Idea Bank, banca poloneza preluata de Banca Transilvania (BT), nu va fuziona cu banca-mama ci va ramane o entitate separata, care va fi transformata intr-o banda digitala, “un hub de digital banking, depasind sfera bancilor tranditionale”, conform informatiilor furnizate de banca din Cluj, cea mai mare din tara.
“Idea Bank va fi entitate separata de banca, dar integrata in Grupul Banca Transilvania”, a preciat BT, pentru Bancherul.ro.
Idea Bank va fi repozitionata ca platforma digitala, cu agenta ESG pe toate palierele, a anuntat recent BT, intr-un comunicat de presa.
Agenda ESG se refera la noua tendinta de concentrare a afacerilor pe protectia mediului (E), protectiei sociale (S) si guvernanta (G), adica o dezvoltare sustenabila, cum se mai spune.
Pentru operațiuni, servicii şi consultanță, clienții Idea::Bank trebuie să se adreseze în continuare echipei Idea::Bank, detaliile de contact fiind următoarele: salut@idea-bank.ro, *4455, respectiv oricare dintre sucursalele băncii.
Ecosistemul omni-channel al Băncii Transilvania integrează avantajele sucursalei tradiţionale cu bankingul online. 67% din totalul clienţilor – 2,3 milioane – sunt digitalizaţi, folosind în mod curent cel puţin una dintre soluţiile digitale ale băncii – aplicaţii, Internet Banking sau Mobile Banking.
Idea Bank avea, la 30 iunie 2021, un numar de 33 de sucursale si agentii teritoriale si 400 de angajati.
Idea Bank ocupa pozitia 21 in topul bancilor dupa active, cu o cota de piata de 0,48%, echivalentul a 2,8 miliarde lei. (vezi aici rezultatele bancii la finalul S1 2021)
Nu există comentarii pentru această știre.
Creditele in franci elvetieni (CHF) acordate de Bancpost in anii 2007-2008 si apoi cesionate bancii-mama din Grecia, Eurobank, au fost preluate in administrare de Vista Bank, de la First Bank,... detalii
Sistemul bancar din România este printre cele mai modee și performante din întreaga lume, spune Radu Ghețea în cadrul podcasturilor găzduite de Centrul de Soluționare Alteativă a Litigiilor în domeniul... detalii
• Confuzia dintre dorințe și nevoi duce la imposibilitatea corelării veniturilor cu cheltuielile• Mulți oameni sunt deconectați de la propria situație financiară. Unii nu știu care sunt veniturile familiei. Alții... detalii
Viva Credit a redus dobanda la creditele mai mici de 5.000 de lei de la 1,2% pe zi la 1% pe zi, pentru a se conforma Legii 243/2024 privind plafonarea... detalii