Termeni si conditii de utilizare Google AdSense Online
Autor: Bancherul.ro
2022-05-09 06:01
Termeni și condiții de utilizare Google AdSense Online
1. Bine ați venit la AdSense!
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de serviciile noastre de căutare și de publicitate („Serviciile")!
Prin utilizarea Serviciilor noastre, acceptați (1) aceste Condiții de utilizare, (2), Politicile de produs AdSense, care includ, fără a se limita la, Politicile de conținut, Regulamentul pentru webmasteri privind calitatea, Politicile de implementare a anunțurilor și Politica privind consimțământul utilizatorilor din UE (denumite împreună „Politicile AdSense") și (3) Regulamentul Google de branding (generic „Condițiile AdSense"). În cazul unui conflict, prezentele Condiții de utilizare vor avea prioritate față de orice alte condiții din politicile și regulamentul menționate la punctele (2) și (3) de mai sus. Vă rugăm să citiți cu atenție prezentele Condiții de utilizare și celelalte prevederi ale Condițiilor AdSense.
Așa cum este utilizat în prezentele Condiții de utilizare, „dvs." sau „editor" înseamnă persoana sau entitatea care folosește Serviciile (și/sau orice persoană fizică, agent, angajat, reprezentant, rețea, societate mamă, filială, afiliat, succesor, entitate asociată, cesionar sau toate celelalte persoane fizice sau juridice care acționează în numele dvs., sub coordonarea dvs., sub controlul dvs. sau sub coordonarea sau controlul aceleiași persoanei fizice sau entități care deține controlul asupra dvs.) „Noi", „nouă" sau „Google" înseamnă Google Ireland Ltd., iar „părți" înseamnă dvs. și Google.
2. Accesul la Servicii; Conturile AdSense
Utilizarea de către dvs. a Serviciilor presupune crearea de către dvs. și aprobarea de către noi a unui Cont AdSense (un „Cont"). Avem dreptul de a refuza sau de a limita accesul dvs. la Servicii. Pentru a vă verifica Contul, este posibil ca ocazional să vă solicităm informații suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, verificarea numelui, adresei și a altor date de identificare. Prin depunerea unei cereri de utilizare a Serviciilor, dacă sunteți persoană fizică, declarați că aveți cel puțin 18 ani. Puteți deține un singur Cont. Dacă dvs. (inclusiv persoanele aflate sub coordonarea sau controlul dvs.) creați mai multe Conturi, nu veți avea dreptul la plăți suplimentare din partea Google, iar Conturile dvs. vor fi închise, conform prevederilor de mai jos.
Prin înscrierea în programul AdSense, îi permiteți companiei Google să vă transmită, după caz, (i) reclame și alte comunicări („Anunțuri"), (ii) casete de căutare Google și rezultate ale căutării și (iii) interogări de căutare și alte linkuri către site-urile, aplicațiile mobile, playerele media, conținutul mobil și/sau alte proprietăți ale dvs. aprobate de către Google (fiecare, individual, reprezentând o „Proprietate"). În plus, acordați companiei Google dreptul de a accesa, a indexa și a stoca în memoria cache Proprietățile sau oricare parte din acestea, inclusiv prin mijloace automate. Google poate refuza să furnizeze Serviciile pentru orice Proprietate.
Orice Proprietate care este o aplicație software și accesează Serviciile noastre (a) poate presupune aprobarea prealabilă, în scris, de către Google și (b) trebuie să respecte Principiile software ale companiei Google.
3. Utilizarea Serviciilor noastre
Puteți utiliza Serviciile noastre numai în modurile permise de Condițiile AdSense, precum și de orice legi aplicabile. Nu abuzați de Serviciile noastre. De exemplu, nu interveniți în Serviciile noastre și nu încercați să le accesați folosind o altă metodă decât interfața și instrucțiunile pe care vi le oferim.
Serviciile noastre sunt instrumente comerciale. Puteți folosi Serviciile noastre numai în scopuri care au legătură cu domeniul, compania, meșteșugul sau profesia dvs.
Puteți întrerupe utilizarea oricărui Serviciu, în orice moment, prin eliminarea codului corespunzător din Proprietățile dvs.
4. Modificări ale Serviciilor noastre; Modificări ale Condițiilor AdSense
Serviciile noastre sunt în continuă schimbare și îmbunătățire. Putem adăuga sau elimina funcții sau caracteristici ale Serviciilor în orice moment și putem suspenda sau opri integral un anumit Serviciu.
Putem modifica Condițiile AdSense în orice moment. Vom publica toate modificările aduse Condițiilor de utilizare în această pagină și modificările aduse Politicilor AdSense sau Regulamentului Google de branding în paginile corespunzătoare acestora. Modificările intră în vigoare, în general, la 14 zile de la publicare. Cu toate acestea, modificările privind noile funcții ale unui Serviciu sau modificările efectuate din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteți de acord cu anumite modificări ale Condițiilor AdSense, va trebui să încetați utilizarea Serviciilor afectate.
5. Plată
Sub rezerva prezentei Secțiuni și a Secțiunii 6 din aceste Condiții de utilizare, veți primi o plată corelată cu numărul de clicuri valide înregistrate de Anunțurile afișate pe Proprietățile dvs., cu numărul de reprezentări valide ale Anunțurilor afișate pe Proprietățile dvs. sau cu alte evenimente valide realizate în legătură cu afișarea Anunțurilor pe Proprietățile dvs., doar dacă și atunci când Google stabilește că Proprietățile dvs. au respectat Condițiile AdSense (inclusiv toate Politicile AdSense, astfel cum sunt identificate în Secțiunea 1 de mai sus) pe durata întregii perioade aferente plății și până la data la care plata este emisă.
În cazul în care Contul dvs. este în regulă până la data la care Google vă emite o plată, vă vom plăti până la sfârșitul următoarei luni calendaristice, pentru oricare lună calendaristică în care veniturile reflectate în Contul dvs. sunt egale cu sau mai mari decât pragul de plată aplicabil. În cazul în care Google verifică respectarea de către dvs. a Condițiilor AdSense sau dacă Contul dvs. a fost suspendat sau reziliat, plata către dvs. poate fi amânată sau reținută. Pentru a asigura plata corectă, sunteți responsabil pentru furnizarea și menținerea corectitudinii datelor de contact și a informațiilor de plată din Contul dvs.
Dacă implementați Servicii de căutare, plățile noastre pot fi compensate cu orice taxe aplicabile pentru astfel de Servicii. În plus, este posibil ca Google (a) să rețină și să compenseze eventualele plăți datorate către dvs. conform Condițiilor AdSense cu orice taxe pe care ni le puteți datora în temeiul Condițiilor AdSense sau al oricărui alt acord sau (b) să solicite să restituiți în termen de 30 de zile de la orice factură orice sume plătite în plus către dvs. în perioadele anterioare. Sunteți responsabil pentru toate taxele percepute de banca sau de furnizorul dvs. pentru plăți.
Cu excepția cazurilor autorizate în scris de către Google, în mod expres, nu puteți încheia niciun tip de acord cu o terță parte în care respectiva terță parte să primească plățile efectuate către dvs. conform Condițiilor AdSense sau alte beneficii financiare în legătură cu Serviciile.
Plățile vor fi calculate exclusiv pe baza evidențelor contabile ale Google. Confirmați și acceptați că aveți dreptul de a primi plăți numai pentru utilizarea Serviciilor pentru care Google a încasat plăți; în cazul în care, din orice motiv, Google nu încasează plata de la un agent de publicitate sau rambursează unui agent de publicitate respectiva plata, nu aveți dreptul să fiți plătit pentru nicio utilizare asociată a Serviciilor. Totodată, în cazul în care un agent de publicitate ale cărui Anunțuri sunt afișate pe orice Proprietate nu efectuează o plată către Google, putem reține plata sau vă putem debita Contul.
Google are dreptul de a reține sau de a ajusta plățile către dvs. pentru a exclude orice sume pe care Google le identifică drept rezultând dintr-o activitate nevalidă. Activitatea nevalidă include, dar nu este limitată la: (i) spam, clicuri nevalide, reprezentări incorecte, interogări incorecte, conversii incorecte sau alte situații nevalide pe Anunțuri generate de orice persoană, programe bot, programe automate sau dispozitive similare, inclusiv prin orice clicuri, afişări, interogări, conversii sau alte evenimente care provin de la adresele dvs. IP sau computerele aflate sub controlul dvs.; (ii) clicuri, afișări, interogări, conversii sau alte evenimente solicitate sau generate de plata de sume de bani, reprezentări false sau cereri pentru utilizatorii finali de a da clic pe Anunțuri sau de a lua alte măsuri; (iii) Anunțurile destinate utilizatorilor finali ale căror browsere au JavaScript dezactivat sau care interferează altfel cu publicarea sau cuantificarea anunțurilor; (iv) orice clic, afișare, interogare, conversie sau alt eveniment care are loc pe o Proprietate care nu respectă Politicile AdSense; (v) orice clic, afișare, interogare, conversie sau alt eveniment care are loc pe o Proprietate asociată cu un alt Cont AdSense pe care îl utilizați; și (vi) toate clicurile, afișările, interogările, conversiile sau alte evenimente din orice Cont cu volume semnificative de activitate nevalidă, conform punctelor (i-v) de mai sus sau cu tipurile de activitate nevalidă care sugerează abateri intenționate. În cazul în care Google depistează o activitate nevalidă, fie înainte, fie după emiterea unei plăți pentru respectiva activitate, Google își rezervă dreptul de a vă debita Contul și de a ajusta corespunzător plățile viitoare, pentru toate clicurile, afișările, interogările și conversiile nevalide, sau pentru alte evenimente inclusiv toate clicurile, afișările, interogările și conversiile nevalide de pe Proprietăți care nu respectă Politica AdSense.
În plus, Google poate rambursa sau achita agenților de publicitate unele sau toate plățile agenților de publicitate asociate Contului unui editor. Confirmați și acceptați că, oricând Google emite astfel de rambursări sau plăți, nu veți avea dreptul la o plată pentru o utilizare asociată a Serviciilor.
6. Încetare, suspendare și dreptul la plăți subsecvente
Google are oricând posibilitatea, fără transmiterea unui avertisment sau unei notificări prealabile, de a suspenda temporar plățile subsecvente pentru Contul dvs., de a suspenda sau revoca participarea oricărei Proprietăți la Servicii, sau de a vă suspenda sau rezilia Contul, printre altele, din cauza activității dvs. nevalide sau a nerespectării în totalitate a Politicilor AdSense. Google vă poate revoca participarea la Servicii și vă poate închide Contul în cazul în care Contul este inactiv timp de cel puțin 6 luni consecutive. În cazul în care Google vă închide Contul pentru inactivitate, iar suma reflectată în Contul dvs. este egală cu sau depășește pragul aplicabil, vă vom achita suma respectivă, cu respectarea dispozițiilor noastre privind plățile din Secțiunea 5. În cazul în care Google vă închide Contul pentru inactivitate, aveți posibilitatea de a depune o nouă cerere de utilizare a Serviciilor.
În cazul în care Google vă reziliază Contul pentru încălcarea Condițiilor AdSense, inclusiv dar fără a se limita la, pentru cauzarea sau neîmpiedicarea de către dvs. a unei activități nevalide pe oricare Proprietate, sau pentru nerespectarea în totalitate a Politicilor AdSense, nu veți avea dreptul la o altă plată din partea Google pentru nicio utilizare anterioară a Serviciilor. În cazul în care încălcați Condițiile AdSense sau Google vă suspendă sau reziliază Contul, (i) vi se interzice să creați un Cont nou și (ii) este posibil să nu vi se permită monetizarea conținutului pe alte produse Google.
În cazul în care contestați o plată efectuată sau reținută cu privire la utilizarea Serviciilor de către dvs., sau în cazul în care Google vă reziliază Contul și contestați acest lucru, trebuie să notificați compania Google în termen de 30 de zile de la orice astfel de plată, neplată sau reziliere a Contului prin transmiterea unei contestații. În cazul în care nu transmiteți o astfel de contestație, se consideră că renunțați la orice plângere referitoare la plata în litigiu sau la închiderea Contului dvs.
Puteți înceta utilizarea Serviciilor oricând prin parcurgerea procesului de anulare a contului. Contul dvs. AdSense va fi considerat a fi încetat în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea de către Google a notificării dvs. Dacă v-ați reziliat Contul și dacă suma reflectată în Cont este egală cu sau mai mare decât pragul aplicabil, vă vom plăti respectiva sumă, conform prevederilor privind plățile din Secțiunea 5, în termen de aproximativ 90 de zile de la sfârșitul lunii calendaristice în care ați încetat utilizarea Serviciilor. Orice sumă reflectată în Contul dvs. sub pragul aplicabil va rămâne neplătită.
7. Taxe
Între dvs. și Google, Google este responsabil pentru toate taxele (dacă există) asociate tranzacțiilor dintre Google și agenții de publicitate în legătură cu Anunțurile afișate pe Proprietăți. Sunteți responsabil pentru toate taxele (dacă există) asociate Serviciilor, altele decât cele bazate pe venitul net al companiei Google. Toate plățile de la Google către dvs. în legătură cu Serviciile vor fi tratate ca incluzând taxe (dacă este cazul) și nu vor fi ajustate.
8. Testare
Autorizați Google să realizeze periodic teste, care vă pot afecta utilizarea Serviciilor. Pentru a asigura promptitudinea și validitatea rezultatelor acestor teste, autorizați Google să realizeze testele fără o notificare prealabilă.
9. Proprietate intelectuală; Caracteristicile mărcii
În afară de cazul în care acest lucru se prevede în mod expres în Condițiile AdSense, niciuna dintre părți nu va dobândi niciun drept, titlu sau interes asupra oricăror drepturi de proprietate intelectuală aparținând celeilalte părți sau licențiatorilor celeilalte părți.
În cazul în care Google vă pune la dispoziție programe software în legătură cu Serviciile, vă acordăm o licență de utilizare neexclusivă și nesublicențiabilă asupra acelui software. Această licență este acordată cu unicul scop de a vă permite să utilizați și să beneficiați de Serviciile furnizate de Google, în maniera permisă de Condițiile AdSense. Google garantează că, pentru o perioadă de 90 de zile de la data furnizării sale, respectivul software va fi liber de orice defect care ar avea un efect negativ semnificativ asupra utilizării sau exploatării acestuia. În afară de distribuirea conținutului prin setul SDK AdMob, nu aveți dreptul să copiați, să modificați, să distribuiți, să vindeți sau să închiriați nicio parte a Serviciilor noastre sau a programului software inclus și nici să decriptați prin inginerie inversă sau să încercați să extrageți codul sursă al programului software, cu excepția cazului în care legile interzic aceste restricții sau în care aveți permisiunea noastră scrisă. Nu veți elimina, ascunde sau modifica înștiințarea Google cu privire la drepturile de autor, Caracteristicile mărcii sau alte drepturi de proprietate atașate la sau conținute în orice servicii Google, programe software sau documentații.
Vă acordăm o licență neexclusivă, nesublicențiabilă de a folosi denumirea comercială Google, mărcile, mărcile de servicii, siglele, domeniile și alte caracteristici distinctive ale mărcii („Caracteristicile mărcii") numai în legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor și în conformitate cu Condițiile AdSense. Putem revoca această licență în orice moment. Orice fond comercial apărut din utilizarea de către dvs. a Caracteristicilor mărcii Google va aparține companiei Google.
Este posibil să includem numele dvs. și Caracteristicile mărcii în prezentările noastre, materialele de marketing, listele de clienți și rapoartele financiare.
10. Date personale
Politica noastră de confidențialitate explică modul în care tratăm datele dvs. personale și în care vă protejăm confidențialitatea atunci când utilizați Serviciile noastre. Prin folosirea Serviciilor noastre, sunteți de acord că Google poate utiliza aceste date în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. De asemenea, atât dvs., cât și Google acceptați Condițiile operatorului de date cu caracter personal privind protejarea datelor ale Operatorului de date Google Ads.
Dvs. vă veți asigura că, în orice moment în care utilizați Serviciile, Proprietățile sunt însoțite de o politică de confidențialitate etichetată în mod clar și ușor accesibilă, care oferă utilizatorilor finali informații clare și complete despre module cookie, informații caracteristice pentru dispozitive, informații referitoare la locații si alte informații stocate, accesate sau culese de pe dispozitivele utilizatorilor finali, în legătură cu Serviciile, inclusiv, după caz, informații despre opțiunile utilizatorilor finali pentru gestionarea modulelor cookie. Veți depune eforturi comerciale rezonabile pentru a asigura faptul că utilizatorul final își dă acordul pentru stocarea și accesarea de module cookie, informații caracteristice dispozitivelor, informații privind locația sau alte informații de pe dispozitivul utilizatorului final în legătură cu Serviciile, în cazul în care un astfel de acord este cerut de lege.
11. Confidențialitate
Sunteți de acord să nu divulgați informații confidențiale Google fără acordul nostru scris prealabil. „Informațiile confidențiale Google" includ: (a) toate programele software, tehnologia și documentația Google referitoare la Servicii; (b) ratele de clic sau alte statistici referitoare la performanța Proprietăților prin raportare la Servicii; (c) existența a, informații despre, sau condițiile privind orice caracteristici ale unei versiuni beta care nu este publică sau caracteristici experimentale din cadrul unui Serviciu; și (d) orice alte informații puse la dispoziție de Google, care sunt marcate drept confidențiale sau care ar fi considerate, în mod normal, confidențiale, în condițiile în care acestea sunt prezentate. Informațiile confidențiale Google nu includ informații pe care dvs. le cunoașteți deja înainte de utilizarea Serviciilor, care au devenit publice fără vina dvs., care au fost dezvoltate independent de dvs. sau care au fost în mod legal transmise către dvs. de o terță parte. În pofida prezentei secțiuni 11, puteți dezvălui cu exactitate valoarea plăților brute Google care rezultă din utilizarea de către dvs. a Serviciilor.
12. Despăgubiri
Sunteți de acord să despăgubiți și să protejați compania Google, afiliații săi, agenții și agenții de publicitate de și împotriva oricăror și tuturor pretențiilor terților și răspunderilor care decurg din sau sunt în legătură cu Proprietățile, inclusiv orice conținut plasat pe Proprietăți care nu este generat de Google; utilizarea de către dvs. a Serviciilor; sau încălcarea de către dvs. a oricărei prevederi din Condițiile AdSense. Agenții de publicitate Google sunt terții beneficiari ai acestei indemnizații.
13. Declarații; Garanții; Condiții legale
Declarați și garantați că: (i) aveți putere și autoritate depline pentru a încheia Condițiile AdSense; (ii) sunteți proprietarul sau sunteți autorizat legal să acționați în numele proprietarului pentru fiecare Proprietate; (iii) sunteți factor de decizie tehnic și editorial în legătură cu fiecare Proprietate pe care Serviciile sunt puse în aplicare și aveți control asupra modului în care sunt puse în aplicare Serviciile pe fiecare Proprietate; (iv) Google nu a reziliat anterior sau dezactivat în alt mod un Cont AdSense creat de dvs. din cauza încălcării de către dvs. a Condițiilor AdSense, inclusiv ca urmare a activității nevalide; (v) încheierea sau îndeplinirea Condițiilor AdSense nu vor încălca vreun acord pe care îl aveți cu o terță parte sau orice drepturi ale unor terțe părți; şi (vi) toate informațiile furnizate de dvs. companiei Google sunt corecte și actuale.
Fiecare parte garantează celeilalte părți că va manifesta grijă rezonabilă şi îndemânare în utilizare în conformitate cu obligațiile ce îi revin în cadrul Condițiilor AdSense.
CU EXCEPȚIA CELOR MENȚIONATE EXPLICIT ÎN CONDIȚIILE ADSENSE, NU FACEM NICIO PROMISIUNE CU PRIVIRE LA SERVICII. DE EXEMPLU, GOOGLE POATE REFUZA SĂ PUBLICE, DUPĂ CAZ, (I) ANUNȚURI ȘI ALT TIP DE CONȚINUT („ANUNȚURI"), (II) CASETE DE CĂUTARE GOOGLE ȘI REZULTATE ALE CĂUTĂRII ȘI (III) INTEROGĂRI DE CĂUTARE ȘI ALTE LINKURI CĂTRE PROPRIETĂȚILE DVS. NU GARANTĂM FAPTUL CĂ FIECARE PAGINĂ VA PRIMI ANUNȚURI SAU CĂ GOOGLE VA PUBLICA UN ANUMIT NUMĂR DE ANUNȚURI. DE ASEMENEA, NU FACEM NICIUN ANGAJAMENT CU PRIVIRE LA CONȚINUTUL DIN CADRUL SERVICIILOR, LA FUNCȚIA SERVICIILOR SAU PROFITABILITATEA ACESTORA, LA FIABILITATEA, DISPONIBILITATEA SAU CAPACITATEA DE A SATISFACE NECESITĂȚILE DVS. SERVICIILE VĂ SUNT FURNIZATE „ÎN STAREA ÎN CARE SE AFLĂ".
Nu există condiții, garanții sau alți termeni care se aplică oricăror Servicii sau oricăror altor bunuri sau servicii furnizate de Google în cadrul Condițiilor AdSense cu excepția cazului în care sunt prevăzute în mod explicit în Condițiile AdSense. Nu există condiții implicite, garanții sau alți termeni care se aplică (inclusiv orice condiții implicite, cum ar fi calitatea satisfăcătoare, adecvarea pentru utilizare sau conformitatea cu descrierea).
14. Limitarea răspunderii
Nimic din aceste Condiții AdSense nu va exclude sau limita răspunderea oricăreia dintre părți pentru (a) fraudă sau declarații false; (b) deces sau vătămare corporală cauzate de neglijență; (c) culpă gravă sau conduită ilicită intenționată; sau (d) orice act sau fapt pentru care, prin lege, răspunderea nu poate fi exclusă sau limitată.
Niciuna dintre părți nu va avea vreo răspundere (contractuală, delictuală sau de altă natură) în cadrul sau în legătură cu Condițiile AdSense pentru orice pierderi speciale, indirecte sau de consecință (indiferent dacă astfel de pierderi au fost previzibile, cunoscute sau nu).
Răspunderea totală a vreunei părți (contractuală, delictuală sau de altă natură) în cadrul sau în legătură cu Condițiile AdSense nu va depăși 125% din suma netă plătită de Google către dvs. în perioada de 12 luni care precede imediat data cea mai recentă de la care o astfel de răspundere subzistă.
Limitările și excluderile de răspundere din această Secțiune 13 nu se aplică în ceea ce privește eventuala dvs. răspundere în temeiul Secțiunii 9 (Proprietate Intelectuală; Caracteristicile mărcii), Secțiunii 11 (Confidențialitate) sau Secțiunii 12 (Despăgubiri).
15. Diverse
Întregul Acord; Modificări. Condițiile AdSense reprezintă întregul nostru acord referitor la utilizarea de către dvs. a Serviciilor şi înlocuiesc toate acordurile anterioare sau actuale pe acest subiect. Nicio parte nu va beneficia de vreun drept sau remediu în baza vreunei declarații, reprezentări sau garanții (făcută neglijent sau nevinovat) care nu este prevăzută în mod explicit în Condițiile AdSense. Condițiile AdSense pot fi modificate (i) în scris în cazul în care ambele părți semnează şi precizează în mod explicit că modifică Condițiile AdSense sau (ii) conform prevederilor din Secțiunea 4, în cazul în care continuați să utilizați Serviciile după ce Google modifică Condițiile AdSense.
Cesiune. Nu puteți cesiona sau transfera vreun drept pe care îl dețineți în temeiul Condițiilor AdSense.
Contractanți independenți. Părțile sunt contractanți independenți şi Condițiile AdSense nu duc la constituirea unei agenții, unui parteneriat sau unei asocieri în participațiune.
Fără beneficiari terți. Cu excepția celor prevăzute în Secțiunea 12, Condițiile AdSense nu creează drepturi pentru beneficiari terți.
Fără renunțare. Cu excepția celor prevăzute în Secțiunea 6, omisiunea oricărei părți de a aplica orice prevedere a Condițiilor AdSense nu va constitui o renunțare.
Independența clauzelor. Dacă se dovedeşte că o anumită prevedere a Condițiilor AdSense nu este aplicabilă, restul prevederilor Condițiilor AdSense vor rămâne în vigoare şi cu efecte depline.
Supraviețuirea. Secțiunile 5, 6, 8, 12, 14 şi 15 ale acestor Condiții de utilizare vor supraviețui încetării.
Acceptare expresă. Conform art. 1203 din Noul Cod Civil român, declarați că acceptați în mod expres prevederile Secțiunilor 4, 5, 6 și 14 și Clauza de cesiune din prezenta Secțiune 15.
Legislația aplicabilă; Jurisdicție. Condițiile AdSense sunt guvernate de legea română şi părțile se supun jurisdicției exclusive a instanțelor competente române în ceea ce priveşte orice conflict (contractual sau necontractual) referitor la Condițiile AdSense.
Forța majoră. Nicio parte nu va fi răspunzătoare pentru funcționarea necorespunzătoare determinată de o stare (de exemplu, dezastru natural, război sau act de terorism, revoltă, starea forței de muncă, acțiuni guvernamentale şi defecțiuni legate de internet) care nu se află sub controlul rezonabil al părții respective.
Comunicări. În legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor, vă putem contacta în ceea ce priveşte anunțurile de servicii, mesajele administrative şi alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări din setările Contului dvs. Pentru informații despre cum să contactați compania Google, vă rugăm să accesați pagina noastră de contact.
16. Condiții specifice privind Serviciile
Dacă alegeți să puneți în aplicare oricare dintre următoarele Servicii pe o Proprietate, acceptați, de asemenea, condițiile suplimentare identificate mai jos:
AdMob: Politicile şi regulamentul pentru editori AdMob.
Motor de căutare personalizat: Termeni și condiții de utilizare a Motorului de căutare particularizat.
Sursa: google.com
Comentarii
Adauga un comentariu
Adauga un comentariu folosind contul de Facebook
Alte stiri din categoria: Stiri economice
-5,44% din PIB, deficit bugetar înaintea ultimului trimestru din 2024
Deficitul bugetului general consolidat după primele nouă luni ale anului a fost de 96,2 miliarde de lei (-5,44% din PIB-ul estimat la 1.768,8 miliarde lei), potrivit datelor operative publicate de Ministerul Finanțelor. Este un rezultat mult mai slab detalii
Prețurile industriale - scădere în august dar indicele anual a continuat să crească
Indicele preţurilor producţiei industriale (IPPI) a scăzut cu 1,13% în august 2024 față de luna anterioară, potrivit datelor comunicate de INS. Cu toate acestea, indicele anual a crescut marginal (de la 2,62% până la 2,67%), ceea ce a detalii
România, pe locul 4 în UE la scăderea prețurilor agricole
România s-a situat în T2 2024 pe locul patru între statele membre UE în ce privește scăderea prețurilor din agricultură, potrivit datelor publicate de Eurostat. Cu o valoare de circa -9%, țara noastră apare imediat după podiumul detalii
Industria prelucrătoare, evoluție neconvingătoare pe luna iulie 2024
Potrivit INS, producția industrială a avansat cu 3% în iulie 2024 față de luna anterioară pe seria brută, dar a scăzut cu 3,4% în varianta ajustată în funcție de perioada din an și dispunerea zilelor lucrătoare. Totodată, detalii
- 18 miliarde euro, deficit comercial după primele șapte luni ale anului
- Deficit bugetar de peste 4% din PIB după primele 7 luni ale anului
- Pe ultimul loc la alocările bugetare pentru cercetare-dezvoltare. Sumă ridicolă pentru sănătate
- România, cel mai redus număr de ani de muncă dintre statele UE
- Românii au cel mai mare risc de sărăcie sau excluziune socială dintre cetățenii UE
- România, pe podium în UE la scăderea prețurilor în agricultură pe T1 2024
- Datoria publică, 52,1% din PIB după prima treime a anului
- Deficitul comercial, majorat cu 37% față de aceeași lună a anului anterior
- România, pe locul 2 în UE la costul aparent al datoriei publice
- România, tot prima la inflația anuală, dar diferența față de media UE a scăzut
Criza COVID-19
- In majoritatea unitatilor BRD se poate intra fara certificat verde
- La BCR se poate intra fara certificat verde
- Firmele, obligate sa dea zile libere parintilor care stau cu copiii in timpul pandemiei de coronavirus
- CEC Bank: accesul in banca se face fara certificat verde
- Cum se amana ratele la creditele Garanti BBVA
Topuri Banci
- Topul bancilor dupa active si cota de piata in perioada 2022-2015
- Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale
- Topul bancilor la active in 2019
- Topul celor mai mari banci din Romania dupa valoarea activelor in 2018
- Topul bancilor dupa active in 2017
Asociatia Romana a Bancilor (ARB)
- Băncile din România nu au majorat comisioanele aferente operațiunilor în numerar
- Concurs de educatie financiara pentru elevi, cu premii in bani
- Creditele acordate de banci au crescut cu 14% in 2022
- Romanii stiu educatie financiara de nota 7
- Gradul de incluziune financiara in Romania a ajuns la aproape 70%
ROBOR
- ROBOR: ce este, cum se calculeaza, ce il influenteaza, explicat de Asociatia Pietelor Financiare
- ROBOR a scazut la 1,59%, dupa ce BNR a redus dobanda la 1,25%
- Dobanzile variabile la creditele noi in lei nu scad, pentru ca IRCC ramane aproape neschimbat, la 2,4%, desi ROBOR s-a micsorat cu un punct, la 2,2%
- IRCC, indicele de dobanda pentru creditele in lei ale persoanelor fizice, a scazut la 1,75%, dar nu va avea efecte imediate pe piata creditarii
- Istoricul ROBOR la 3 luni, in perioada 01.08.1995 - 31.12.2019
Taxa bancara
- Normele metodologice pentru aplicarea taxei bancare, publicate de Ministerul Finantelor
- Noul ROBOR se va aplica automat la creditele noi si prin refinantare la cele in derulare
- Taxa bancara ar putea fi redusa de la 1,2% la 0,4% la bancile mari si 0,2% la cele mici, insa bancherii avertizeaza ca indiferent de nivelul acesteia, intermedierea financiara va scadea iar dobanzile vor creste
- Raiffeisen anunta ca activitatea bancii a incetinit substantial din cauza taxei bancare; strategia va fi reevaluata, nu vor mai fi acordate credite cu dobanzi mici
- Tariceanu anunta un acord de principiu privind taxa bancara: ROBOR-ul ar putea fi inlocuit cu marja de dobanda a bancilor
Statistici BNR
- Deficitul contului curent, aproape 20 miliarde euro după primele nouă luni
- Deficitul contului curent, aproape 18 miliarde euro după primele opt luni
- Deficitul contului curent, peste 9 miliarde euro pe primele cinci luni
- Deficitul contului curent, 6,6 miliarde euro după prima treime a anului
- Deficitul contului curent pe T1, aproape 4 miliarde euro
Legislatie
- Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor şi Fondul de garantare a depozitelor bancare
- Rambursarea anticipata a unui credit, conform OUG 50/2010
- OUG nr.21 din 1992 privind protectia consumatorului, actualizata
- Legea nr. 190 din 1999 privind creditul ipotecar pentru investiții imobiliare
- Reguli privind stabilirea ratelor de referinţă ROBID şi ROBOR
Lege plafonare dobanzi credite
- BNR propune Parlamentului plafonarea dobanzilor la creditele bancilor intre 1,5 si 4 ori peste DAE medie, in functie de tipul creditului; in cazul IFN-urilor, plafonarea dobanzilor nu se justifica
- Legile privind plafonarea dobanzilor la credite si a datoriilor preluate de firmele de recuperare se discuta in Parlament (actualizat)
- Legea privind plafonarea dobanzilor la credite nu a fost inclusa pe ordinea de zi a comisiilor din Camera Deputatilor
- Senatorul Zamfir, despre plafonarea dobanzilor la credite: numai bou-i consecvent!
- Parlamentul dezbate marti legile de plafonare a dobanzilor la credite si a datoriilor cesionate de banci firmelor de recuperare (actualizat)
Anunturi banci
- Cate reclamatii primeste Intesa Sanpaolo Bank si cum le gestioneaza
- Platile instant, posibile la 13 banci
- Aplicatia CEC app va functiona doar pe telefoane cu Android minim 8 sau iOS minim 12
- Bancile comunica automat cu ANAF situatia popririlor
- BRD bate recordul la credite de consum, in ciuda dobanzilor mari, si obtine un profit ridicat
Analize economice
- Inflația anuală a crescut marginal
- Comerțul cu amănuntul - în creștere cu 7,7% cumulat pe primele 9 luni
- România, pe locul 16 din 27 de state membre ca pondere a datoriei publice în PIB
- România, tot prima în UE la inflația anuală, dar decalajul s-a redus
- Exporturile lunare în august, la cel mai redus nivel din ultimul an
Ministerul Finantelor
- Datoria publică, 51,4% din PIB la mijlocul anului
- Deficit bugetar de 3,6% din PIB după prima jumătate a anului
- Deficit bugetar de 3,4% din PIB după primele cinci luni ale anului
- Deficit bugetar îngrijorător după prima treime a anului
- Deficitul bugetar, -2,06% din PIB pe primul trimestru al anului
Biroul de Credit
- FUNDAMENTAREA LEGALITATII PRELUCRARII DATELOR PERSONALE IN SISTEMUL BIROULUI DE CREDIT
- BCR: prelucrarea datelor personale la Biroul de Credit
- Care banci si IFN-uri raporteaza clientii la Biroul de Credit
- Ce trebuie sa stim despre Biroul de Credit
- Care este procedura BCR de raportare a clientilor la Biroul de Credit
Procese
- ANPC pierde un proces cu Intesa si ARB privind modul de calcul al ratelor la credite
- Un client Credius obtine in justitie anularea creditului, din cauza dobanzii prea mari
- Hotararea judecatoriei prin care Aedificium, fosta Raiffeisen Banca pentru Locuinte, si statul sunt obligati sa achite unui client prima de stat
- Decizia Curtii de Apel Bucuresti in procesul dintre Raiffeisen Banca pentru Locuinte si Curtea de Conturi
- Vodafone, obligata de judecatori sa despagubeasca un abonat caruia a refuzat sa-i repare un telefon stricat sau sa-i dea banii inapoi (decizia instantei)
Stiri economice
- Datoria publică, 52,7% din PIB la finele lunii august 2024
- -5,44% din PIB, deficit bugetar înaintea ultimului trimestru din 2024
- Prețurile industriale - scădere în august dar indicele anual a continuat să crească
- România, pe locul 4 în UE la scăderea prețurilor agricole
- Industria prelucrătoare, evoluție neconvingătoare pe luna iulie 2024
Statistici
- România, pe locul trei în UE la creșterea costului muncii în T2 2024
- Cheltuielile cu pensiile - România, pe locul 19 în UE ca pondere în PIB
- Dobanda din Cehia a crescut cu 7 puncte intr-un singur an
- Care este valoarea salariului minim brut si net pe economie in 2024?
- Cat va fi salariul brut si net in Romania in 2024, 2025, 2026 si 2027, conform prognozei oficiale
FNGCIMM
- Programul IMM Invest continua si in 2021
- Garantiile de stat pentru credite acordate de FNGCIMM au crescut cu 185% in 2020
- Programul IMM invest se prelungeste pana in 30 iunie 2021
- Firmele pot obtine credite bancare garantate si subventionate de stat, pe baza facturilor (factoring), prin programul IMM Factor
- Programul IMM Leasing va fi operational in perioada urmatoare, anunta FNGCIMM
Calculator de credite
- ROBOR la 3 luni a scazut cu aproape un punct, dupa masurile luate de BNR; cu cat se reduce rata la credite?
- In ce mall din sectorul 4 pot face o simulare pentru o refinantare?
Noutati BCE
- Acord intre BCE si BNR pentru supravegherea bancilor
- Banca Centrala Europeana (BCE) explica de ce a majorat dobanda la 2%
- BCE creste dobanda la 2%, dupa ce inflatia a ajuns la 10%
- Dobânda pe termen lung a continuat să scadă in septembrie 2022. Ecartul față de Polonia și Cehia, redus semnificativ
- Rata dobanzii pe termen lung pentru Romania, in crestere la 2,96%
Noutati EBA
- Bancile romanesti detin cele mai multe titluri de stat din Europa
- Guidelines on legislative and non-legislative moratoria on loan repayments applied in the light of the COVID-19 crisis
- The EBA reactivates its Guidelines on legislative and non-legislative moratoria
- EBA publishes 2018 EU-wide stress test results
- EBA launches 2018 EU-wide transparency exercise
Noutati FGDB
- Banii din banci sunt garantati, anunta FGDB
- Depozitele bancare garantate de FGDB au crescut cu 13 miliarde lei
- Depozitele bancare garantate de FGDB reprezinta doua treimi din totalul depozitelor din bancile romanesti
- Peste 80% din depozitele bancare sunt garantate
- Depozitele bancare nu intra in campania electorala
CSALB
- La CSALB poti castiga un litigiu cu banca pe care l-ai pierde in instanta
- Negocierile dintre banci si clienti la CSALB, in crestere cu 30%
- Sondaj: dobanda fixa la credite, considerata mai buna decat cea variabila, desi este mai mare
- CSALB: Romanii cu credite caută soluții pentru reducerea ratelor. Cum raspund bancile
- O firma care a facut un schimb valutar gresit s-a inteles cu banca, prin intermediul CSALB
First Bank
- Ce trebuie sa faca cei care au asigurare la credit emisa de Euroins
- First Bank este reprezentanta Eurobank in Romania: ce se intampla cu creditele Bancpost?
- Clientii First Bank pot face plati prin Google Pay
- First Bank anunta rezultatele financiare din prima jumatate a anului 2021
- First Bank are o noua aplicatie de mobile banking
Noutati FMI
- FMI: criza COVID-19 se transforma in criza economica si financiara in 2020, suntem pregatiti cu 1 trilion (o mie de miliarde) de dolari, pentru a ajuta tarile in dificultate; prioritatea sunt ajutoarele financiare pentru familiile si firmele vulnerabile
- FMI cere BNR sa intareasca politica monetara iar Guvernului sa modifice legea pensiilor
- FMI: majorarea salariilor din sectorul public si legea pensiilor ar trebui reevaluate
- IMF statement of the 2018 Article IV Mission to Romania
- Jaewoo Lee, new IMF mission chief for Romania and Bulgaria
Noutati BERD
- Creditele neperformante (npl) - statistici BERD
- BERD este ingrijorata de investigatia autoritatilor din Republica Moldova la Victoria Bank, subsidiara Bancii Transilvania
- BERD dezvaluie cat a platit pe actiunile Piraeus Bank
- ING Bank si BERD finanteaza parcul logistic CTPark Bucharest
- EBRD hails Moldova banking breakthrough
Noutati Federal Reserve
- Federal Reserve anunta noi masuri extinse pentru combaterea crizei COVID-19, care produce pagube "imense" in Statele Unite si in lume
- Federal Reserve urca dobanda la 2,25%
- Federal Reserve decided to maintain the target range for the federal funds rate at 1-1/2 to 1-3/4 percent
- Federal Reserve majoreaza dobanda de referinta pentru dolar la 1,5% - 1,75%
- Federal Reserve issues FOMC statement
Noutati BEI
- BEI a redus cu 31% sprijinul acordat Romaniei in 2018
- Romania implements SME Initiative: EUR 580 m for Romanian businesses
- European Investment Bank (EIB) is lending EUR 20 million to Agricover Credit IFN
Mobile banking
- Comisioanele BRD pentru MyBRD Mobile, MyBRD Net, My BRD SMS
- Termeni si conditii contractuale ale serviciului You BRD
- Recomandari de securitate ale BRD pentru utilizatorii de internet/mobile banking
- CEC Bank - Ghid utilizare token sub forma de card bancar
- Cinci banci permit platile cu telefonul mobil prin Google Pay
Noutati Comisia Europeana
- Avertismentul Comitetului European pentru risc sistemic (CERS) privind vulnerabilitățile din sistemul financiar al Uniunii
- Cele mai mici preturi din Europa sunt in Romania
- State aid: Commission refers Romania to Court for failure to recover illegal aid worth up to €92 million
- Comisia Europeana publica raportul privind progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si de verificare (MCV)
- Infringements: Commission refers Greece, Ireland and Romania to the Court of Justice for not implementing anti-money laundering rules
Noutati BVB
- BET AeRO, primul indice pentru piata AeRO, la BVB
- Laptaria cu Caimac s-a listat pe piata AeRO a BVB
- Banca Transilvania plateste un dividend brut pe actiune de 0,17 lei din profitul pe 2018
- Obligatiunile Bancii Transilvania se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti
- Obligatiunile Good Pople SA (FRU21) au debutat pe piata AeRO
Institutul National de Statistica
- Deficitul balanței comerciale la 9 luni, cu 15% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut
- Producția industrială, în scădere semnificativă
- Pensia reală, în creștere cu 8,7% pe luna august 2024
- Avansul PIB pe T1 2024, majorat la +0,5%
- Industria prelucrătoare a trecut pe plus în aprilie 2024
Informatii utile asigurari
- Data de la care FGA face plati pentru asigurarile RCA Euroins: 17 mai 2023
- Asigurarea împotriva dezastrelor, valabilă și in caz de faliment
- Asiguratii nu au nevoie de documente de confirmare a cutremurului
- Cum functioneaza o asigurare de viata Metropolitan pentru un credit la Banca Transilvania?
- Care sunt documente necesare pentru dosarul de dauna la Cardif?
ING Bank
- La ING se vor putea face plati instant din decembrie 2022
- Cum evitam tentativele de frauda online?
- Clientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank pana in 20 martie
- Obligatiunile Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, intermediata de ING Bank
- ING Bank transforma departamentul de responsabilitate sociala intr-unul de sustenabilitate
Ultimele Comentarii
-
LOAN OFFER
Buna ziua Aceasta pentru a informa publicul larg că oferim împrumuturi celor care au nevoie de ... detalii
-
!
Greu cu limba romana! Ce legatura are cuvantul "ecosistem" din limba romana cu sistemul de plati ... detalii
-
Bancnote vechi
Am 2 bancnote vechi:1-1000000lei;2-5000000lei Anul ... detalii
-
Bancnote vechi
Numar de ... detalii
-
Bancnote vechi
Am 3 bancnote vechi:1-1000000lei;1-5000lei;1-100000;mai multe bancnote cu eclipsa de ... detalii