FONDURI DE INVESTITII | Noutati ASF

Genox Invest si Vitalinvest, platforme de investitii in criptomonede neautorizate de ASF, care pot fi inselatorii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-08-08 06:56

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a publicat la rubrica ALERTE INVESTITORI noi platforme de investitii in criptomonede neautorizate, care se pot dovedi inselatorii si in care va recomandam sa nu investiti bani.

Ultimul site de acest gen este Vitalinvest.

Iata lista ultimelor site-uri publicate pe site-ul ASF: 

VITAL INVEST (https://vitalinvest.org/, https://office.vitalinvest.net/)

Entitatea VITAL INVEST (https://vitalinvest.org/, https://office.vitalinvest.net/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 07-august-23

GENOX INVEST (https://genoxinvest.pro/, https://genoxinvest.indivarea.com/)

Entitatea GENOX INVEST (https://genoxinvest.pro/, https://genoxinvest.indivarea.com/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 03 -august-23 

PACIFIC TRANSPORT CORPORATION LTD (ONLINE PRO TRADING - https://onlineprotrading.com/, UNIVERSITY 4 TRADERS - https://university4traders.com/, TRADE 4 FREEDOM - https://trade4freedom.org)

Entitatea PACIFIC TRANSPORT CORPORATION LTD (ONLINE PRO TRADING - https://onlineprotrading.com/, UNIVERSITY 4 TRADERS - https://university4traders.com/, TRADE 4 FREEDOM - https://trade4freedom.org) nu este înregistrată în Registrul public al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Data publicării: 27-iunie-23

WELOVEBOOKS SRL (WELOVEBOOKS - https://welovebooks.ro/p/bursa-v3)

Entitatea WELOVEBOOKS SRL (WELOVEBOOKS - https://welovebooks.ro/p/bursa-v3) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare..

Data publicării: 19-iunie-23

INVESTITORIICORPORATION SRL (INVESTITORII VIP - https://investitorii.com/vip-1)

Entitatea INVESTITORIICORPORATION SRL (INVESTITORII VIP - https://investitorii.com/vip-1) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare..

Data publicării: 19-iunie-23

BIT WEST GROUP (BIT WEST GROUP - https://www.bitwest-group.pro)

Entitatea BIT WEST GROUP (BIT WEST GROUP - https://www.bitwest-group.pro) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 15-iunie-23

NEXUS LLC (NEO CAPITAL - https://bitcoin360ai.digital/, https://my.neocapital.io/, https://neocapital.io/, CUARTO CAPITAL - https://my.cuarto.capital/, https://cuarto.capital/, https://cuartocapital.world/, WIZZ CAPITAL - https://wizzcapital.top/, https://my.wizzcapital.net, https://wizzcapital.net/, INVEST POINT - https://investpoint.pro/)

Entitatea NEXUS LLC (NEO CAPITAL - https://bitcoin360ai.digital/, https://my.neocapital.io/, https://neocapital.io/, CUARTO CAPITAL - https://my.cuarto.capital/, https://cuarto.capital/, https://cuartocapital.world/, WIZZ CAPITAL - https://wizzcapital.top/, https://my.wizzcapital.net, https://wizzcapital.net/, INVEST POINT - https://investpoint.pro/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Dată actualizare informație: 20-iunie-23

Dată actualizare informație: 14-iunie-23

Data publicării: 06-aprilie-23

GUARDIAN INVEST (GUARDIAN INVEST - https://guardianinvest.co/, https://g-in.cc/, GEMINI 2 - https://openaiprotect.com/)

Entitatea GUARDIAN INVEST (GUARDIAN INVEST - https://guardianinvest.co/, https://g-in.cc/, GEMINI 2 - https://openaiprotect.com/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 14-iunie-23 

EREMA INVEST (EREMA INVEST - https://eremainvest.cc/ro)

Entitatea EREMA INVEST (EREMA INVEST - https://eremainvest.cc/ro) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 14-iunie-23

www.filipcristian.ro

Website-ul www.filipcristian.ro nu aparține unei entități autorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 24-05-2023 

SHENANIGANS CONSULTING LTD (RED FINANCE CAPITAL - https://redfinance.capital, http://www.redfinance.pro, STAM CAPITAL INVEST- https://stamcapitalinvest.ltd/, https://s-capital.trade/, https://stamcapitalinvest.world/, ALTIMA TRADE - https://altimatrade.pro/, http://altimatrade.co/)

Entitatea SHENANIGANS CONSULTING LTD (RED FINANCE CAPITAL - https://redfinance.capital, http://www.redfinance.pro, STAM CAPITAL INVEST- https://stamcapitalinvest.ltd/, https://s-capital.trade/, https://stamcapitalinvest.world/, ALTIMA TRADE - https://altimatrade.pro/, http://altimatrade.co/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data actualizare informație: 09-05-2023

Data actualizare informație: 29-11-2022

Data inițială a publicării: 21-11-22

APEXCLUE MARKETS (APEXCLUE INVESTMENT - https://apexcluemarket.com/)

Entitatea APEXCLUE MARKETS (APEXCLUE INVESTMENT - https://apexcluemarket.com/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 25-aprilie-23 

IP GATE TRADE (IPGATE INVESTMENT GROUP LTD - https://ipgate.trade/, http://ip-t.trade/, http://ipgatetrade.pro/)

Entitatea IP GATE TRADE (IPGATE INVESTMENT GROUP LTD - https://ipgate.trade/, http://ip-t.trade/, http://ipgatetrade.pro/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 24-aprilie-23

PIXPAL PRO/PIX CONSULTING LIMITED (PIXPAL - https://pixpalpro.com/, https://web.pixpal.tech/, https://mobile.pixpal.tech/)

Entitatea PIXPAL PRO/PIX CONSULTING LIMITED (PIXPAL - https://pixpalpro.com/, https://web.pixpal.tech/, https://mobile.pixpal.tech/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 06-aprilie-23

ORBISFX (https://orbisfx.com)

Website-ul https://orbisfx.com nu aparține unei entități autorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare

Data publicării: 03-aprilie-23

QUANTO INTERNATIONAL CONSULTING S.R.L. (CHAIN SOLUTIONS - https://www.chainsolutions.ro)

Entitatea QUANTO INTERNATIONAL CONSULTING S.R.L. (CHAIN SOLUTIONS - https://www.chainsolutions.ro) nu este înregistrată în Registrul public al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Data publicării: 02-martie-23 

CHAINWAYS ASSET MANAGEMENT S.R.L. (https://www.invest-byte.ro/, https://www.chainways.eu/)

Entitatea CHAINWAYS ASSET MANAGEMENT S.R.L. (https://www.invest-byte.ro/, https://www.chainways.eu/) nu este înregistrată în Registrul public al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Data publicării: 16-februarie-23

CBC CREATIVE FINANCE S.R.L. (https://www.cbc-finance.ro/index.html, https://www.cbc-finance.ro/2021/)

Entitatea CBC CREATIVE FINANCE S.R.L. (https://www.cbc-finance.ro/index.html, https://www.cbc-finance.ro/2021/) nu este înregistrată în Registrul public al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Data publicării: 16-februarie-23

DAWG SOLUTIONS LLC (GENEON INVEST - https://geneoninvest.pro, https://geneoninvest.co)

Entitatea DAWG SOLUTION LLC (GENEON INVEST - https://geneoninvest.pro, https://geneoninvest.co) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare.

Data publicării: 13-februarie-23

Taguri: Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF)  bitcoin  

Comentarii

Lungu
Teapa
Buna ziua si eu am luat teapa de la Lyal Proinvest si nu il vad in lista de mai sus, au fugt cu 20 mii USD, am si dovezi salvate.

Ionut
Inselatorie platforma Genoxtrade Invest
Inselatorie sub reclama de pe Facebook, sub numele Romgaz. Nu mai poti retrage banii din platforma lor, eu am investit suma minima de 250 Euro, banii au crescut din investitii, zic ei, nici nu stiu daca sunt reale acele tranzactii sau doar sunt programate de ei, si arata niste capturi de ecran care spun ei sunt contracte si poti castiga sume fabuloase prin actiuni la Tesla sau alte mari companii, si bineinteles ca daca vii cu mari investitii vei obtine castiguri mari, sumele sunt asigurate. Aveti grija! Nu sunt reali! Ma suna de pe alte nr de telefon si ma intreaba de ce nu mai accesez platforma. Mai au si tupeul sa te intrebe de ce nu mai vrei sa continui.

Marian
Genixinvest
Niste hotAu luat banii si dupa investitii sa transfere inapoi profitul il transfera prin wallet care pretind taxa de garantie ca sa vireze banii in cont.A mai patit cineva asa ceva?

Cristi
Înșelătorie
Salut, Lungu și eu am pierdut o suma de banii oare ai făcut plângere la poliție ce ai făcut mai departe ??

Adnana
TEAPACU CEI DE LA GENOXINVEST TRADE
Si eu am patit la fel Marian.

ROXANA
Pierdere bani
Eu am fost fraudata de Genoxinv3st cu suma de 12000 EUR, mi-au desființat direct depozitul. Le-am dat acces la neoBt pe o adresa URL și în timp ce vorbeam la telefon, mi-a desființat depozitul fără sa vad și au virat banii în alte conturi. În câteva minute. Banca nu își asuma nimic. Am făcut plângere și la Politie, au zis ca sunt multe plângeri pentru aceasta companie. Erau toți bănuții mei puși deoparte.

Sorin
Teapa platforma de investitii
Cand mi-a spus acest domn Petrescu David ca vor sa ma bage in programul lor de afiliati si ca pot castiga 10% comision doar din tranzactii in contul meu de la Banca Transilvania si am refuzat sa ii dau acces prin Any Desk la contul meu bancar, a incetat sa mai imi spuna ce tranzactii sa deschid, am citit si am vazut ca oamenii au dat acces prin NeoBT si asta au si urmarit sa gaseasca o cale de acces la aplicatiile bancare, prin tot felul de minciuni cu castiguri si alte chestii. Ma suna zilnic, ma disperase la inceput, iar dupa ce am refuzat acest asa zis program si am refuzat, dintr-o data s-a stopat totul, fara apeluri, fara tranzactii deschise, fara o urma de interes.

Octavian
Genoxinvest
Cea mai mare teapa sub forma de investiții pe genoxinvest....am pierdut 250e iar după aceea sub pretextul ca îmi înapoiază suma încercau prin enyedesc sa vadă parolele contului bancar.Apoi după ce am dat un cont gol(nou)la alta banca au încercat sa-mi facă cerere de credit online .DECI MARE MAREEEE ATENTIE CA E O MARE EXCROCHERIE!!!!Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Noutati ASFGenox Invest si Vitalinvest, platforme de investitii in criptomonede neautorizate de ASF, care pot fi inselatorii

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a publicat la rubrica ALERTE INVESTITORI noi platforme de investitii in criptomonede neautorizate, care se pot dovedi inselatorii si in care va recomandam sa nu investiti bani. Ultimul site de acest detalii

Norma ASF privind prospectul schemei de pensii private a fost modificata

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară Bucureşti, 15 februarie 2023 – În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, după cum urmează: • Reglementare Regulamentul de modificare și completare a Regulamentului A.S.F. nr. 3/2013 pentru autorizarea și funcționarea contrapărților centrale emis în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 648/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 4 iulie 2012 privind instrumentele financiare derivate extrabursiere, contrapărțile centrale detalii

O noua platforma de investitii in criptomonede, Geneoninvest, ar putea fi inselatorie, avertizeaza ASF

O noua plaforma de investitii in criptomonede precum bitcoin, Geneoninvest (vezi foto), ar putea fi o inselatorie, fiind inclusa in lista autoritatilor nesupravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF): "DAWG SOLUTIONS LLC (GENEON INVEST - detalii

ASF a aprobat intrarea BERD in actionariatul Euroins

ASF a aprobat intrarea BERD in actionariatul Euroins, conform unui comunicat ASF: Bucureşti, 8 februarie 2023 – În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, după cum urmează: A) Autorizare Aprobarea domnului Gabriel Radu în calitate de membru al Consiliului de Administrație la societatea BRD Asigurări de Viață S.A.; Aprobarea domnului Radu-George Brăgărea pentru un nou mandat în funcția de membru - Vicepreședinte al Directoratului la societatea Uniqa Asigurări de Viață S.A.; Aprobarea domnului detalii

  

Ultimele Comentarii