BANCI | Ultima Ora

Clientii de private banking ai Bancii Transilvania pot cumpara tablouri si obiecte de arta intr-o unitate dedicata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-11-22 12:38

Banca Trasilvania a amenajat in unitatea sa din Bucuresti destinata clientilor de private banking o expozitie cu lucrari de arte ale unor artisti contemporani ce pot fi cumparate de clienti.

Prin divizia sa de Private Banking, BT se adresează persoanelor fizice care au resurse mai mari de 100.000 de euro în cont, precum şi celor care investesc sume semnificative în produsele subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania. Aproape 2.000 de clienți Private Banking lucrează cu Banca Transilvania, valoarea totală a portofoliului fiind de 450 milioane euro, mentioneaza banca intr-un comunicat.

Comunicatul Bancii Transilvania:

Banking şi artă în sediul Băncii Transilvania
destinat clienţilor Private Banking

Sediul Băncii Transilvania dedicat clienţilor Private Banking, aflat în Bucureşti, combină bankingul cu arta. Prin colaborarea pe care banca o are cu galerii de artă şi case de licitaţii prestigioase din ţară – precum Artmark, Galeria Quadro şi Art Yourself - în sediul BT sunt expuse lunar colecţii ale unor artişti contemporani. Mai mult decât atât, lucrările pot fi achiziţionate.

Conceptul acestui sediu BT are la bază un design modern şi elegant, în culori neutre, tablourile adăugând rafinament locaţiei.

Banca Transilvania susţine arta
Îmbinând arta cu bankingul, Banca Transilvania încurajează pictorii contemporani, cât şi investiţiile în artă. Până acum, în sediul BT au fost expuse lucrări ale unor artişti precum Francisc Chiuariu, Fürjesi Csaba, Anghel Negrean, Mihail Coşuleţu şi Marcel Lupşe. Prin divizia sa de Private Banking, banca şi-a propus, pe viitor, extinderea colaborării cu galeriile de artă din ţară, pentru susţinerea noii generaţii de artişti şi a pictorilor consacraţi.

In calitate de promotor al artei, Banca Transilvania a demarat, în iunie a.c., împreună cu Certinvest, un parteneriat între artă şi banking, în premieră pe piaţa autohtonă. Fondul de investiții Certinvest Artă Românească este disponibil inclusiv clienţilor de Private Banking ai Băncii Transilvania, care au posibilitatea de a-şi diversifica portofoliile de investiţii, dar şi de a-şi spori randamentul pe termen mediu.

Private Banking marca BT: servicii premium pentru oameni premium
 
Prin divizia sa de Private Banking, BT se adresează persoanelor fizice care au resurse mai mari de 100.000 de euro în cont, precum şi celor care investesc sume semnificative în produsele subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania. De asemenea, beneficiază de private banking posesorii de carduri premium şi cei mai mari clienţi ai Sucursalei BT Cipru.

Aproape 2.000 de clienți Private Banking lucrează cu Banca Transilvania, valoarea totală a portofoliului fiind de 450 milioane euro.”

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii