Garanti Bank si-a dublat profitul, la 26,3 milioane euro

Autor:

Bancherul.ro
2013-11-06 13:49

Grupul Garanti România a anuntat obtinerea unui profit net consolidat de 26,3 milioane de euro în primele nouă luni din 2013, mai mult decât dublu față de perioada similară a anului trecut. Totodată, veniturile nete consolidate ale Grupului au urcat la 91,4 milioane de euro. La finele lunii septembrie 2013, totalul activelor se ridică la 1,843 miliarde de euro.

Iata ce mai spune banca intr-un comunicat:

“Grupul și-a menținut trendul ascendent, astfel încât toate cele patru companii din cadrul Garanti au înregistrat profit. GarantiBank a avut un profit net de 21,5 milioane de euro în primele nouă luni din 2013, de trei ori mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, Garanti Credite de Consum – 1,7 milioane de euro, Garanti Leasing – 2,3 milioane de euro și Garanti Credite Ipotecare – 0,8 milioane de euro profit net.

Rezultatele pozitive s-au datorat eforturilor întregului Grup de a oferi produse și servicii competitive, de a le diversifica astfel încât să fie utile pentru toate segmentele din piață și de a le personaliza, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor reale ale clienților.

“Anul 2013 a fost deosebit de important pentru noi, întrucât Grupul Garanti România sărbătorește 15 ani de existență pe piața românească. Cu toții suntem mândri că am crescut de la an la an pe toate planurile, dovedind astfel că avem o companie sustenabilă și putem să susținem o dezvoltare sănătoasă și durabilă. Am adus pe piața din România produse și servicii prin care ne dorim să îmbunătățim experiența clienților noștri cu domeniul bancar: dobânzi mai bune pentru credite și depozite, precum și canale alternative de distribuție rapide și eficiente. Dintre acestea, putem enumera multi-premiatul serviciu de internet banking – Garanti Online și SEQR, cea mai rapidă, sigură și simplă soluție de plată cu telefonul mobil de pe piață. Noi continuăm cu aceeași strategie și aceleași obiective de creștere, astfel încât Grupul Garanti își va menține trendul ascendent”, a declarat Ufuk Tandogan (foto), CEO Grup Garanti România.

“Performanțele Grupului în 2013 au reprezentat, până acum, o creștere susținută și ne menținem obiectivele de profitabilitate pentru următoarea perioadă, cu rezultate pozitive pe toate segmentele de business – retail, IMM și corporate. Strategia GarantiBank de a oferi finanțare, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung pentru segmentele retail, IMM și corporate demonstrează implicarea băncii în susținerea dezvoltării sustenabile a economiei, precum și dorința de a aduce un plus de valoare tuturor părților interesate. Prioritatea noastră rămâne clientul, cu care ne dorim relații bune și de durată, de aceea încercăm să ne adaptăm în funcție de nevoile lui specifice”, a adăugat Ufuk Tandogan.

În acest moment, GarantiBank este prezentă la nivel național prin 78 de agenții și prin intemediul canalelor alternative de distribuție. Numărul bancomatelor BancoSmart a urcat la 262, fiind cea mai extinsă rețea națională de ATM-uri inteligente. Numărul de POS-uri este de 7.866, iar cel de carduri de 230.000.”

Comentarii

De la: bogdanSubiect:

!?!?!

Comentariu:

Pai mai oameni buni, e un ditamai gauroiul in logica voastra. Chiar daca eu fac copie a cheii de la caseta 7 si inchiriez apoi caseta 13, eu nu mai pot sa am acces la caseta 7 pentru ca angajatul de la banca, cel care trebuie sa descuie primul caseta, cu cheia lui, o sa-mi deschida caseta 13, iar caseta 7 nu pote fi deschisa doar cu cheia clientului. NU!? Sau angajatul ma intreaba pe mine ce caseta am si ma crede pe cuvant? Asta este de domeniul fantasticului! Apoi ramane intrebarea cum poate un client, sau cum poate banca (ce poate fi data in judecata) sa demonstreze continutul unei casete in lipsa unui inventar?

De la: Bancherul.roSubiect:

cheia de la caseta de valori

Comentariu:

Credem ca se intelege din articol ca este vorba de aceeasi caseta, 7 din exemplul tau, si nu 13: "a face o copie dupa acea cheie, astfel incat mai tarziu, dupa ce respectiva caseta urma sa fie inchiriata de banca altcuiva, ei sa mearga la banca si sa goleasca caseta a noului chirias." Asadar hotul isi inchiriaza caseta 7, face copie dupa cheie si ulterior merge la "respectiva" caseta, adica 7, inchiriata acum de altcineva, din care fura banii si aurul. De ce sa mearga la caseta lui, 13, care e goala? Asta, fireste, cum am precizat si in articol, in cazul in care angajatul bancii nu-l legitimeaza si nu-i cer o dovada ca el este, intr-adevar, chiriasul casetei 7 si nu 13. Insa in lipsa informatiilor privind procedura de acces la caseta, nu putem decat sa banuim, deocamdata, ca asa s-a intamplat: adica hotul a fost crezut pe cuvant ca el este chiriasul casetei 7, cand de fapt el era doar fostul chirias. Din ce stim pana acum, chiriasul unei casete primeste cheia si un permis de intrare in banca, dar nu stim exact daca pe acest permis este trecut si numarul casetei sau daca angajatul bancii verifica daca numarul de pe permis corespunde cu numarul casetei si cheia aferenta. Daca se intampla asa, atunci hotul nu ar fi putut deschide caseta 7, intr-adevar, decat cu complicitatea angajatului bancii. Dar daca acesta nu a verificat daca cel care solicita deschiderea casetei este chiriasul casetei 7 sau 13, atunci furtul a fost posibil.

De la: ConstantaSubiect:

BCR fura tot ce prinde

Comentariu:

BCR face ce stie cel mai bine: SA FURE. Fura de oriunde si oricum. Fura prin clauze abuzive, fura din casete, fura tot ce prinde. Este inca o dovada, daca mai era necesar, ca BCR FURA.

De la: bogdanSubiect:

da

Comentariu:

Exact, vorbim despre acelasi lucru, dar diferit :) Si eu spuneam ca hotul se duce la caseta 7, care nu e a lui, dar ma intrebam cum de ii deschide reprezentantul bancii caseta 7. Este evident in acest caz ca nu verifica nici identitatea solicitantului nici ce caseta ii este inchiriata. In cazul asta este vorba de neglijenta grava si pot fi dati in judecata pentru asa ceva. Sunt convins ca se angajau sa asigure un anumit grad de securitate. Ramane intrebarea din finalul comentariului anterior...

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Ultima Ora

TBI Bank, vândută fondului de investiții Advent

TBI Bank, înregistrată în Bulgaria, dar cu afaceri majoritare în România, deținută de grupul 4finance din Letonia, controlat anterior de rusul Oleg Boiko, a fost vândută fondului de investiții Advent,... detalii

Credite BT Direct pentru pacientii Medicover

Banca Transilvania, BT Direct și Medicover anunță un parteneriat pentru creșterea accesului la servicii medicale private, susținând sănătatea și creșterea calității vieții, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Pacienții... detalii

Probleme cu cardurile BRD Mastercard

Cardurile Mastercard emise de BRD nu au functionat astazi la ATM-urile altor banci si la platile in magazine. Tranzactiile refuzate au fost insa inregistrate de doua ori (dublate) in conturile... detalii

Card cu OLED in editie limitata: BT Visa UNTOLD

Perioada de pre-înregistrare pentru Cardul BT Visa UNTOLD în variantă fizică se încheie în câteva zile, în 15 aprilie, anunta Banca Transilvania intr-un comunicat, in care adauga: Acesta este primul... detalii