Banca Transilvania ieftineste creditele ipotecare in lei |
Autor: Bancherul.ro 2011-02-03 13:37 |
|
Banca Transilvania ieftineşte creditele, acestea fiind acum mult mai accesibile pentru persoanele fizice care apelează la împrumuturi bancare, anunta banca intr-un comunicat.
Este vorba de creditele promoţionale imobiliare şi ipotecare, acordate în lei, care au o dobândă anuală atractivă - de 6,5% - şi fixă în primii doi ani. In plus, pentru clienţii BT care accesează un credit imobiliar sau ipotecar până la data de 31 martie a.c., comisionul de analiză a dosarului este zero. Creditul este unul transparent, cu toate condiţiile de acordare şi derulare, la vedere.
Unul dintre obiectivele Băncii Transilvania pentru acest an este continuarea focusului pe creditare şi, implicit, aportul la relansarea economiei. Pentru impulsionarea împrumuturilor, BT vine - şi în 2011 - cu dobânzi atractive şi promoţii dedicate. In luna ianuarie a.c. banca a redus marjele la creditele acordate în euro, iar în februarie lansează această promoţie la creditele imobiliare şi ipotecare.
• Creditele promoţionale imobiliare şi ipotecare - avantaje
Condiţiile din această ofertă sunt valabile şi în cazul refinanţărilor de credite. In ceea ce priveşte dobânda, după primii doi ani în care aceasta este fixă, ea devine variabilă, şi anume ROBOR 6M + 4 pp. Clienţii care primesc salariile în cont BT beneficiază de dobândă preferenţială, ROBOR 6M + 3,5 pp.
Pe site-ul Băncii Transilvania (www.bancatransilvania.ro) poate fi accesată aplicaţia „Simulator credite”, pentru calcularea ratei lunare, aferente sumei pe care doresc să o împrumute de la BT.
In 2010, portofoliul de credite Banca Transilvania, în creştere
Conform rezultatelor financiare preliminare ale Băncii Transilvania, înregistrate în anul 2010, portofoliul de credite BT a înregistrat un ritm constant de creştere.
La 31 decembrie 2010, soldul creditelor băncii a fost de 13.365 milioane lei, mai mare cu 10% faţă de începutul aceluiaşi an. Ponderea este de 60,22% credite BT pentru companii şi 39,78% credite destinate persoanelor fizice. In ceea ce priveşte moneda în care au fost acordate împrumuturile, 61,83% reprezintă creditele în lei, iar 38,17%, cele denominate în valută.
|
|