BANCI | Ultima Ora

Clientii Garanti Bank pot plati la benzinariile Agip cu telefoanele mobile, fara card

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-12-20 12:46

SEQR, soluţia care permite clientilor Garanti Bank plata cu smartphone-urile în magazine, restaurante şi în mediul online, fara card, este disponibilă în toată reţeaua de staţii de servicii şi distribuţie carburanţi Agip aparţinând Eni România. Clienţii trebuie doar să scaneze codul QR la casa de marcat şi să valideze tranzacţia cu codul PIN. Mai mult, chitanţele sunt salvate digital şi accesibile mereu pe telefonul mobil.

Până în prezent, SEQR a semnat contracte cu comercianţi pentru  448 magazine şi restaurante, aflate în diverse faze de implementare, precizeaza compania intr-un comunicat.

Disponibilă gratuit pentru iPhone şi Android pe App Store şi Google Play, aplicaţia conectează contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. SEQR este cea mai sigură soluţie de pe piaţă deoarece nu transferă niciodată informaţii confidenţiale între client şi comerciant.

Prin acest parteneriat clienţii SEQR pot achiziţiona combustibili şi produse disponibile în reţeaua naţională a staţiilor de servicii şi distribuţie carburanţi Agip, într-un mod mai simplu, mai rapid şi foarte sigur.

SEQR a fost lansată la sfârşitul lunii octombrie în România împreună cu Garanti Bank, prima bancă ce pune la dispoziţie această facilitate clienţilor săi. Locaţiile în care se poate plăti cu SEQR sunt afişate pe seqr.com.

Despre SEQR

Dezvoltată de către Seamless, SEQR (se·cure) este cea mai utilizată soluţie “mobile wallet” în magazinele şi în mediul online din Suedia şi din Europa. 

Cu SEQR oricine poate plăti cu smartphone-ul în magazine, restaurante, parcări și online şi poate efectua transferuri de bani fără comisioane, precum şi să păstreze bonurile în format digital şi să primească oferte şi promoţii direct prin intermediul aplicaţiei.  Cu SEQR, utilizatorul doar scanează codul QR de la casa de marcat şi aprobă plata cu codul PIN.

Rapid, uşor şi sigur. SEQR permite comercianţilor să beneficieze de costuri de tranzacţionare semnificativ mai reduse decât cele ale companiilor de carduri. Platforma unică a SEQR a fost dezvoltată de către Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de plată cu telefonul mobil la nivel mondial. Fondată în 2001 şi activă în 30 de ţări, Seamless operează mai mult de 3,1 mld. de tranzacţii anual, prin intermediul a 525.000 puncte de vânzare active.

În Suedia, soluţia SEQR este diponibilă pentru cumpărături în cele mai mari lanţuri de magazine şi fast food şi în reţele naţionale precum McDonald’s, Hemköp şi Ur&Penn. În 2013,  SEQR a fost lansată în Romania împreună cu GarantiBank, iar din 2014 va deveni activă în Belgia, împreună cu bpost Bank. Compania Seamless este tranzacţionată la Bursa Nasdaq OMX Stockholm, sub abrevierea SEAM.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii