TEHNOLOGII BANCARE | BRD Groupe Societe Generale

Nu functioneaza aplicatiile BRD

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-10-18 14:26

Aplicatiile BRD (YOU si MyBRD) nu functioneaza, din motive tehnice, a anuntat banca franceza.

"In acest moment aplicatia YOU BRD este indisponibila, insa echipele tehnice lucreaza cu prioritate la remedierea situatiei.

Ne cerem scuze pentru neplacerile pe care le poate cauza aceasta situatie si suntem aici pentru orice informatie de care ai nevoie.
Iti multumim!", se arata intr-o postare a BRD, pe Facebook, ca raspuns la reclamatia unui client.

Clientul reclama ca aplicatia YOU are deseori probleme de functionare:

"Nu știu unde să postez, din aceasta cauză vă comentez la postarea dvs. Ați schimbat de 2 ani My BRD mobile cu You BRD, CEA MAI PROASTĂ AFACERE!!!!!

Când ți-e lumea mai dragă, nu funcționează!!!! Ca să faci plăti, stai câte 5 minute ca să apară câte o cifră din suma respectivă, am băgat vreo 4 furnizori favoriti ca să pot face plățile mai repede ȘI NU MAI ÎMI DĂ VOIE SĂ MAI ADAUG ALȚI FURNIZORI DE SERVICII!!!!!!!!

Iar acum o ora mi-a apărut o notificare " push test 5" și nu se mai deschide aplicația!!!!!!!!!! Chiar nu sunteți în stare de 2 ani să faceți ceva bun cu aplicația asta??????????????

De ce ne-ați obligat să trecem pe această "porcărie" de aplicație și nu ați păstrat-o pe cea veche????? De ce tot ce funcționează bine, trebuie stricat????? De acum nu va mai las un leu în cont, scot tot și ma duc să plătesc la ghișee, ne întoarcem înainte de 89!!!!!!!

Dacă nu mai avem voie să consumam curent sau apă, ca înainte de 89, ce v-ați gândit, să nu mai folosim nici aplicațiile!!!!!!!!!???????? Iar când termin cu creditul, toată familia va pleca de la BRD, cu pensiile și cu salariile, cu tot!!!!!!!!"

Raspunsul BRD:

"Te rugam sa ignori notificarile receptionate. In acest moment aplicatia YOU BRD este indisponibila, insa echipele tehnice lucreaza cu prioritate la remedierea situatiei.

Ne cerem scuze pentru neplacerile pe care le poate cauza aceasta situatie si suntem aici pentru orice informatie de care ai nevoie."

Taguri: aplicatie mobile banking  BRD Groupe Societe Generale  Reclamatie BRD  probleme functionare aplicatie mobile banking  reclamatie banca  banca  internet banking  mobile banking  

Comentarii

Manda Florentina Madalina
Nu ma lasă să întru pe aplicație și îmi cere numar client
Vreau sa aflu numar client pentru aplicația you brdAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: BRD Groupe Societe GeneraleCe pot sa fac daca mi-a crescut dobanda la un credit BRD?

BRD a publicat pe site o informare privind solutiile oferite clientilor ale caror rate la credite au crescut din cauza dobanzii variabile: Sfaturi financiare Soluții BRD în cazul în care ai un credit cu dobândă detalii

Aplicatia YOU BRD, indisponibila timp de 2 ore

Aplicatia YOU BRD va fi indisponibila timp de 2 ore in aceasta seara, timp in care banca va derula o operatiune de mententanta, a anuntat BRD: "În această seară, timp de două ore, între 22:00 și 00:00, vom desfășura o operațiune de mentenanță informatică. detalii

Cum imi mut contul de la BRD la alta banca?

Informatiile publicate de BRD privind procedura de mutare a unui cont la o alta banca: Serviciul de Schimbare Conturi Ghid privind transferul relaţiilor de cont curent destinat clienţilor Persoane Fizice Acest detalii

BRD anunta lucrari de mentenanta la aplicatia YOU

BRD anunta lucrari de mentenanta la aplicatia YOU: "Te informăm că în data de 02.02.2023, în intervalul 22:00 - 23:30, vor avea loc lucrări de mentenanță în urma cărora serviciul YOU BRD va fi indisponibil. Înregistrarea în YOU detalii

  

Ultimele Comentarii