BANCI | Stirea Zilei

Romani gospodari - depozitele clientilor BCR Banca pentru Locuinte au crescut de 4 ori în ultimul an

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-09-28 14:36

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) a încheiat, în primii doi ani de funcţionare, peste 170.000 de contracte, în cele 3 variante de produse de economisire-creditare pentru domeniul locativ pe care banca le oferă: Economii Plus, Locuinţa Plus şi Locuinţa Imediat. Valoarea contractuală totală este de aproape 5 miliarde lei. În baza acestor contracte, clienţii BCR BpL au economisit peste 330 milioane lei, de peste patru ori mai mult faţă de anul precedent, se arata intr-un comunicat al bancii.

„In condiţiile unui mediu economic dificil, clienţii care apelează la produsele de economisire-creditare pentru domeniul locativ apreciază siguranţa depunerilor, dobânzile oferite de BCR Banca pentru Locuinţe şi prima de stat. Sprijinul statului este foarte important pentru cetăţenii care doresc să îşi îmbunătăţească condiţiile locative şi economisesc prin acest sistem” a declarat Alexandru Ciobanu, Preşedinte executiv BCR Banca pentru Locuinţe.

În acelaşi timp, BCR Banca pentru Locuinţe a lansat activitatea de creditare pentru domeniul locativ. Banca va oferi clienţilor interesaţi şi posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat - două tipuri de credite care au menirea de a scurta perioada de aşteptare pentru un credit locativ. BCR BpL vine, astfel, în întâmpinarea clienţilor care doresc să investească într-un timp scurt în domeniul locativ.

Investiţiile în domeniul locativ pe care le susţine BCR Banca pentru Locuinţe sunt cele prevăzute prin lege: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

„Economisirea-creditarea reprezintă o alternativă viabilă şi sigură pentru românii interesaţi de investiţiile în domeniul locativ pe termen mediu şi lung. Suntem foarte încrezători în potenţialul de dezvoltare al sistemului de economisire-creditare în România, care este puţin exploatat în acest moment” a declarat Alexandru Ciobanu.

BCR Banca pentru Locuinţe este lider de piaţă la contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ din România. Clienţii pot încheia contracte direct în sucursalele şi agenţiile Băncii Comerciale Române. În paralel, BCR BpL îşi dezvoltă reţeaua de distribuţie proprie prin forţa directă de vânzare şi prin alţi parteneri puternici de vânzare.

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), subsidiara a GRUPULUI BCR specializata in economisirea si creditarea domeniului locativ in sistem colectiv, a fost lansata in iulie 2008. Principalii actionari sunt Banca Comerciala Romana (BCR), Romania – actionar majoritar cu 80% din actiuni – si S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, banca specializata in economisire-creditare a Grupului ERSTE, Austria – 20% din actiuni.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare sunt, in ordine, CEC Bank, BRD, Libra Bank, ING Bank si Banca Transilvania (BT), conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza informatiilor publicate de banci. Clasamentul a fost intocmit detalii

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

 



 

Ultimele Comentarii