BANCI | Profil

Biletele la ordin, cecurile si cambiile pot fi trimise din aplicatia CEC Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-07-18 12:32

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și implementează o nouă funcționalitate destinată firmelor: Scanarea Instrumentelor de Debit în aplicația de Mobile Banking – CEC app, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

”CEC Bank continuă strategia de digitalizare prin oferirea de soluții 100% digitale. Prin intermediul noii funcționalități s-a implementat posibilitatea de remitere la distanță a imaginii Instrumentelor de Debit originale (Cecuri, Bilete la Ordin, Cambii), în vederea încasării de către clienții eligibili prin intermediul facilităților aplicației de Mobile Banking – CEC app.

Această funcționalitate, în forma dezvoltată de noi, este o premieră în piața bancară românească. Obiectivul nostru este acela de a simplifica relația clienților cu Banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp și procesare rapidă.

Prin accesarea acestei funcționalități, clienții nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la Bancă pentru a depune Instrumentele de Debit în vederea încasării iar ulterior transmiterii prin intermediul aplicației de Mobile Banking, Instrumentele de Debit parcurg fluxul normal de procesare, ca în prezent.

Digitalizarea serviciilor bancare continuă prin aducerea altor produse și servicii bancare în zona de procesare pe parcurs 100% online”, a declarat Mugur Podaru, Director Direcția Operațiuni la Distanță, CEC Bank.

Concret, prin această funcționalitate, imaginile ID-urilor preluate prin intermediul CEC app sunt transmise în mod automat spre procesare în vederea remiterii la încasare.

Noua funcționalitate, disponibilă acum în aplicația de Mobile Banking, se adresează clienților persoane juridice care îndeplinesc o serie de criterii de eligibilitate. În acest sens, clienții sunt invitați să se adreseze unităților teritoriale unde au contul curent deschis.

Taguri: aplicatie mobile banking  CEC Bank  banca  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Plata in rate prin BT Direct pe iStoma

BT Direct și iStoma anunță un parteneriat prin care și-au propus să faciliteze accesul populației la servicii medicale, așa încât clienții pot plăti în rate la peste 1.500 de clinici stomatologice din țară, conform unui comunicat de presa, in care se detalii

Banca Transilvania a atras 300.000 de noi clienti in acest an

Banca Transilvania a continuat și în al doilea trimestru performanța primelor trei luni ale anului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Evoluția pozitivă a fost susținută de creșterea portofoliului de credite și creanțe din leasing nete, la nivel consolidat, detalii

BT a emis 100.000 de carduri Untold

Cardul Untold emis de Banca Transilvania (BT) a avut cea mai rapidă creștere a unui portofoliu co-brand din regiune, nu doar din România, marcată de cardul cu numărul 100.000 emis la mai puțin de un an de la lansare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: BT Visa detalii

CEC Bank a coordonat un credit sindicalizat pentru AAylex ONE - Cocorico

Grupul AAylex ONE, unul dintre principalii jucători din industria de produse alimentare din România, deținătorul brandului Cocorico, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 20 de milioane de euro pentru susținerea activității operaționale a Companiei și a detalii

 



 

Ultimele Comentarii