OTP Bank are o oferta mai buna decat ING la pachetele de conturi pentru IMM-uri

Autor:

Bancherul.ro
2017-01-26 22:01

OTP Bank a lansat un pachet de cont curent pentru IMM-uri, care include card, internet banking si 0 comisioane la anumite tranzactii, cu costuri mai mici decat oferta ING, banca olandeza care a reusit sa impuna, pana acum, standardele de pret pe piata bancara romaneasca, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru firme.

Astfel, banca maghiara propune un pachet de cont de baza in lei, cu 0 comisioane pentru administrarea contului, cardului de debit si serviciului de internet banking, plus incasari si plati online intre conturile proprii si maxim 30 de plati interbancare, exact ca pachetul concurent al ING, la un cost lunar de doar 50 de lei, fata de 75 de lei la ING.

OTP pluseaza insa cu o plata gratuita in valuta, cu exceptia comisioanelor SWIFT si a bancilor corespondente, precum si trei retrageri de numerar fara comision de la ATM-urile proprii.

Clientii ING vor plati pentru o plata in valuta un comision de 0,15% din suma transferata, minim 50 de lei, iar pentru o retragere de la ATM, intre 0,2% si 0,35% din suma retrasa, in functie de tipul cardului (10 lei pentru trei retrageri a cate 1.000 de lei).

Daca adaugam aceste comisioane suplimentare la costul abonamentului lunar al pachetului ING, ajungem la un cost total de 138 de lei, mult mai mult decat cei 95 de lei la OTP Bank.

ING a fost provocata recent si pe partea ofertei de pachete de cont curent pentru persoane fizice, de catre Raiffeisen Bank, insa noile pachete ale bancii austriece nu se ridica la nivelul bancii olandeze. (vezi aici comparatia)

Comentarii

Nu există comentarii pentru această știre.

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei

Dobada „de la…X%” la credite: de ce nu e corecta si cat e cea reala

Am spus-o si o repetam: reclamele facute de banci la credite cu dobanda „de la x%” nu sunt corecte. In primul rand, pentru ca pacalesc oamenii: „de la 5,25% sare... detalii

DNSC nu poate sa inchida un site pentru fraude, activ de peste 3 luni

DNSC (Directoratul National de Securitate Cibernetica) spune ca nu poate sa inchida site-ul Brua.ro (foto) pentru fraude cu investitii in actiuni Transgaz, desi este activ de peste 3 luni, la... detalii

Un site pentru fraude cu investitii este activ de peste 3 luni, desi ASF il poate restrictiona

Site-ul Brua.ro pentru fraude cu investitii in actiunile Transgaz este activ de cel putin 3 luni, desi ASF (Autoritatea pentru Supraveghere Financiara) este abilitata de lege sa ceara restrictionarea accesului... detalii

Site-ul pentru fraude Brua.ro este activ de luni de zile, fara ca ASF sau DNSC sa faca ceva

- Cum explicati ca site-ul Brua.ro, pentru fraude online (scam) cu investitii in actiuni Transgaz, inca functioneaza, la 3 luni de la publicarea unui articol pe site-ul Bancherul.ro. - Care... detalii