BANCI | Ultima Ora

Intesa Sanpaolo Bank ofera fermierilor credite pe baza adeverintelor emise de APIA

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-08-08 08:58

Conform Convenţiei semnate cu APIA şi FGCR, Intesa Sanpaolo Bank oferă clienţilor săi cu activitate în agricultură, credite pentru finanţarea capitalului de lucru, în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS), anunta banca intr-un comunicat.

Produsul se adresează atât fermierilor înregistraţi ca persoane juridice, cât şi ca persoane fizice autorizate (PFA) sau întreprinderi individuale, care respectă criteriile de acordare ale acestui tip de credit.

Intesa Sanpaolo Bank finanţează 90% din suma menţionată în adeverinţele APIA, creditul fiind rambursat în momentul încasării subvenţiilor în conturile beneficiarilor SAPS. Costurile sunt foarte avantajoase, constând într-o dobândă calculată ca ROBOR 3 luni + 3% şi un comision de acordare de 1,5%. Un avantaj important este faptul că până la momentul încasării sumelor conform SAPS, clientul nu trebuie să plătească nici rate de credit şi nici dobânzi. Structura de garanţii solicitate de bancă este una simpla şi accesibilă, fiind axată în principal pe sumele de încasat de la APIA.

Intesa Sanpaolo Bank a acordat o atenţie deosebită dezvoltării unor produse de creditare dedicate în mod special clienţilor care activează în domeniul agriculturii. Banca are în prezent în portofoliu o gamă completă de produse ce pot susţine practic orice tip de nevoi de finanţare specifice sectorului agricol.

Intesa Sanpaolo Bank oferă soluţii atât pentru finanţarea activitatilor curente (Linia de credit “Recolta”, Creditul agricol – de toamnă şi de primăvara, o serie de credite acordate în baza parteneriatelor cu APIA şi FGCR), cât şi credite de investiţii pentru achiziţia de maşini şi echipamente agricole sau co-finanţarea proiectelor din fonduri structurale – Măsura 121, 123, 312 sau alte măsuri derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Aceste credite beneficiază de costuri atractive pentru client, grafice de rambursare adaptate sezonalităţii din agricultură şi garanţii flexibile, incluzând şi posibilitatea de a accepta garanţii din partea fondurilor şi instituţiilor de garantare a creditelor din România. Prin toate aceste soluţii de finanţare pe care le oferă fermierilor, Intesa Sanpaolo Bank susţine în mod concret parteneriatul pe termen lung pe care l-a dezvoltat în ultimii ani cu investitorii în sectorul agricol.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii