BANCI | Ultima Ora

BCR plateste o dobanda de 4% pe an pentru depozitele in euro tinute in contul bancii timp de 2 ani. Pentru retragerile inainte de termen, dobanda e mult mai mica

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-12-07 11:14

BCR anunta ca ofera pentru depozitele la termen de 2 ani o dobanda fixa de 8% in euro si 14% in lei, daca sumele depuse sunt pastrate pana la scadenta, ceea ce inseamna o dobanda anuala de 4%, respectiv 7%.

Pentru sumele care se retrag inainte de scadenta, dobanzile sunt mult mai mici.

Astfel, cei care-si tin banii intr-un astfel de depozit doar pe o perioada de un an, primesc o dobanda de doar 4% la lei si 1,75% la euro.

Daca retrag banii intr-o perioada de pana la 6 luni, dobanda primita este de 3% la lei si 1% la euro.

Comunicatul BCR:

"Banca Comercială Romană (BCR) oferă, pentru clienții săi persoane fizice, un depozit în EUR pe 2 ani cu dobândă fixă de 8% la scadență MaxiPlus in EUR si un depozit în lei pe 2 ani cu dobândă fixă de 14% la scadență – MaxiPlus in lei.

“BCR vine în întâmpinarea clientilor care doresc sa economiseasca cu o ofertă deosebită - depozit pe 24 de luni, dobândă fixă de 14% la scadență pentru depozitele in lei si 8% in cazul depozitelor in EUR. În plus, dacă clienții doresc să își retragă banii înainte e termen beneficiază de dobânzi extrem de atractive”, a declarat Catalina Nicoleta Zincenco, Sef Departament în cadrul Direcției de Management al Produselor Retail din cadrul BCR.

În plus, pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de canale alternative BCR dobândaajunge la 14,5% la scadență in cazul depozitelor in lei si 8,5% in cazul celor in EUR.

Depozitul MaxiPlus atat cel in lei, cat si cel in EUR, nu au o sumă minimă de deschidere iar la scadență, sau oricând după această dată clienții NU plătesc comision de retragere numerar.

În cazul în care clienții lichidează depozitul înainte de data scadenței, banca bonifică următoarele dobânzi pentru perioada de deținere a depozitului:

până la 6 luni: 3% pe an la lei si 1% pentru EUR

6 - 12 luni: 4% pe an la lei si 1,75% la EUR

12 - 18 luni: 5% pe an la lei si 2,5% la EUR

18 - 24 luni, exclusiv data scadenței: 6% pe an la lei si 3% la EUR

De asemenea, BCR reintroduce in oferta standard a bancii depozitele la termen in GBP si CHF, cu dobanda fixa si plata dobanzii la scadenta, pentru maturitatile de 3, 6 si 12 luni. Astfel, BCR acorda, pentru depozitele in GBP,o dobanda de 1% pentru scadenta la 3 luni, 1,5% pentru cea la 6 luni si 2% pentru scadentele la un an. In cazul depozitelor in CHF, BCR acorda o dobanda de 0,5% la scadentele de 3 luni, 0,75% la cele pentru 6 luni si 1% la scadentele de 12 luni."

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii