Horia Braun este noul economist sef al BCR

Autor:

Bancherul.ro
2016-11-09 17:56

Horia Braun (39 de ani) a fost numit Economist Sef si Director de Cercetare in cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR) incepand cu data de 1 ianuarie 2017, el inlocuindu-l pe Radu Craciun, care a preluat conducerea BCR Pensii, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Pana la aceasta numire Horia Braun a activat in cadrul ING Group din octombrie 2007, detinand de-a lungul timpului pozitia de manager de investitii instrumente cu venit fix in cadrul ING Investment Management Romania si, ulterior, pe cea de Director al Departamentului de Investitii din cadrul ING Pensii.

In aprilie 2013 a fost numit Director General al NN Investment Partners pana cand a fost relocat în Cehia pentru a prelua functia de Director de Investitii pentru regiune, avand in administrare active de 4 miliarde de euro.

Anterior, Horia Braun a lucrat timp de cinci ani in cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Timp de 3 ani a condus serviciul de modelare din cadrul Directiei Modelare si Prognoze Macroeconomice a BNR.

Horia Braun este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj si MA (Master of Arts) in Economie la Central European University Budapesta si detine certificarea CFA (Chartered Financial Analyst) din 2006.

Comentarii

De la: Marius CozmaSubiect:

BNR poate lua masuri ferme

Comentariu:

Daca aceasta suspiciune se dovedeste a fi pana la urma un adevar, cred ca BNR - in calitate de supraveghetor al pietei - nu trebuie sa astepte pana se creeaza cadrul legislativ intern (care sa sanctioneze astfel de practici), ci trebuie sa ia o atitudine ferma fata de aceste banci, cum ar fi: interzicerea dreptului de a derula activitati bancare pe teritoriul Romaniei.

De la: ioanSubiect:

interesant

Comentariu:

Interesant articol. Nu am de ce sa va felicit, pentru ca nu ati descoperit roata acum. Doar va aratati putin coltii si de luni va fi liniste deplina, nu se va mai auzi nimic. Probabil veti fi promovat cu pretul tacerii. Asteptam masuri, nu vorbe, nu teorii.

De la: ioanSubiect:

tot interesant

Comentariu:

A, si inca ceva. Daca, subliniez daca, se dovedeste cu acte tot circuitul de mai sus toti executivii bancilor trebuie condamnati pentru evaziune si spalare de bani plus recuperarea de la ei a tuturor bonusurilor primite in anii in care s-au desfasurat aceste actiuni. Deocamdata ANAF este campion la vrajeala in cazul celor mari si la recuperarea sumelor de 100 lei plus popriri pentru amaratele de IMM-uri.

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Cariera

ING are un nou director IT: Bogdan Rotunjanu

Bogdan Rotunjanu (foto), un profesionist cu peste două decenii de experiență, se întoarce în România și se alătură ING Bank România în rolul de Chief Information Officer, începând cu 1... detalii

Cristian Saitariu, numit prim-vicepresedintele CEC Bank

Ca urmare a selecției și nominalizării de către Ministerul Finanțelor, Acționar unic al CEC BANK S.A., Banca Națională a României a hotărât aprobarea prealabilă a doamnei Nicoleta Mioara Cîrciumaru, în... detalii

Joburi disponibile la Banca Transilvania

Banca Transilvania are mai multe joburi disponibile in prezent, dupa cum urmeaza: Specialist servicii clienti, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu, Sovata, Sighisoara, Voluntari, Deva, Otopeni, Roman, Botosani, Slatina, Bals; Responsabil... detalii

Exim Banca Romaneasca are o noua conducere

Conducerea Exim Banca Romaneasca va fi asigurata in urmatorii patru ani de Traian Halalai in calitate de presedinte executiv, Lidia Stan – vicepresedinte executiv responsabil cu activitatea de retail/CFO, Catalin... detalii