (+14,1%). Alte trei detalii

Creștere economică marginală în T1 2024

Institutul Național de Statistică a anunțat în prima variantă provizorie o creștere marginală a Produsului Intern Brut pe primul trimestru din 2024 (+0,1%) pe seria brută, deși rezultatul arată semnificativ mai bine pe seria ajustată sezonier (+1,8%). detalii

Estimare oficială în scădere pentru sectorul industrial în T1 2024

Analiza Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză referitoare la evoluţia industriei în primul trimestru al anului curent raportat la perioada corespunzătoare din anul precedent, conform estimărilor agenţilor economici, indică o tendință de reducere în special detalii

  

Ultimele Comentarii