BANCI | Ultima Ora

Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS pentru exploatarile agricole

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-08-18 13:41

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS, produsul avand scopul de a sprijini clientii persoane juridice care indeplinesc prevederile conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata – SAPS, Campania 2011, anunta banca intr-un comunicat de presa.

Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) consta în acordarea unei sume uniforme pe hectar, platibila o data pe an, decuplata total de producţie, respectiv de 91 EUR/ha, denominati in lei la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrala Europeana la 30 septembrie 2011. Valoarea creditului acordat de banca este de maxim 80% din suma cuvenita din SAPS.

Perioada de creditare se deruleaza pana la incasarea subventiilor SAPS virate de APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica SA, dar nu mai tarziu de 30.06.2012 inclusiv.

Dobanda se diferentiaza in functie de ratingul BNR al clientilor – A, B, sau C aferent ultimelor situatii financiare declarate la RECOM.

„Unul dintre obiectivele strategice pe 2011 este sustinerea agriculturii ce a inregistrat un an excelent, fiind considerat unul dintre motoarele de crestere economica. Astfel, prin lansarea creditului APIA SAPS, sprijinim in mod direct exploatarile agricole, fiind un instrument de sustinere a capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata. Conditiile de creditare sunt accesibile, costurile sunt avantajoase, iar solutionarea cererii de credit este rapida, banca oferind consultanta gratuita pe toata perioada pregatirii documentatiei de accesare a creditului”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe detalii referitoare la acest tip de finantare se gasesc pe site-ul bancii, www.carpatica.ro, in cadrul sectiunii „Programe de finantare” pentru IMM si Corporate.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In prezent, Banca detine o retea teritoriala vasta de sucursale si agentii acoperind toate judetele tarii si Bucuresti.

Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii