BANCI | Ultima Ora

Banca Romaneasca promoveaza depozitele cu plata in avans

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-10-04 11:02

Banca Românească şi-a ajustat dobânzile aferente produsului de economisire cu plata dobânzii în avans - “Avans Net”. Actualele niveluri de dobânzi sunt aplicabile în cadrul unei noi campanii de promovare cu valabilitate până la data de 20.01.2012, anunta banca intr-un comunicat.

“Campania pentru produsul Avans Net este rezultatul succesului înregistrat de la lansarea acestuia în iulie 2011 şi până în prezent. Avans Net reprezintă o variantă foarte avantajoasă de economisire, apreciată de către clienţi. În continuare, dorim să susţinem planurile de economisire ale clienţilor, prin oferirea unor formule inovative şi atractive”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail în cadrul Băncii Româneşti.

Clienţii interesaţi de protejarea economiilor pot alege varianta depozitului Avans Net, în lei, euro sau dolari. Pentru depozitele în lei, dobânda netă oferită la maturitatea de 30 zile este de 6.40%, respectiv 6,65% la 120 şi 210 zile.

Depozitele în euro pe 30, 120 şi 210 zile sunt bonificate cu dobânzi nete de 3,65%, 3,90% şi respectiv 4,10%. În paralel, pentru depozitele în dolari, la economiile cu maturitate de 30 de zile, dobânda netă este de 3,40%, în timp ce pentru cele cu scadenţe la 120 şi 210 zile, dobânda netă este de 3,65% şi 3,90%.

Suma minimă pentru constituirea unui astfel de depozit este de 500 RON, 150 de euro şi 150 de dolari, în cazul persoanelor fizice şi de 1000 RON, 500 de euro şi 500 de dolari, pentru persoanele juridice.
Banca nu percepe comision de retragere numerar pentru retragerea dobânzii în data constituirii depozitului, dar nici comision de retragere numerar pentru lichidarea depozitului la scadenţă. Depozitele sunt garantate de stat, în limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor în sistemul Bancar.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii