BANCI | Ultima Ora

Garanti Bank: Tranzactiile fara card vor fi cele mai frecvente operatiuni la ATM

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-03-06 14:56

Garanti Bank și-a extins prezența națională și a ajuns la 200 de ATM-uri inteligente, cea mai extinsă rețea de bancomate inovatoare din România, anunta banca intr-un comunicat.

Reţeaua de ATM-uri a băncii s-a dublat în ultimii doi ani, ca urmare a dezvoltării puternice pe segmentul de retail şi a unei strategii de extindere bazate pe tehnologie de ultimă oră.

Conform statisticilor interne, cele mai frecvente tranzacţii efectuate la reţeaua naţională de ATM-uri Garanti sunt, în ordine, retragerile de numerar, plăţile fără card ale facturilor (facturi ale operatorilor de telefonie mobilă și furnizorilor de utilităţi), rambursarea sumelor datorate pentru cardul de credit şi depozitele bancare.

Printre tipurile de tranzacţii care sunt din ce în ce mai populare se numără serviciile cu numerar (plăţile efectuate folosind depozite de numerar) – 30% din totalul tranzacţiilor, reîncărcarea cartelelor telefonice prin „Mobile Top-Up”, plata facturilor, precum şi operaţiunile de schimb valutar fără card.

„Scopul nostru este să le oferim clienţilor servicii uşor de folosit şi la îndemână atunci când folosesc ATM-urile Garanti, de la plăţi fără card şi depozite, până la transferuri bancare şi operaţiuni de schimb valutar. Intenționăm să continuăm să ne creştem prezenţa naţională prin ATM-uri inteligente, deoarece dorim ca oricine, nu doar clienţii noştri, să poată beneficia de aceste bancomate pentru orice operaţiune – de la reîncărcarea telefoanelor mobile, până la plata utilităţilor”, a declarat Murat Atay, CEO Garanti Group.

În România, Garanti este singura instituție bancară care oferă o serie de avantaje unice prin întreaga rețea de bancomate: permite operaţiuni de schimb valutar fără card, depozitarea fără card de numerar în contul propriu, posibilitatea de reîncărcare a cartelei, rambursarea sumelor datorate pentru cardul de credit sau plătirea facturilor de telefonie mobilă în timp real.

„Ne aşteptăm ca, în următorii cinci ani, tranzacţiile fără card să fie cele mai frecvente operaţiuni la ATM. În plus, în viitorul apropiat, bancomatele Garanti Bank vor fi capabile să îi recunoască pe clienţii noştri şi să le ofere servicii şi produse personalizate. Garanti a inovat în piaţa bancară, inclusiv în ceea ce priveşte ATM-urile. În Turcia, acest sector reprezintă unul dintre avantajele noastre competitive şi plănuim să avem acelaşi parcurs şi în România”, a adăugat Ilker Ozdemir, Director Bancar Canale Alternative de Distribuţie & Tranzacţii.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii