BANCI | Profil

Aplicatia BT Go face asocierea automată a încasărilor și plăților cu facturile emise și recepționate

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-07-09 07:27

 BT Go a atras peste 9.000 de clienți/lună, de la finalul lunii iulie 2023.

 Aplicația vine cu noi funcționalități: Plata facturilor recepționate, direct din BT Go și Asocierea automată a încasărilor și plăților cu facturile emise și recepționate.

BT Go, aplicația prin care Banca Transilvania susține antreprenorii cu soluții de banking și de business, a ajuns la 100.000 de utilizatori, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

 Peste 800.000 de plăți, în valoare de 4,5 miliarde lei, au fost realizate în perioada iulie 2023 – iunie 2024.

 11.000 de companii sunt abonate la GO e-Factura, prin care au emis peste 21.000 de facturi începând cu decembrie 2023, când a fost lansată funcționalitatea în premieră în România, pentru o aplicație de banking.

Pentru dezvoltarea funcționalităților aplicației BT Go asociate plății facturilor, Banca Transilvania colaborează cu i-Tom Solutions, dezvoltatorul  platformei FGO.

“Ne dorim ca BT Go să fie cea mai utilă aplicație de banking și de management al afacerii.

Adăugăm permanent funcționalități, urmărim ce este important pentru oameni și business-uri, suntem work in progress permanent”, declară Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania
Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania

”Încă de la început, ne-am dorit să venim în sprijinul antreprenorilor. Tot ce-am dezvoltat în FGO și ulterior în BT Go a fost cu gândul la ei. Ne dorim ca interacțiunea să fie cât mai ușoară și mai friendly pentru a ușura munca antreprenorilor.

Vom continua să ne aliniem la toate noutățile și provocările care apar înrelația cu statul astfel încât, din acest punct de vedere, antreprenorii să știe că au în FGO un partener”, afirmă Valeriu Filip, co-fondator FGO.

Funcționalități BT Go

Pe lângă operațiunile standard pe care antreprenorii le pot face prin intermediul acesteia – plăți, schimb valutar, vizualizare tranzacții –, aceștia au la dispoziție funcționalități utile managementului firmei, banilor, conturilor și facturilor.

Cele mai noi funcționalități lansate:

 Plata facturilor recepționate, direct din BT Go și Asocierea (autoconcilierea) automată a încasărilor și plăților cu facturile emise și recepționate.

 Deschidere online de cont curent în lei și valută;

 Transfer de bani între conturi proprii și către partenerii de business;

 Vizualizare tranzacții în timp real și generare extrase de cont;

 Emitere și plata facturilor și trimiterea automată a acestora către ANAF;

 Emitere facturi recurente;

 Încărcare documente - facturi, bonuri, contracte;

 Plăți programate;

 Acces la informații complete despre credite și posibilitatea de a genera graficul de rambursare;

 Filtre noi pentru găsirea mai rapidă a tranzacțiilor;

 Blocare/deblocare carduri; modificarea limitelor de tranzacționare a cardurilor;

 Înființare/desființare depozite clasice.

Banca Transilvania: BT este cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei. Ca bancă universală, acoperă toate segmentele de clienți și linii de business din sectorul financiar.

Are peste 20% cotă de piață, 4,3 milioane de clienți, peste 10.000 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități.

Valoarea brandului Banca Transilvania a ajuns în acest an la 686,5 milioane de dolari, pe locul 252 în Brand Finance Banking 500. 

Despre FGO: Platforma FGO a fost lansată de i-Tom Solutions la 1 ianuarie 2017, fiind dezvoltată în parteneriat cu SAGA Software, cel mai utilizat program de contabilitate din România, cu scopul eficientizării și automatizării comunicării între antreprenor și contabil.

În prezent, peste 135.000 de companii mici și mijlocii folosesc FGO pentru diverse domenii de activitate, platforma punând accent pe integrări cu serviciile bancare, contabilitate, platforme de comerț electronic, tratând inclusiv aspecte de interpretare financiară a datelor afacerii din balanțe.

Taguri: aplicatie mobile banking  Banca Transilvania  banca  

Comentarii

Marius
Felicitari!
In sfarsit un comunicat cu o exprimare corecta in limba romana, in care o banca a inteles ca administreaza si este vorba despre o "platforma digitala" (cum sunt si celelalte, ale altor banci) si nicidecum un "ecosistem".



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Plata in rate prin BT Direct pe iStoma

BT Direct și iStoma anunță un parteneriat prin care și-au propus să faciliteze accesul populației la servicii medicale, așa încât clienții pot plăti în rate la peste 1.500 de clinici stomatologice din țară, conform unui comunicat de presa, in care se detalii

Banca Transilvania a atras 300.000 de noi clienti in acest an

Banca Transilvania a continuat și în al doilea trimestru performanța primelor trei luni ale anului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Evoluția pozitivă a fost susținută de creșterea portofoliului de credite și creanțe din leasing nete, la nivel consolidat, detalii

BT a emis 100.000 de carduri Untold

Cardul Untold emis de Banca Transilvania (BT) a avut cea mai rapidă creștere a unui portofoliu co-brand din regiune, nu doar din România, marcată de cardul cu numărul 100.000 emis la mai puțin de un an de la lansare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: BT Visa detalii

CEC Bank a coordonat un credit sindicalizat pentru AAylex ONE - Cocorico

Grupul AAylex ONE, unul dintre principalii jucători din industria de produse alimentare din România, deținătorul brandului Cocorico, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 20 de milioane de euro pentru susținerea activității operaționale a Companiei și a detalii

 



 

Ultimele Comentarii