Unicredit creste semnificativ comisioanele pentru conturi si carduri

Autor:

Bancherul.ro
2021-01-07 20:18

Unicredit Bank va majora semnificativ, din 1 februarie 2021, o serie de comisioane standard pentru utilizarea conturilor si cardurilor de catre persoanele fizice.

Comisionul lunar pentru administrarea contului curent va fi majorat la 8 lei, de la 5 lei cat este in prezent.

Unicredit Bank va avea astfel cel mai mare comision standard pentru administrarea unui cont curent dintre bancile romanesti (vezi tabelul).

Pentru retrageri de numerar de la ghișeele, UniCredit Bank va dubla valoarea comisionului, de la 1% cat este in prezent la 2%, din februarie 2021.

Noul comision al Unicredit pentru retragerile de bani de la ghisee ajunge astfel la nivelul celor practicate de BCR si Raiffeisen Bank.

Si pentru retragerile de bani de la ATM-urile (bancomatele) bancii si Euronet comisionul creste semnificativ, de la 0,2% minim 0,5 lei cat este in prezent la 0,5% minim 3 lei din februarie 2021.

Noul comision practicat de Unicredit este al doilea ca marime dintre bancile romanesti, dupa ce al Raiffeisen, de 1%, minim 10 lei.

Se va dubla si comisionul pentru interogarea soldului (pentru a vedea cati bani sunt pe card) la ATM-urile altor banci din Romania si strainatate: de la 2,5 lei la 5 lei, tarif apropiat de cel al BRD (1 euro) si BCR (4,5 lei).

Comentarii

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei

Ce este optimizarea unui credit?

Denumirea CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare) nu reflecta fidel activitatea acestei institutii, intrucat multe dintre dosarele de care se ocupa conciliatorii sai, avocati, se refera la optimizarea... detalii

Dobanda de 5,75% la creditele BRD poate ajunge la 19%

BRD isi promoveaza creditele cu „rata fixa de 5,75%” (vezi foto), dar care poate ajunge la aproape 19%.  Faptul ca dobanda de 5,75% este valabila doar in anumite conditii si... detalii

CSALB contrazice ANPC: solutionarea alternativa a litigiilor cu bancile si IFN-urile se poate face doar la CSALB

Solutionarea alternativa (amiabila, nu printr-un proces in instanta) a litigiilor dintre banci sau IFN-uri cu clientii acestora se poate face, conform legii, doar in cadrul CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa... detalii

Crestere importanta a solvabilitatii bancilor

Cele 32 de institutii de credit din Romania si-au sporit profitul net cu 11%, echivalentul a 1,1 miliarde lei, la 11,5 miliarde lei, in primele 9 luni din acest an,... detalii