BANCI | Ultima Ora

Cat de important este dozatorul de apa pentru clientii unei banci?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-01-21 18:05

“Aveam un depozit la banca si lunar imi ridicam dobanda, ocazie cu care imi mai luam apa intr-o sticluta de la dozatorul din banca, sa o beau pe strada, pana acasa. La un moment dat insa, paznicul si seful unitatii mi-au interzis sa mai iau apa. M-am suparat si mi-am retras banii, cum sa fie posibil asa ceva?”

Iata cum mici amanunte pot avea consecinte uriase pentru o banca in relatia cu clientul. O sticluta de apa, luata o data pe luna de la dozatorul bancii, evident ca nu produce niciunfel de paguba bancii si doar niste oameni ciudati pot lua o decizie de felul celei mentionate de client.

Oamenii de marketing si de vanzari dintr-o banca ar putea trage invataminte importante din aceasta intamplare a sticlutei cu apa interzisa clientului.

Ganditi-va doar ca acum, cand dobanzile la depozite au scazut substantial, fiind in jur de doar 3% la bancile mari, clientii ar putea avea nevoie de noi motive pentru a-si tine banii in banca.

Un mic gest, insignifiant ca pret pentru costurile unei banci, poate sa aduca un client in plus sau sa-l piarda pe altul.

V-ati gandit cat de importante sunt, pentru clienti, serviciile non-bancare, in luarea deciziei acestora de a-si deschide un cont sau de a-si pastra economiile in banca? Si care sunt acele elemente care-l determina pe un anumit client sa ramana in banca, dincolo de dobanda si alte elemente financiare?

Comentarii

Filip
Este!
Si eu mai luam cate UN PAHAR - NU O STICLUTA - de apa de la dozatorul sucursalei bancii cu care lucrez!



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii