BANCI | Ultima Ora

Patria Bank acorda credite fara garantii firmelor mici

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-07-03 17:16

Patria Bank anunță accesarea unui nou plafon de finanțare, în valoare de 20 de milioane de Euro, pentru acordarea de credite EaSI, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Garanția EaSI din cadrul Programului pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI) este finanțată de Uniunea Europeană. Comisia Europeană a selectat Fondul European de Investiții (FEI) pentru a pune în aplicare garanția EaSI.

Patria Bank este prima bancă din România care a accesat încă din 2015 un plafon de finanţare de la FEI, creditând până în prezent peste 1.200 de antreprenori din categoria companii mici si mijlocii, inclusiv Agro. 

Împreună cu noul plafon, creditul EaSI oferit de Patria Bank vine cu noi avantaje pentru cei care îl accesează: valoarea creditului poate ajunge până la 115.000 lei, iar sumele obținute pot fi folosite inclusiv pentru plata restanțelor la bugetul de stat.

„Patria Bank este primul partener local care a beneficiat înca din 2015 de o garanție finanțată de Uniunea Europeană în cadrul Programului pentru ocuparea forței de muncă și inovare sociala (EASI) Creditul EaSI. Credit fără garanții reale pentru afaceri mici și foarte mici. Cel de al doilea plafon de 20 de milioane de euro suntem optimişti că îşi vor aduce contribuţia la dezvoltarea afecerilor locale şi vor contribui totodata la incluziunea financiară şi economică promovată şi susţinută de noi şi de Patria Bank.”, spune Per-Erik Eriksson, Head of Microfinance FEI.

“Finanțarea afacerilor mici și foarte mici reste una din principalele linii de business şi o prioritate strategică pentru Patria Bank. Accesarea unui nou plafon ne bucură şi ne dă încredere şi energie să fim alături de antreprenori în continuare. Mai mult, produsul Patria EaSI este un produs motor pentru noi și solicitările din partea clienților au înregistrat o creștere constantă. În mod cert creditul EaSI este 100% destinat micilor antreprenori: este simplu și ușor de accesat, fără avans, fără garanții, fără prea multe bătăi de cap. Până la acest moment peste 1.200 de antreprenori au accesat un credit EaSI de la Patria Bank, valoare media a creditului fiind de circa 17.000 de euro.”, spune Codruț Nicolau, director comercial Patria Bank.

Creditul EaSI fără garanții materiale poate fi solicitat de microîntreprinderi românești (indiferent de forma de organizare sau domeniu de activitate) care au maxim 9 angajați şi o cifra de afaceri de maxim 2 milioane de euro pe an.

EaSI se acordă în lei pentru finanţarea capitalului de lucru şi a activităților curente, investiții sau mixt, achiziția de bunuri, precum și pentru investiții imobiliare. Sunt acceptate inclusiv finanțări în cadrul proiectelor cu fonduri europene, Patria Bank având expertiză solida şi oferind consultanţă de specialitate în proiecte. Garanția FEI acoperă 80% din valoarea creditului, diferența de 20% fiind susţinută de Patria Bank fără a solicita garanții materiale.

Creditul EaSI poate fi solicitat și on-line, direct pe site-ul Patria Bank (https://www.patriabank.ro/afaceri-mici/credite/credite-fara-garantii/credit-easi-fara-garantii) sau telefonic la 0800 410 310 toţi cei interesaţi fiind contactaţi în cel mai scurt timp de un reprezentant al băncii, procesul de acordare decurgând simplu şi rapid ulterior.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii