BANCI | Ultima Ora

Provident Financial explica mecanismul imprumuturilor la domiciliu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-06-15 13:15

Provident Financial România anunta ca a lansat astăzi campania „Autodenunț”, realizată de Jazz, prin care compania adresează cele mai comune mituri despre împrumuturile rapide, pe termen scurt, și își propune să schimbe preconcepția că instituțiile financiare nebancare din România folosesc practici necorespunzătoare în interacțiunea cu clienții.

„Campania Autodenunț continuă abordarea autoironică începută în 2014 cu Providentiștii și demontează, în aceeași notă, cele mai frecvente mituri despre împrumuturile noastre: De ce ne vizităm clienții acasă? De ce este DAE mai mare? Ce se întâmplă dacă nu plătești împrumutul?”, a declarat Marilena Bârliga, Senior Marketing Manager în cadrul Provident.

Astfel, campania ilustrează, prin mai multe spoturi, interacțiunea companiei cu clienții, de la primul contact - vizita la domiciliu care diferențiază Provident prin abordarea simplă și personalizată, până la descrierea transparentă a soluțiilor financiare, acordarea sumei împrumutate și rambursarea împrumutului.

Campania prezintă pe scurt modelul de business Provident, prin intermediul unor personaje fictive: purtătorul de cuvânt al companiei, directorul de resurse umane, agentul Provident, pe nume George Cămătaru, și câțiva dintre clienții acestuia.

„De mult timp, instituțiile financiare care acordă mici împrumuturi sunt acuzate de practici nu tocmai corecte. În numele industriei, noi, Provident, am declanșat o anchetă internă care arată că, ce să vezi, așa este. Așa începe spotul Autodenunț care dovedește, în final, că situația este de fapt pe dos, pornind de la o idee creativă îndrăzneață, pusă în scenă într-un mod amuzant. Ancheta continuă pe www.provident.ro/autodenunt”, a spus Valentin Suciu, Creative Director în cadrul Jazz.

Provident acordă credite de valoare mică, pe termen scurt, cu costuri fixe pe toată perioada împrumutului și nu aplică penalități pentru întârzierea plății ratelor.

Clienții pot împrumuta sume cuprinse între 500 și 5.000 de lei, pe perioade de 44 până la 78 de săptămâni. Clienții pot alege cum primesc și restituie împrumuturile, fie prin transfer bancar, fie prin serviciul opțional de gestionare la domiciliu, oferit contra cost, care presupune acordarea împrumutului în maximum 48 de ore și încasarea ulterioară a ratelor de la domiciliul clienților.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii