BANCI | Ultima Ora

Banca Romaneasca ofera promotional carduri de credit fara taxe de emitere si administare in primul an

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-02-15 14:33

Banca Românească le oferă clienţilor posibilitatea de a obţine un Card de Cumpărături fără costuri: 0 lei taxă de emitere şi 0 lei taxă de administrare în primul an. Campania se derulează în perioada 01.02 - 31.03.2012 şi este valabilă pentru toate cardurile de credit MasterCard Standard, anunta banca intr-un comunicat.

Cardul Deştept de Cumpărături de la Banca Românească aduce multe alte beneficii clienţilor prin programele „Rate Deştepte“ şi „Reduceri Deştepte“.

Programul „Rate Deştepte“ oferă clienţilor posibilitatea de a achita orice cumpărătură de cel puţin 200 de lei efectuată la orice comerciant din ţară sau din străinătate în 3, 6, 12 sau 24 de rate fără dobândă. Activarea unui plan de rate se face prin apelarea numărului de Asistenţă Clienţi 021.304.81.00.

Prin programul „Reduceri Deştepte“ posesorii de carduri emise de Banca Românească au acces la reduceri de până la 35% în magazinele şi locaţiile partenere. Lista comercianţilor parteneri Banca Românească incluşi în programul „Reduceri deştepte” este disponibilă la adresa www.banca-romaneasca.ro - http://www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/carduri/reduceri-destepte/.

Despre Banca Românească

Cu un capital social de până la 200 de milioane de euro şi o reţea naţională de sucursale în toate oraşele importante ale ţării, Banca Românească are 18 ani de activitate pe piaţa bancară din România.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care deţine 10,21% din capitalul social al băncii. Banca Românească este una dintre cele mai lichide bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% şi un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, în prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE).

National Bank of Greece are o experienţă de 169 de ani, cu o puternică prezenţă internaţională prin cele peste 1.700 de unităţi bancare. Printre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numără: NBG Securities România, Garanta Asigurări, NBG Leasing şi NBG Factoring România.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Banca Transilvania are un rating mai bun

Fitch Ratings îmbunătățește rating-ul Băncii Transilvania, de la ”BB+” la ”BBB-”, cu perspectivă stabilă, pe termen lung, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Noul rating investment grade reflectă îmbunătățirea mediului detalii

Numele beneficiarului unui transfer bancar, afisat la 17 banci

BRD, Exim Banca Romaneasca si Credit Europe Bank sunt ultimele trei banci care au integrat recent serviciul afisare nume beneficar (SANB) oferit de Transfond, care afiseaza numele destinatarului unei plati, sub contul IBAN. Potrivit Transfond, serviciul are ca scop prevenirea fraudelor detalii

Banca Transilvania si-a imbunatatit perspectiva de crestere a ratingului

Moody’s Ratings confirmă rating-urile Băncii Transilvania acordate pentru prima oară în 2023 și îmbunătățeste perspectiva, de la stabilă la pozitivă, pentru rating-ul de depozit pe termen lung (Baa2) și rating-ul de emitent (Baa3), anunta banca intr-un comunicat, in detalii

Legea pentru plafonarea dobanzilor la creditele IFN-urilor, in vigoare de luni

Legea 243 din 2024 privind plafonarea dobanzilor la creditele acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) intra in vigoare, de luni, 11 noiembrie. Legea obliga IFN-urile sa limiteze dobanzile la 1% pe zi in cazul creditelor de pana la 5.000 de lei, 0,8% la imprumuturile de pana detalii

 



 

Ultimele Comentarii