BANCI | Stirea Zilei

Raiffeisen Bank a organizat conferinta “CerealExpert – solutii pentru finantarea afacerilor cu cereale”

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-12-13 09:21

Raiffeisen Bank a organizat in 8 decembrie 2010, a 5-a editie a conferintei “CerealExpert – Prima optiune in finantarea afacerilor cu cereale”. La eveniment au participat Steven van Groningen, Presedinte Raiffeisen Bank si Marinel Burduja, Prim Vicepresedinte Raiffeisen Bank, alaturi de alti invitati de marca si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura.

In 2010, Raiffeisen Bank a acordat finantari de peste 150 de milioane de euro producatorilor agricoli pentru finantarea culturilor agricole, comertului cu cereale, procesarii si sustinerii exporturilor. Deasemenea o parte din aceasta suma a fost alocata finantarii pe baza Certificatelor de Depozit, un produs nou pe piata romaneasca.
Potrivit statisticilor oficiale 2010 a fost unul dintre cei mai buni ani, cu productii agricole la hectar peste medie si conditii de piata generoase.

„Finantarea agriculturii continua sa fie o prioritate pentru banca noastra, credem in agricultura, este un motor al economiei. Vom finanta in continuare productia de cereale si oleaginoase si alte culturi agricole, la care Romania ar putea sta, fara emotii, la masa competitiei mondiale. Daca am reusi sa avem si o dezvoltare pe masura potentialului de care dispunem, n-am nici o indoiala ca agricultura ar contribui semnificativ la relansarea economiei si iesirea noastra din criza”, a declarat Marinel Burduja, Prim Vicepresedinte Raiffeisen Bank.

Nevoia de finantare a producatorilor agricoli din Romania este cu atat mai acuta cu cat competitorii europeni de pe pietele de cereale sau alte plante agricole beneficiaza de subventii de pana la 3 ori mai mari decat cele din Romania. Raiffeisen Bank ofera solutii de finantare adaptate ciclurilor de productie pentru culturile de grau, porumb, floarea soarelui, soia sau rapita, fie ca este vorba de producatori agricoli pe mari suprafete (pre-finantare culturi agricole), comercianti (finantarea comertului) sau procesatori (finantare procesare): morarit, panificatie, uleiuri comestibile, sroturi si furaje.

Raiffeisen Bank Romania (www.raiffeisen.ro) este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Banca avea, la 30 iunie 2010, o retea de 539 agentii in toata tara care deserveau aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, aproape 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare sunt, in ordine, CEC Bank, BRD, Libra Bank, ING Bank si Banca Transilvania (BT), conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza informatiilor publicate de banci. Clasamentul a fost intocmit detalii

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

 



Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii