Omer Tetik negociaza preluarea functiei de director general al Bancii Transilvania

Autor:

Bancherul.ro
2013-05-01 12:07

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, negociaza preluarea functiei de director general al Bancii Transilvania, au declarat pentru Bancherul.ro surse apropiate negocierilor. Reprezentantii Bancii Transilvania, contactati marti de Bancherul.ro, nu au dorit sa comenteze informatia.

BT cauta un director general pentru banca inca din ianuarie 2012, dupa plecarea intempestiva a lui Robert Rekkers, cel care a facut din banca de la Cluj unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata financiara din Romania, aducand-o pe locul 3 in topul bancilor.

Ulterior, BT a incercat sa o numeasca la conducere pe Andreea Moraru, reprezentanta BERD, unul dintre actionarii majoritari ai bancii, insa fara succes, intrucat aceasta nu a primit se pare avizul BNR.

Dupa acest insucces, Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al banii, a decis sa preia interimar conducerea pana la numirea unui nou conducator al bancii.

Cine este Omer Tetik

Omer Tetik, 40 de ani, este preşedintele Credit Europe Bank de doi ani si jumatate si desi este printre cei mai tineri sefi de banca din Romania, a infruntat deja doua crize majore: cea din Rusia anului 1998 si cea din Romania din ultimii trei ani, perioada in care a reusit sa tina banca pe linia de plutire, in momente grele cauzate si de disparitia fostului presedinte al bancii, Tamer Ozatakul, despre care Omer Tetik spune ca i-a fost ca un tata.

Omer Tetik s-a născut în Hamburg, în zodia berbecului, tatal sau fiind printre primii muncitori turci care au ajuns sa munceasca in Germania. Astfel ca prima limba vorbita a fost germana, iar turca a invatat-o bine la cinci ani, cand s-a intors acasa.

Citeste mai multe despre Omer Tetik

Comentarii

Nu există comentarii pentru această știre.

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei

Dobada „de la…X%” la credite: de ce nu e corecta si cat e cea reala

Am spus-o si o repetam: reclamele facute de banci la credite cu dobanda „de la x%” nu sunt corecte. In primul rand, pentru ca pacalesc oamenii: „de la 5,25% sare... detalii

DNSC nu poate sa inchida un site pentru fraude, activ de peste 3 luni

DNSC (Directoratul National de Securitate Cibernetica) spune ca nu poate sa inchida site-ul Brua.ro (foto) pentru fraude cu investitii in actiuni Transgaz, desi este activ de peste 3 luni, la... detalii

Un site pentru fraude cu investitii este activ de peste 3 luni, desi ASF il poate restrictiona

Site-ul Brua.ro pentru fraude cu investitii in actiunile Transgaz este activ de cel putin 3 luni, desi ASF (Autoritatea pentru Supraveghere Financiara) este abilitata de lege sa ceara restrictionarea accesului... detalii

Site-ul pentru fraude Brua.ro este activ de luni de zile, fara ca ASF sau DNSC sa faca ceva

- Cum explicati ca site-ul Brua.ro, pentru fraude online (scam) cu investitii in actiuni Transgaz, inca functioneaza, la 3 luni de la publicarea unui articol pe site-ul Bancherul.ro. - Care... detalii