BANCI | Ultima Ora

Carpatica lanseaza cardul cu display, superior tehnologic celorlalte carduri bancare

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-11-30 11:20

Banca Comerciala Carpatica lanseaza pe piata bancara romaneasca un produs inovativ, superior din punct de vedere tehnologic tuturor celor existente pana in prezent: cardul cu display MasterCard e-Smart Debit, anunta banca intr-un comunicat.

Acest nou dispozitiv este foarte util clientilor actuali si potentiali care utilizeaza serviciul de internet banking BCC e-Smart. MasterCard e-Smart Debit combină un card de debit și un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare și pentru autorizarea tranzacțiilor.

Cardul dispune o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determina generarea unui cod de securitate afisat pe ecranul acestuia, in mod similar unui token hardware.
Noul produs este unul de tip 2 in 1, indeplinind atat functia de card bancar, cat si cea de dispozitiv de autentificare de tip token.
Autentificarea si autorizarea platilor in sistemul BCC e-Smart se realizeaza in mod identic daca se utilizeaza un dispozitiv clasic, de tip digipass. Utilizarea acestui serviciu de internet banking ramane in continuare la fel de sigura, fiind implicate mai multe etape de autentificare.

Pentru cardurile Mastercard e-Smart Debit emise pana la data de 31.12.2011, clientii beneficiaza de comision de administrare 0 (zero) în primele 3 luni.

Cardul este emis sub sigla MasterCard, care s-a implicat activ in studierea acestui nou tip de produs, tehnologia utilizata fiind testata cu mult timp inainte de a fi pusa la dispozitia consumatorilor. Cardul cu display si-a testat siguranta si calitatile, fiind in conformitate cu standardele ISO si a trecut de examenul impus de CSI (Card Security and Integrity).

“Suntem incantati sa lansam un produs inovator, adaptat cerintelor tot mai ridicate ale clientilor nostri, cu atat mai mult cu cat suntem printre primele banci din Romania care se implica intr-un astfel de proiect. Lansarea acestui produs are la baza o politica abordata de Carpatica si mai mult decat atat, o promisiune declarata de noi, de a ne adapta in permanenta serviciile si produsele noilor tendinte, cerinte tot mai sofisticate ale consumatorilor. Cardul MasterCard e-Smart Debit, reprezinta pentru noi trecerea spre o noua viziune, aceea de a tranzita serviciile bancii in zona de on line banking, o zona cu un potential imens atat pentru banca, cat si pentru consumatori.”, declara Georgiana Coanda, Director Executiv Retea Retail la Banca Comerciala Carpatica.

„Cele mai semnificative inovaţii tehnologice sunt, paradoxal poate, şi cele mai simple şi care ne fac viaţa mai uşoară”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager România şi Moldova, MasterCard Europe. „Acesta este şi cazul cardului MasterCard e-Smart Debit de la Banca Comercială Carpatica, care răspunde în mod extrem de convenabil la nevoile de siguranţă şi de a rezolva problemele financiare rapid, într-un mod simplu.

Cu alte cuvinte, cardul suprimă nevoia unui dispozitiv suplimentar, iar clienţii BCC vor avea tot ce le trebuie doar în cardul lor MasterCard e-Smart Debit.”

Mai multe informatii despre aceste nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane fizice > Carduri.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii