BANCI | Cariera

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-12-19 17:48

Mihaela Ioniță, Head of HR în ING Bank România.

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Mihaela Ioniță îl succedă pe Richard de Graaf, cel care a condus divizia de HR în ultimii trei ani și care a preluat un nou rol în cadrul grupului ING.

„Mihaela Ioniță este unul dintre cei mai experimentați profesioniști HR din România, iar profilul său de lider se potrivește culturii noastre deschise, orientate spre oameni, dezvoltare continuă și performanță. Suntem convinși că Mihaela va contribui la consolidarea poziției noastre de Top Employer în sectorul financiar, precum și în evoluția practicilor noastre de resurse umane, astfel încât să fim banca preferată pentru noile generații de angajați și clienți”, susține Mihaela Bîtu, CEO ING România.

„Sunt încântată să mă alătur echipei ING Bank România, bine-cunoscută pentru profesionalism și creativitate, având astfel oportunitatea de a contribui la dezvoltarea unei culturi organizaționale remarcabile. Pentru mine este o provocare ce îmi oferă șansa să explorez un nou domeniu și mă bucur că voi face parte dintr-o echipă în care evoluția, învățarea continuă și inițiativa sunt apreciate”, a declarat Mihaela Ioniță, Head of HR în ING Bank România.

Mihaela Ioniță are peste 15 ani de experiență în consultanță de business, vânzări și resurse umane, în cadrul unor companii prestigioase recunoscute la nivel național și internațional.

În prezent, este Head of HR al Lidl România, o organizație cu peste 10.000 de angajați și unul dintre Angajatorii de Top din piața locală.

Anterior, a ocupat funcții în cadrul unor companii precum Deloitte, KPMG, Xerox Romania, unde a făcut trecerea de la consultanță către business și apoi către HR, fiind numită în 2011 HR Director pentru Xerox Romania, activitatea ei acoperind șase țări din Europa Centrală și de Est.

În anul 2013, Mihaela Ioniță a devenit People Services Manager pentru Coca Cola HBC Business Services Organisation (shared service center), relocându-se pentru 3 ani în Bulgaria.

Ulterior, a preluat poziția de Country HR Manager pentru România la Coca Cola HBC până în februarie 2021, când a fost numită Head of HR al Lidl România.

ING 

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

Taguri: ING Bank  reclamatie ING Bank  reclamatie banca  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraLucian Anghel este directorul de risc la Libra Bank

Numirea lui Lucian Anghel in functia de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank a fost oficializata, odata cu primirea aprobarii din partea Bancii Nationale a Romaniei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Lucian Anghel va coordona aria de risc a bancii (Chief Risk detalii

Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

  

Ultimele Comentarii