Banca Transilvania inventeaza POS-uri in forma de cutii de donatii

Autor:

Bancherul.ro
2018-05-19 16:57

Banca Transilvania instaleaza in propriile unitati 40 de POS-uri dedicate donatiilor cu cardul pentru Asociația Little People şi Fundația Clujul Are Suflet, care ajuta tinerii si copiii bolnavi.

Comunicat de presa:

Banca Transilvania lansează opțiunea Donații contactless prin POS-uri dedicate

 Donațiile vor contribui la ajutarea copiilor bolnavi şi la susținerea tinerilor din medii sociale modeste

 Partenerii proiectului sunt Asociația Little People şi fundația Clujul Are Suflet

 5 lei este suma care poate fi donată de fiecare dată prin POS-urile dedicate

Banca Transilvania lansează opțiunea Donații contactless prin intermediul POS-urilor dedicate. Premieră în România, aceasta încurajează solidaritatea şi implicarea socială, aşa încât – cu ajutorul comunității, Asociației Little People şi fundației Clujul Are Suflet – să poată fi ajutați cât mai mulți copii bolnavi şi tineri care provin din medii sociale modeste.

Banca va avea într-o primă etapă 40 de POS-uri pentru donații în tot atâtea sedii BT din țară, la care se adaugă cele ale partenerilor Asociației Little People, prezente la diferiți comercianți. 5 lei este suma care poate fi donată de fiecare dată cu cardul contactless emis de orice bancă sau cu unul dintre accesoriile de plată din colecția BT Pay: aplicația cu acelaşi nume, stickerul, brățara sau ceasul contactless. POS-urile pentru donații sunt furnizate de Ropeco.

„Prin posibilitatea de a dona contactless cu ajutorul POS-urilor dedicate oferim o alternativă modernă unui obicei tradițional, cel de a face donații. Ca parte a comunității, ne bucurăm să aducem tehnologia inclusiv în proiecte de implicare socială. Am numit aceste POS-uri speciale “cutii cu zambete” pentru că acest lucru ne dorim: să ajutăm împreună copiii şi tinerii să aibă o viață mai bună”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

„Banca Transilvania ne-a fost alături încă din primele luni de activitate a asociației. Ne bucurăm că ideea POS-urilor pentru donații s-a transformat în scurt timp în realitate. Little People este prima organizație din România care oferă servicii și acces la tehnologii pentru acțiuni care au impact semnificativ în viața copiilor afectați de cancer”, afirmă Shajjad Rizvi, fondator și președinte al Asociației Little People România.

Clujul Are Suflet este cel mai mare proiect de implicare socială a Băncii Transilvania. Prin intermediul său au fost susținuți în decurs de 11 ani peste 2.000 de tineri să îşi cunoască potențialul, să termine studiile, să se (re)califice şi să îşi găsească un loc de muncă.

În 2017, peste 20 de adolescenți ajutați de Clujul Are Suflet au promovat bacalaureatul, iar jumătate dintre aceştia au obținut note de peste 8 la examene.

Fundația este finanțată de BT, iar prin POS-urile şi cutiile de donații din sediile sale din Cluj-Napoca banca doreşte să implice cât mai multe persoane din comunitate. Asociația Little People ajută copiii şi adolescenții bolnavi de cancer din 10 secții oncopediatrice din România şi Republica Moldova.

Aportul său este esențial, prin programele de suport psiho-social, activități de voluntariat, precum şi pentru renovarea şi dotarea unor spitale. În fiecare an, datorită acestei asociații peste 2.000 de copii şi tineri învață să spună „Nu Mi-e Frică!”.

23,11 milioane de lei a fost contribuția Băncii Transilvania în cursul anului 2017 pentru activități de implicare şi responsabilitate socială.

Despre Clujul Are Suflet

Fundația Clujul Are Suflet şi-a început activitatea în anul 2007. Este dedicată tinerilor cu vârste între 14 şi
20 de ani care provin din familii cu situație socială modestă. Ei sunt ajutați să se dezvolte, să continue
şcoala, prin activități organizate la Centrul de zi Clujul Are Suflet, cum sunt: asistență socială şi psihologică, psihoterapie, consiliere profesională şi medierea muncii, orientare şcolară şi profesională, consiliere medicală, meditații la anumite materii şcolare, activități de socializare etc.

Despre Little People

Asociația Little People s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi, în Cluj-Napoca, din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie. Este prima organizație care oferă servicii și acces la tehnologii cu impact semnificativ în viețile copiilor afectați de cancer din România, fiind recunoscută și apreciată pentru standardizarea la nivel național a serviciilor de sprijin psihosocial pentru copiii bolnavi de cancer; înființarea unicii rețele naționale de suport pentru supraviețuitorii de cancer, Comunitatea Temerarii; integrarea tehnologiei digitale în spitale, pentru a fi la îndemâna pacienților în procesul de educație și suport emoțional.

Comentarii

cosming

mda

Plafonarea ar trebui sa fie aplicată în functie de indicele de dobândă pentru moneda in care se plătește creditul. Regula de plafonare trebuie să includă un coeficient care se micșorează progresiv cu valoarea creditului. Nu este justificată o dobândă de 5% la un credit ipotecar care acoperă 133% valoarea prinbgarantie...deci ar trebui inclusă și acest procent de garanție prin care banca se asigura împotriva riscului de neplata. Evident daca ipoteca acoperă 133 % valoarea creditului trebuie scăzut din indicele de plafonare o valoare de 33%.

George

Plafonare dobanzi

Unele IFN-uri sunt infiintate de banci si de acolo le vor veni dobanzi exorbitante fara a pata blazonul bancii mama.Parlamentul trebuie sa protejeze cetatenii fata de abuzuri fara exceptie.Oricum BNR a luat masuri de protectie in perspectiva .Daca analizam coeficientii este evident.

popescu

In necunostinta de cauza

De ce credeti ca sunt ridicate dobanzile. Pentru ca aceste produse au costuri ridicate, de aici diferenta. Daca va luati o camera la hotel costa in jur de 250-400 lei/noapte, dar 250 lei x 365 de zile = 91.250 lei pe an ..... DAE pt hotel.... ca sa intelegeti analogia... nu este un produs bancar ci un serviciu financiar.

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Anunturi banci

Cate reclamatii primeste Intesa Sanpaolo Bank si cum le gestioneaza

Procedura de inregistrare si administrare a reclamatiilor de catre intesa Sanpaolo Bank precum si situatia litigiilor cu clientii. Cate reclamatii si cate litigii are banca si cum sunt gestionate acestea,... detalii

Platile instant, posibile la 13 banci

Începând cu 17 iunie, Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) își extinde portofoliul de servicii de plăti cu serviciul Plăți Instant, dezvoltat de TRANSFOND. Acest serviciu permite transferul interbancar... detalii

Aplicatia CEC app va functiona doar pe telefoane cu Android minim 8 sau iOS minim 12

CEC Bank a introdus o solutie suplimentara de securitate in aplicatia de mobile banking CEC app, pentru protectia impotriva atacurilor informatice precum cititoare de ecran, vulnerabilitati de rooting, jailbrake, debugger,... detalii

Bancile comunica automat cu ANAF situatia popririlor

Pentru clienții cu popriri: de la data de 1 octombrie 2023, BRD implementează comunicarea Soldului Cert către ANAFÎncepând cu data de 1 octombrie 2023, intră în vigoare Ordinul Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora astfel cum acesta a fost modificat prin Ordinul nr. 626/2023 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:Pentru popririle emise de ANAF și înființate electronic începând cu 01.01.2021, BRD, alături de celelalte bănci din România, comunică în mod automat către ANAF informații cu privire la sumele care se pot... detalii