BANCI | Ultima Ora

Depozitele la Banca Romaneasca pot fi constituite si prin Internet Banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-10-15 15:28

Clienţii Băncii Româneşti pot constitui depozite la termen şi prin Internet Banking. Astfel, începând cu 12 octombrie, utilizatorii de Internet Banking pot opta pentru produse de economisire în lei şi în valută existente în oferta băncii, cu excepţia depozitelor cu dobândă progresivă, cu un efort minim şi cu o mare economie de timp, doar din faţa calculatorului, anunta banca intr-un comunicat.

Clienţii pot alege dintr-o varietate de termene şi modalităţi de plată a dobânzii oferite deja de Banca Românească. Pentru orice produs, comisionul de retragere numerar la scadenţă pentru depozitele cu maturitate de peste 30 zile (inclusiv) este zero, la fel ca şi comisionul de retragere numerar pentru dobânda primită în avans.

Alegând economisirea prin Internet Banking, clienţii Băncii Româneşti se pot bucura uşor şi sigur de toate beneficiile depozitelor la termen şi îşi pot administra cu uşurinţă economiile, accesând detalii despre depozitele contractate sau lichidând depozitele la maturitate, în caz de nevoie.

În oferta Băncii Româneşti se regăsesc:
- Depozite cu plata dobânzii la scadenţă
- Depozite cu plata lunară a dobânzii
- Depozite Super 7
- Depozite Avans Net.

Toate produsele de economisire oferite de Banca Românească beneficiază de dobânzi avantajoase şi pot fi constituite în lei şi valută (EUR, USD, GBP şi CHF).

Depozitele constituite la Banca Românească sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita plafonului comunicat de către acesta.

Despre Banca Românească

Banca Românească este una dintre instituţiile financiare importante care activează pe piaţa din România oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un capital social de peste 700 milioane lei şi o reţea naţională de sucursale în majoritatea oraşelor importante ale ţării, Banca Românească are 20 ani de activitate pe piaţa bancară din România. În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 99,279% din capitalul social al acesteia. Banca Românească este una dintre cele mai lichide bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% şi un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, în prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 171 de ani, cu o puternică prezenţă internaţională prin cele peste 1.700 de unităţi bancare.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii