BANCI | Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a continuat sa creasca sustinut in 2021 si s-a apropiat de 10 miliarde lei active

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-04-30 08:18

In 2021, Libra Internet Bank a continuat sa fie un finantator important al economiei romanesti, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Totodata, banca si-a extins cu o treime baza de clienti si a inregistrat o valoare a activelor de 9,59 miliarde lei, in crestere cu 31% fata de anul precedent (7,32 miliarde lei).

”Ne pricepem foarte bine sa identificam solutiile potrivite pentru clientii din domeniile in care suntem specializati, ceea ce contribuie decisiv la evolutia bancii. Pilonii nostri principali de crestere raman strategia de nisa, grija fata de clienti si de angajatii proprii, alaturi de increderea deplina din partea clientilor, partenerilor si a investitorilor.

In conditiile in care nevoia generala de siguranta si sprijin este in crestere, Libra Internet Bank reprezinta o optiune rapida si sigura. Suntem, in mod constant, un performer al sistemului bancar si un finantator important al economiei”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank
Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank

Pe fondul unei strategii de nisa echilibrate si responsabile, Libra Internet Bank a inregistrat, in 2021, un profit net de 181,14 milioane lei si un sold al creditelor nete de 5,44 miliarde lei, cu peste 17% mai mult decat in 2020 (4,63 miliarde lei).

In acelasi timp, soldul surselor atrase de banca a fost de 7,78 miliarde lei, cu peste 21% mai mult fata de anul precedent (6,41 miliarde lei), iar rata creditelor neperformante (credite neperformante/credite) s-a situat in jurul valorii de 1,9%.

In 2021, Libra Internet Bank a continuat sa puna accentul pe dezvoltarea angajatilor si pe atragerea tinerelor talente in banking. Pentru al doilea an consecutiv, banca a fost recunoscuta drept Cel mai bun angajator din Romania, la categoria banci si institutii financiare.

Aceasta performanta confirma ca rezultatele bancii au baza solida a unei culturi organizationale sanatoase, axate pe colaborare si recunoasterea performantei, cu peste 70% dintre functiile manageriale ocupate de oameni promovati din intern.

Se remarca, de asemenea, ponderea femeilor in randul angajatilor bancii si, in mod special, in functii manageriale, unde acest procent s-a apropiat de 55%, in 2021.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

 

Taguri: credite ipotecare  credite de consum  cont euro  cont online  credite firme  credite noi  reclamatie banca  banca  cont bancar  internet banking  credite auto  credit online  credite nevoi personale  credite pentru locuinte  credite imobiliare  cont bancar firma  Libra Internet Bank  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Libra Internet BankCum am platit 25 de euro pentru un transfer gresit din vina bancii

"Sunt client Libra Bank si am facut un transfer international din contul meu personal de euro (bani obtinuti din vanzarea apartamentului meu din Bucuresti, bani virati tot in LibraBank). A doua zi mi s-au cerut documente justificative referitoare detalii

Libra Bank opreste sistemul informatic timp de trei zile, intre 29 noiembrie si 2 decembrie

Libra Bank anunta ca opreste sistemul informatic timp de trei zile, intre 29 noiembrie si 2 decembrie: UPGRADE informatic: 29 noiembrie – 2 decembrie Va informam ca aplicatiile noastre de mobile&internet banking si aplicatia detalii

Libra Internet Bank a continuat sa creasca sustinut in 2021 si s-a apropiat de 10 miliarde lei active

In 2021, Libra Internet Bank a continuat sa fie un finantator important al economiei romanesti, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Totodata, banca si-a extins cu o treime baza detalii

Protocolul ARB-UNEJ privind procedurile comune de comunicare electronica a popririlor asupra conturilor bancare

La nivelul ARB-UNEJ s-a incheiat "Protocolul privind procedurile comune de comunicare electronica a popririlor asupra conturilor bancare", prin care executorii judecatoresti si bancile vor transmite in format electronic, pe e-mail, documentele referitoare la executarea silita, conform unui anunt detalii

  

Ultimele Comentarii