Profile Bancheri din RomaniaGeorge Georgakopoulos

Vicepresedinte executiv

Interviu:
George Georgakopoulos, Vice presedinte executiv Bancpost, a declarat cu ocazia lansarii acestui produs: “Recunoasterea individuala a fiecarui client este o caracteristica importanta a activitatii bancii si ea trebuie integrata nu numai la nivelul relationarii cu clientul in unitatile Bancpost, ci si in arhitectura produselor noastre. Clientii sunt unici si au comportamente specifice, prin urmare trebuie tratati conform particularitatilor lor. Noul produs “Creditul Nume_Prenume” furnizeaza aceasta recunoastere si cred ca astfel facem un pas inainte catre maturizarea pietei creditului in Romania. A merge inainte in aceasta piata inseamna a pune valoare pe istoricul de plata al clientului in sistemul bancar si pe relatia acestuia cu banca”.

“Creditul Nume_Prenume” pune la dispozitia clientului, in functie de necestatile sale, o suma cuprinsa intre 500 si 10.000 de euro (1500 RON si 40.000 de RON), o perioada intre 1 an si pana la 5 ani si o oferta de pret personalizata conform profilului financiar al clientului, recompensand comportamentul responsabil cu o dobanda pe masura. De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, dobanda variabila este de 10,9%, comisionul de administrare lunar 0,41%, rata lunara este de 387 lei, iar suma totala de rambursat este de 21.566 lei (DAE 17%).

Bancpost lanseaza un credit de consum personalizat dupa istoricul de plata al fiecarui client

”Optiunea vine in sprijinul clientilor care vor sa stie mereu situatia banilor proprii. Titularul de card va fi atentionat de fiecare data cand din contul sau vor fi debitate sume de bani ce depasesc 100 de lei. E o metoda de a controla eficient platile pe care le faci cu cardul de credit”, a declarat George Georgakopoulos, Director Senior Executiv Bancpost.

http://www.bancherul.ro/bancpost-trimite-alerte-sms-pentru-platile-cu-cardul-de-peste-100-de-lei--8446

“Agenda publica din mediul bancar intern a fost ocupata in ultimii ani de problema cresterii volumului de credite de consum neperformante, de provizioane sau alte elemente asociate intarzierilor la plata ratelor lunare pentru persoane fizice. In acelasi timp, marea majoritate a romanilor, cei care si-au indeplinit angajamentele financiare cat si pe cele personale, a fost lasata atat de des in afara acestei dezbateri. A venit momentul sa ne adresam si acestora, sa le recunoastem meritele. Este un fapt ca majoritatea oamenilor au obligatii pe care si le indeplinesc pentru ca au promis, indiferent cat de usor sau de greu le este sa-si respecte aceste promisiuni. Pentru ei am lansat creditul BRAVO, pentru a le recunoaste eforturile. Iar acesta se materializeaza la Bancpost printr-un singur drum la banca si printr-o rata lunara mai mica cu pana la 30%” a declarat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior.

Vezi si alte profile - Bancpost
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii