BANCI | Ultima Ora

Platile cu cardurile de credit emise de Garanti Bank, in crestere cu 24%

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-09-26 14:31

Posesorii cardurilor de credit Bonus Card emise de Garanti Bank au cheltuit cu 24% mai mult în intervalul iunie-august decât în aceeași perioadă a anului trecut, volumul total al tranzacțiilor urcând la 84,43 milioane lei, de la 68,1 milioane lei în 2013, anunta banca intr-un comunicat.

Peste 55.000 de clienți și-au folosit cardurile de credit pe durata verii, față de 51.000 în 2013. Mai mult, și numărul total de tranzacții a înregistrat o creștere de 16%.

În medie, un client Garanti Bank a efectuat aproximativ 11 tranzacții cu Bonus Card în această perioadă, în valoare totală de circa 1.525 lei.

O treime din plati sunt in rate fara dobanda

Posesorii de Bonus Card și-au folosit cardurile de credit pentru cumpărături în magazine alimentare, benzinării, magazine de îmbrăcăminte, farmacii și pentru achiziționarea de electronice. 66% dintre aceste sume au reprezentat plăți integrale, în timp ce 34% au fost cumpărături în rate fără dobândă.

“Bonus Card continuă să fie unul dintre instrumentele de plată preferate în rândul clienților noștri și ne bucurăm că tot mai mule persoane au un apetit ridicat pentru acest produs bancar complex, menit să le creeze o experiență completă și placută, contribuind totodată la creșterea loialității acestora pentru produsele băncii noastre. Vom continua strategia de dezvoltare a Bonus Card și vom încerca sa le oferim clienților cât mai multe beneficii și avantaje atunci când îl folosesc, oricând și de oriunde ar ave anevoie”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

Din totalul cumpărăturilor făcute cu Bonus Card în cele trei luni de vară, 9% au fost online. Posesorii de card și-au folosit în acest mod cardurile de credit pentru a plăti facturile de utilități, dar și pentru a cumpăra cosmetice și produse electronice.

În același timp, sumele cele mai mari au fost cheltuite pentru achiziția de electronice, cosmetice și pentru a călători.

Turcia și Marea Britanie au continuat și în această vară să fie destinațiile de vacanță preferate pentru posesorii de Bonus Card, din punct de vedere al volumului de tranzacții efectuate.

Bonus Card este un produs unic în România, fiind unul dintre cele mai complexe instrumente de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți.

Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în ţară cât şi în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii